Konya Selçuk üniversitesi nasıl , konya da öğrenci olmak?

Bosna mahallesi zaten çoğunlukla öğrenci oradaki esnaflar öğrencilere karşı iyiler bende Ankara'dan gittim oraya okumaya Ankara'da nasılsa ordada öyle mahallenin merkezinde kahve diyarı kahvelium Vs. Birsürü kafe var hemen hemen hepsi doluyor akşamları öğrenciler genellikle buralarda takılıyor okul saatleri genellikle kampüs içindeki kafeler daha dolu oluyor Gece klubu olarak rixos otelin altında inferno var oraya gidiyor herkes yurda giriş saati en son 23
2. Sınıf benim okul iki yıllık ya makinaya geçemezsem babam beni evden aticak düz liseden İki yıllığa gittim diye 😂
eğer seneyede okulda olursan bana gezdirirsin artık konyayı. bende tmciyim nere tutarsa artık :D turizm mi olur işletmemi bilemem
Gezdiririm büyük ihtimal olurum 😃 truzim tercih edersen 25 gün kadar erken biter okulun işletme okursan okula gitmene gerek yok hiç bir hoca devamsızlığı sorun etmiyor ikisini dene tarafını seç 😜😃 böyle avantajları var o iki bölümün 😃
tm1 186 alıyorum şu an fakat ts'den 230 falan alıyorum. temelim çok kötü :/ allahtan bu sene özel okula geçtim de bir şekilde atlatırım diye düşünüyorum. işletme tm1'den 234 , turizm tm'den199 ile alıyor. okul ek puanlarda falan ikiside tutar hatta turizm haydi haydi tutar işletmede tutar ama bilemiyorum tm1 sonuçta okuldaki sınavla gerçek sınav bir mi bilmiyorum.. tamam o zaman anlaştık yazıcam sana :D kayıt olunca
Truzimi okuması daha basit diye düşünüyorum isletme sayısal ağırlıklı Tamam görüşürüz başarılar şimdiden 😃
Otel isletmeciliginde çok para var ama şans veya tanıdık lazım tabi çabucak yüksek maaş alabilmek için ama isletmede iş seçeneği daha fazla tabi
Çok soru sormuşsun 😅 eğitim fakültesinde okumayacaksın demi çünkü o campus dışında ve ona göre açıklama yapacam
Konya insanı biraz içten pazarlıklıdır. İklim açısından sıkıntı yaşamazsın orası kesin. Devlet yurtları hafta içi son giriş 11.30 du ücretler yurttaki imkanlara göre değişiyor. Fazla eğlence yok, hayat gece onikide biter. Eğer bosnadaki kampüste okuyacaksan, şehir merkezinden kırk dakika uzakta. Orası tamamen öğrenci mahallesi diyebilirim.
Okulun birkaç yüz metre ilerisinde kız yurdu var. Campusun içinde. Çoğunluğu bosnada ve dolmuş kullanman gerekir
Ankara'dan giden birine Konya güllük gülistanlık gelir :d
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Konyanın bütün ihtiyar zamparaları selçuk un kapısında onlar biliyordur mekanları.
esnafı tuhaf
merkezi değişik
ama kampüs ve bosna hersek mahallesi güzel
sevgilim orda okudu :)
Kendinden bahset naısl birisin
Karatay Üniv. de hukuk bitirdim. Şimdide Selçuk Özel Hukukta yüksek lisans yapıyorum. Selçuk hakkında kafana takılanları sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Gel gel cok guzel
cok siradan
1 özel görüşSadece soran ve görüş paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
En İyi Erkek Görüşleri