Hadi ey muggle! Testi çöz ve Harry Potter dünyasından hangi karaktere benzediğini öğren!
onedio.com/.../hangi-harry-potter-karakterisin--296122
onedio.com/.../hangi-harry-potter-karakterisin--296122
Harry Potter çıktı
Öncelikle özgürlüğünüze oldukça düşkün olduğunuzu söylemek gerek. Eğer kurallar, sizin özgürlüğünüzü kısıtlıyorsa o kurallar yıkılmalıdır, -net. "Zaten özgürlük olmadan yemişim kuralları" sözü de Bir ' ince sizi kendine çekmesi de normal bu yüzden. Ayrıca dünyanın en zor şeyi düşmanınız olmak; en güzel şeyiyse dostunuz olmak. Korkusuz ve doğuştan yetenekli olduğunuzu bilmem söylemeye gerek var mı?
Harry Potter :D
Harry Potter çıktı Öncelikle özgürlüğünüze oldukça düşkün olduğunuzu söylemek gerek. Eğer kurallar, sizin özgürlüğünüzü kısıtlıyorsa o kurallar yıkılmalıdır, -net. "Zaten özgürlük olmadan yemişim kuralları" sözü de Bir ' ince sizi kendine çekmesi de normal bu yüzden. Ayrıca dünyanın en zor şeyi düşmanınız olmak; en güzel şeyiyse dostunuz olmak. Korkusuz ve doğuştan yetenekli olduğunuzu bilmem söylemeye gerek var mı?
Cevap
1Cevap
Çözmeye gerek yok. Tam bir Bellatrix Lestrange'ım :D
pikaçu
ben de voldemort çıktım
öğrenmek istemem
ben Fleur Delacour çıktım
Hermione Granger
voldemort çıktım
Senin kötülük anlayışın hiçbir kurala bağlı değil burası kesin. Kötülük yapmaktan bir kere zevk alıyorsun (Tarzın çok şık, çok zekice ve de hayranlık uyandıracak cinste orası ayrı). Birisi öldürülmesi gerekiyorsa öldürülür; öldürülmemesi gerekiyorsa da öldürülür senin açından. Sonuç: İnsan öldürülebilir; kafana göre bay/bayan kötü! Ölümüne psikopatsın kısaca. Adın Batsın!..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar