Cinsel Yaşam Çarşafa girmek istiyorum? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Çarşafa girmek istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
izmirkızı_35 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Valla güzel bsy İnşallah kapanirsin :) 0 8 Yorumla Sosyopatik2 +1 yıl İzmirli sen karisma 😂 Yorumla izmirkızı_35 +1 yıl @Sosyopatik2 😀😀 Yorumla Sosyopatik2 +1 yıl duydum ki beni ozlemissin Yorumla izmirkızı_35 +1 yıl @Sosyopatik2 abooo hem de nasillll işlemden oluyorum 😂 Yorumla Sosyopatik2 +1 yıl İşlemden oluyorum ne demek lan 😂 Yorumla izmirkızı_35 +1 yıl @Sosyopatik2 ya o zlemden yazdm o cikti tel dzltio Yorumla Sosyopatik2 +1 yıl Heee anladim. Ulan kimseye seni ozledim diye mesaj atmamissin ki telefon alisik degil 😂 Yorumla izmirkızı_35 +1 yıl @Sosyopatik2 evet😂😂 Yorumla
sürgüns Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Başkalarının düşündüğü kimin umrunda 0 0 Yorumla
sertmm Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Keyfin bilir dilediğin gibi giyinebilirsin 0 0 Yorumla
BedrİnAslanı Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Yadırganmak icin giriyorsan hic girme kardesm 0 0 Yorumla
Testestehoron Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Evlenelim kapattim gitti seni 0 0 Yorumla
Striker35 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Ferace daha uygun olur çarşaf çok acayip 0 0 Yorumla
TheNotoriousPrince Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Çarşafa ne gerek var 0 0 Yorumla
malkoçoğlu61 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne guzel bir arzu :) 1 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kapanabılırsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Valla güzel bsy İnşallah kapanirsin :)
İzmirli sen karisma 😂
@Sosyopatik2 😀😀
duydum ki beni ozlemissin
@Sosyopatik2 abooo hem de nasillll işlemden oluyorum 😂
İşlemden oluyorum ne demek lan 😂
@Sosyopatik2 ya o zlemden yazdm o cikti tel dzltio
Heee anladim. Ulan kimseye seni ozledim diye mesaj atmamissin ki telefon alisik degil 😂
@Sosyopatik2 evet😂😂
Allah ıcınse korkulcak bır durum olmaz
Başkalarının düşündüğü kimin umrunda
Keyfin bilir dilediğin gibi giyinebilirsin
Yadırganmak icin giriyorsan hic girme kardesm
Evlenelim kapattim gitti seni
Ne güzel yaa takip edermisin beni
çarşaf yerine ferace daha uygun olur
Ferace daha uygun olur çarşaf çok acayip
Çarşafa ne gerek var
ne zaman evlenüyüük!
Ne guzel bir arzu :)