Saçlarım zaten uzun kalçamın hemen üstünde v kesim şeklinde ben istiyorum ki 10 cm daha uzasın kalçamdan aşağı doğru aksın gitsin istiyorum hem o zaman düz kestirip v şeklini de bozarım, sevgilim saç hastası saçlarımı çok seviyor ama 10 cm daha uzun olsa dediği gibi kalçamdan aşağı akıcak saçlarım, bakım yağı kullanıyorum lyonsey sonra elsev saç bakım yağı falan üstelik saçlarım boyasız hiç boyamadım 10 cm saçı ne kadar sürede uzatırım ve ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Her ay 1 cm. uzadığı söylenir. Şampuanını içine çam terebentin dök benim saçlarımı hem daha çabuk uzattı hemde daha sık bir görüntü elde ettim. Ama bu kadar saç boyu yeterli bence. Çünkü saç ne kadar uzun olursa vucudundaki suyu o kadar çok emer. Ve belin daha altındaki saçlar bana göre itici geliyor. V şeklini gene kaybedebilirsin uçlarında yavaş yavaş aldırarak.
V sekli daima daha cekici olur. eger sevgilin de sac hastasiysa o da benim gibidir. sacini oksarken beline de sarilmak ister.10 cm uzamasi zaman alir.5 6 ay alabilir ama bunyene gore daha kisa zamanda da uzatanlar var
10 cm dedigin gibi cok guzel olur. sevgilin bayilir bence. sac hastasi insanlar bayanlari mutlu etmeyi iyi bilir, biraz. sabret mutlaka uzar. bu sekilde v kalsin. duz oldu mu kalcani tamamen kapatir. o da pek cekici olmaz. bu da bir tüyo olsun :)
Rica. ederim :) saclarin gercekten cok guzel. resme bakinca bile etkiledi beni. kim bilir erkek arkadasini nasil etkilemistir. mutlaka uzar besleyici sampuan kullan ve sabretmen yeterli :)
En İyi Cevaplar