Annem beni çok dovuyor?

2 ay önce annemle çok büyük kavga ettim. Beden bilmiyorum başka şeylere olan sinirini benden çıkardı galiba. Ama bu kadının dövmesi normal vurmak değil. Resmen İŞKENCE. Dusunebiliyormusunuz resmen boğazımı sıktı senden bıktım diye. Evde kıyamet koptu. Evde başka akrabalarım da vardı onlar da bana hakaret ediyorlar atmis katırmiş bilmem neymiş. O an psikolojim altüst oldu. Ne olduğunu bile anlamadım. Öyle bir daldı ki saçlarıma. Her neyse bende döndüm babamın yanına. Ayrı değiller annem başka yerdeydi. O da geldi daha sonra babaannemin evine gittik bu sefer. Annemle biraz sözlü olarak tartıştım. Sonra tekrar daldı saçıma başıma. Babaannem evde bağıra çığıra ortalığı yıktı korkusuna. Sonra ben korkuma ileten kekeledim bir on dakika. Baktım yuzümde kulağımın arkası kaniyordu. Ben bu olaydan sonra yine sinirlenip anneme hakaret ettim evdeki tüm herkeste bana kızıyordu ben madur olmama rağmen. Şu an eve geldik o caniyle aynı evdeyim hala psikolojim altüst bunu yazarken bile ağlıyorum Canım intihar etmek istiyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin 😢😭
Güncellemeler
+1 yıl
Ve hala kendini haklı görüyor çıldıricam yakinda
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar üniversitede kurtuluş olmaz gibi en iyi yeri kazansan bile Manisa dışına yollamam diyor
Annem beni çok dovuyor?