Bakım denildiğinde hep aklıma eskiden yaşadığım olaylar geliyor.
Benim üstüme çok pis bir büyü yapılmıştı, domuz yağı büyüsü diye de geçiyor. Yapıldığı günden beri sürekli korkulu rüyalar gördüm, asla doğru düzgün uyuyamadım, sürekli bir sıkıntıyla karşılaştım diyebilirim.
Ama tabi büyüyü bozdurduktan sonra hepsi geçti, birkaç haftada tamamen büyünün sebep olduğu her şeyden kurtulmuştum. Büyüyü bozdurduğum kişinin adı Ali Gürses'ti. Güçlü bir medyum hoca kesinlikle. Benim sorunumu ben daha anlatmadan anlamıştı bakım yaparak.
Numarasını kaydedebilirsin 535 590 62 75, veya internet sitesinde medyumali. com maili gibi bilgileri de var. ben bu numaradan ulaşıp bakım yaptırmıştım, inşallah sen de sıkıntından kısa sürede kurtulursun kardeşim, gerçekten çok zor şeyler olduğunu biliyorum ben bu durumların.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 945 cevap paylaştı. Bakım yapacak işinin ehli hocanın Konyada olması gerekmez. Senin üzerinde 10 yıl önce bayan tarafından yaptırılmış soğutma ve ayırma büyüsü ile, yine 10 yıl önce aynı bayan tarafından yaptırılmış, bağlama, papaz, canbar ve nal büyüleri var.
193 Yorumla
Terazi+1 yılDigeri
Terazi+1 yılÖzelden yazarmisin
Terazi+1 yılBüyü yapıldığını bilirmisin
Terazi+1 yılDaha adımı bile bilmiyorsun nerden biliyorsun yapıldığı
Terazi+1 yıl2 yıl 4 ay önce hayatımda biri yoktu
Terazi+1 yılÖzelden yazarmisin birisini merak ediy
Terazi+1 yılMesajın kapalı yazamiy ki
Terazi+1 yılYazamıyorum
Balık+1 yılBana ulasirmisin Allah rızası için
İkizler+1 yılBana da yardımcı olabilir misiniz
Yay+1 yılBana da yardımcı olur musunuz?
Balık+1 yıl@Zeryâzyeb Senin sorunlarının kaynağı 4 kuşak öncesi büyük annelerinden geliyor sen 5. kuşaksın,4 kuşak öncesi büyük annelerinden ırsi olarak gelen soysalın var
Balık+1 yıl@Zeryâzyeb 4 kuşak öncesi, yani anne annenin büyük annesine yedirilip içirilen büyülü içeceklerden dolayı, kuşaktan kuşağa göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile ırsi olarak sana kadar gelmesi tesbiti ve çözümü zor bir büyüdür, işinin gerçek ehli birilerini bulmalısın ve çözdürmelisin
Balık+1 yılBulabilirsen işinin gerçek ehli birilerini bulmalısın ve çözdürmelisin doğuştan ırsi olarak gelen soysalın çözümü ve musallatlarının temizliği için maddi olarak cebinden 20.000 TL çıkması gerekir, 20.000 TL de veremiyeceğine göre hiç bir şey yapmayacaksın, Allaha yakın olacaksın, bol bol dua edeceksin, sadaka vereceksin, kaderine razı olacaksın.
Yay+1 yılLütfen bana da yardımcı olur musunuz hocaya gittim annen sana hamileyken yapılan bi büyü var büyü sana geçmiş dendi. Ama bi çözüme kavuşturamadık bana da bakar mısınız rica etsem 😔
Yay+1 yıl@erek1973 yardımcı olur musunuz banada
Balık+1 yıl@erkek1973 banada bakarmisin rica etsem
Akrep+1 yılAllah rızasi icin bida bana bakabilirmisiniz hala aktifseniz burada 🤲 bende konyada bakim yapan birini ararken denk geldim yorumunuza
Akrep+1 yıl@Erek1973 Allah rızasi icin bida bana bakabilirmisiniz hala aktifseniz burada bende konyada bakim yapan birini ararken denk geldim yorumunuza
Balık+1 yıl@Arzumarzus Senin üzerine 13 yıl önce erkek tarafından 2 adet Bağlama büyüsü yaptırılmış irde büyülü bir şeyler içirirmiş
Akrep+1 yıl@Erek1973 peki ben bunu nasil bozdurtabilirim be bellimi kim neden yapmis nasil baglama yani kotulukmu
Balık+1 yıl@Arzumarzus Yaptıran erkek hangi erkeğin yaptırdığını bilemem, aşık etme ve kendine bağlamak için yapılmış
Akrep+1 yıl@Erek1973 bukadari bile yeter tesekkur ederimcok sagolun
Balık+1 yıl@dincbeyer Sizin üzerinize 10 yıl önce ve 15 yıl önce aile dışı erkek tarafından 2 defa işlem yaptırılmış. Bağlama papaz hastalık sakatlık vb. işlemler
Oğlak+1 yılBen mesaj atamıyorum bana yazabilir misiniz lütfen
Balık+1 yılBanada bakar mısınız
İkizler+1 yılBana yazar mısınız?
Aslan+1 yıl@erek1973 bana mesaj atabilirsiniz acaba bir şey sormak istiyorum
Yengeç+1 yılAllah rızası için bana da yardımcı olur musunuz
Aslan+1 yılBanada bakar mısınız
Boğa1 yılşu an çok kötü durumdayım üzerimde ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız duacınız olurum.
Oğlak1 yılbenim için ne söylersiniz üzerimde ve ailemde çok ağırlık ve huzursuzluk var
Oğlak5 ayBen de dinlemek isterim sizi
+1 yılKuranda lanetlenmiş bir şeyi, bunlarla uğraşanların ahiretten bir nasibi yok diye yazılacak kadar kötü bir şeyi Allah rızası için istemek hangi kafaya giriyor.
13 Yorumla
Akrep+1 yılKuranda bunun için ayet var. O duayı etmen yeterli. Allah benim iznim olmadıkça onların yaptıkları işe yaramaz diyor.
Halbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi. (Bakara, 102)
Kuranda geçen bu duayı okuman yeterli olacaktır. Sahtekarlara gitmene gerek yok
"De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.” (Felak Suresi)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılOlimpiyat parkının arka tarafında ali hoca var cok ıyı bir hocadır
26 Yorumla
Balık+1 yılSorsan soyler let kardes numarası yok
Balık+1 yılParkın baya Bı arka tarafında
İkizler1 yılNerde bu park acaba
+1 yıl@erek1973 benim de hayatımla ilgili çok büyük problemler var hiç bir şekilde rast gitmiyor yardımcı olur musunuz
20 YorumlaBenim de birtakım sorunlarım var yardımcı olur musunuz? @erek1973
11 Yorumla
+1 yılKonya değilde baska yerden var
07 Yorumla
Terazi+1 yılMesaj attım arkadaşım
Aslan+1 yıl@melikeaaavci Trakya tarafında var mı hoca
Oğlak+1 yılBana da atarmışsınız
Aslan+1 yılBabamda gonderebilirmisiniz
İkizler1 yılBanada yardımcı olur musunuz
Oğlak5 ayKimdir acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılMedyum git ya da netten
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCinci hocalarda sahtekar
Cevap sahibi+1 yılKendine mi baktırcan?
+1 yılDikkat et cinci hocalar sey olabilir
010 Yorumla
Kova+1 yılBakim icin psikolaga git. Bosver boyle isleri
Kova+1 yılPsikolaga git zaten. ilac olmayanlardan
Kova+1 yılOnlar daha kotu cicegim. Inan bana
Kova+1 yılKendini kendin duzeltcek o zaman.
Kova+1 yılKendini bulcan. Nesin neyi seviyosun falan flaan
Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. İnanmayın böyle şeylere.
01 Yorumla@erek1973 bana da yardımcı olur musunuz
00 YorumlaKonya'da bakımcı hoca arıyorum.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılankarada var
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılinstagram adrsi var
Cevap sahibi+1 yılhuddam_derin_hoca
İkizler1 yılNerde Ankara’da acaba özelden yazarsanız sevinirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonyada çok var.
03 Yorumla
Koç+1 yılKimmiş konyada
İkizler1 yılPaylaşırmısınız lütfen
+1 yılHala güncel mi?
00 Yorumla