Arkadaslar 21 yasindaym açık biriyim hatta zamanında çokta açık giyindim tesettüre değilde direk çarşaf giyinmek istiyorum annem de açık daha doğrusu ailede kapalı kişi çok az sayıda acaba böyle bişey yapsam bu devirde çok mu yadirganirim korkuyorum doğrusu ama gerçekten bunu istiyorum. (Amacımda Allah için )
Cevabın nedir?
+1 yılBiliyor musun bende senin gibiydim. Okadar çok istedim ki girmeyi.. katıldığım kara var kişilerden yardım aldım tek başına üstesinden gelemezdim.. Lakin girdim fakat ailem annem o gece benimle dalga geçti kap karanlık olmuşsun dedi takmadim sorma katıldığım o kara çarşaflı kişi annemi aradı konuşmak istedi annem benim hakkımda yalanlar söyledi ileri geri yalan yanlış konuştu kadını doldurdu.. sabahsına aradım telefonu açmadı açınca da artık seninle konuşamayiz istemiyoruz seni dediler hevesim kırıldı ağladım.. ondan sonra kimse de yanımda olmadı açıkım
14 Yorumla
Soran+1 yılOff ya olaya bakarmisin aslında annenin destek olması lazım neden böyle yaparlar anlamıyorum :( ama Allah senin kalbine carsafi koymuş gerçekten istemissin inşallah gireriz kimseye aldirmadan bizi kimse kurtaramicak annemiz bile
- +1 yıl
Aynen Canım kardeşim :( annem bile karşı tarafı doldurdu öyle kötü oldum ki o gün çıkarıp herşeyi bir kenara koydum.. annemiz bile yanımızda yok. Bu demek oluyor ki hayatta kendimiz tek başına yuriycez üstelik ben o insanlarla kahvaltı ettim aynı masada yeşil içtik kadın bana inanmadı anneme inandı
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeşim
En İyi Cevaplar
Canım pat diye birden kapanırsan çok zorlanırsın bence normal tesettürle başla alış sonra çarşaf düşün. Çünkü yaşın az değil ve belli alışkanlıkların var. Tebrik ederim güzel düşüncen adına ama oldukça sindirerek yapmanı tavsiye ederim. Hem yadırganman az olur
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay kapandım kardeşim sonra tekrar açıldım tesetturluydum çok alıştım çünkü açık olmaya o yüzden açıldım ama Şu an kendimi kapalı olmaya alistirmis durumdayım sadece korkum yadirganmak ailem modern insanlar yanlarında gezdirmek istemezler diye düşünüyorum resmen ve bu benim canımı yakar
+1 yıl1- milletin ne dedi önemli değil 2-, sanırım çok pismansin 4- dinde carpcaf diye bir şey yoktur el bileklerinden ayak bileklerine kadar kapalı basın kapalı olsun dar giymicen sadece bu kadar yani ne yasasında carfac? ya da trollemeyi sorumu? Anlayamıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Çarşafın dinde yeri var isteyen giyer istemeyen giymez en güzel kapanma çeşididir
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dogruyu yapmaktan çekinir mi insan Ahirette sen sorgulancaksn annen veya tanıdıkların değil Baskari icin degil Allah icin yapıyorsanız kimim ne dusundugu umrunda olmamali sen kafirlerin gözünde yargılanmakdan mi cekiniyorsn kula kulluk edilmez.
44 Yorumla- +1 yıl
@ByClapton //Akilli konus o küfrünü sana yedirirm bozuk sperm seni gelmis dediklerine bak benim için bir bayanın fizikine bakip haz duymak teshir edilmis bir vücuda dikizlenip ic geçirmek yanlıştır yanlışı yanlis insanlar yapar senin gbi once uslup ogren beni tanimadan konuşma genelleme yapma delikanlı adam engellemez
Soran+1 yılBoşver kardeşim ya belli etti ne olduğunu ayrıca yorumuna katılıyorum haklısın sonuna kadar hemde
- +1 yıl
Kardeşim tesettür ahzab 59 ve nur 31 den öğrenilir önce yüce kuranı çok oku ki yazılan her yoruma kanma bazı kendini bilmezler sosyal hayattan mahrum kalırsın denmiş sen de evde olan biriyim demişin kardeşim biz bir inciyiz mücevheriz elmasız yüce yaradan incinmemiz için bizi korumak amaçlı tesettürü emretmiş farz kılmıştır timurtaş hocamızın r. A kabak benzetmesi vardır kapalı bir kabağa tüm kir toz tesir etmezken açık bir kabağa tüm kir ve toz tesir eder ve ayrıca bir kadın eve mahkum edilmez tersine çarşaf giyen bir kadın dışarı da çıkar yemekte yer alışveriş te yapar diyeceğim araştır jiSen herkesin dedigi bir şüphe yaratmasın selam ve dua ile çarşaftan vazgeçme bir çarşaflı bacın olarak yazıyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapanmadaki mantık ne peki?
Açıl saçıl demiyorum tabide gözüne peçe takanlar falan çok korkunç oluyorlar
Bak böyle yaparsan insanlardan soyutanırsn hayatı zindan edersin kendine
Sadece şunu düşün
sanatkaravani.com/.../Sonsuz-Karanlik-Evren-2.jpg
Bunu yaratan tanrı senin şaçına neden taksın kafayı niye çarşafa bürünmeni istesin ki?
Kapanmada mantık bulamıyorum ayrıca03 Yorumla- +1 yıl
3dak
Kardeşim tesettür ahzab 59 ve nur 31 den öğrenilir önce yüce kuranı çok oku ki yazılan her yoruma kanma bazı kendini bilmezler sosyal hayattan mahrum kalırsın denmiş sen de evde olan biriyim demişin kardeşim biz bir inciyiz mücevheriz elmasız yüce yaradan incinmemiz için bizi korumak amaçlı tesettürü emretmiş farz kılmıştır timurtaş hocamızın r. A kabak benzetmesi vardır kapalı bir kabağa tüm kir toz tesir etmezken açık bir kabağa tüm kir ve toz tesir eder ve ayrıca bir kadın eve mahkum edilmez tersine çarşaf giyen bir kadın dışarı da çıkar yemekte yer alışveriş te yapar diyeceğim araştır jiSen herkesin dedigi bir şüphe yaratmasın {{{[[[[[[ yazmıştım sORan arkadaşımıza }}}}}}}££]]]
+1 yılbende ıstyorum ama vazgecerım dıye korkuryum bende tesetturluyum pardesu gıyınyrum ama benmde onda gonlum var
12 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü en doğrusu o diye düşünüyorum
- +1 yıl
tabıkı ama korkuyrum ıste vazgecrım dıye hakkını veremm dıye
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin tercihin (tabi burada laf edecek takoz herifler çıkabilir.) fakat seni yanıltmak istemem ama galiba çarşaf zorunluluk değil bu konuyu derinlemesine araştırman gerek (ve muhtemelen tarafsız bir kaynak bulman kolay olmayacak) herneyse kolay gelsin
00 Yorumla Kademe kademe gir istersen pat diye çarşaf deilde önce dine yönel baya bir kitaplar felan oku kur an okumaya başla ondan sonra kapan ondan sonra çarşafa bürün direk geçersen sebep arama yadırganma olayına kafa atarsın
16 Yorumla
Soran+1 yılSenelerdir dine yönelmiş durumdayım zaten çok okuyorum araştırıyorum diğer ibadetleride yapıyorum
Soran+1 yılHayır kapalı değilim işte
Soran+1 yılDikkat cekmemek çünkü girdiğim her ortamda gözler benim uzerimde oluyor çok açık giyinmesem bile bu durum böyle ve artık rahatsız oldum bu yüzden dışarı bile çıkmiyorum uzun süredir üstelik kuran da okuyorum zikir namaz oruç hepsi dahil ama işte ailem de kapalı yok sanki ben kapanirsam beni dışlarlar gibi hissediyorum 1 ay kapalı kaldım sıkıntıya girip tekrar açıldım o yüzden adım atamiyorum :((
+1 yılhayır tabikide içinden geliyorsa kapan çarşaflı olan birsürü bayan var ayrıca ama bana sorarsan direk çarşafa girmen değilde ferace ile başlayıp daha sonra çarşafa girsen kendi açından iyi olur zor gelir hevesin geçer biri birşey der kendini kötü hissedersin falan onlar olmasın diye :) böyle bir karar alman çok hoş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElbet kapan münasipçr 😊 Çevreyi boşver inşallah banada nasip olur Rabbim bunu banada layık görür ama şu var ki ben çarşaftansa feraceyi daha münasip buluyorum toplum yüzünden değil çarşafın kapanmadan çok kültür yüzümden meydana geldiğini düşünüyprum tabş bu şahsi görüş bence ferace en uygunu. Bir zamanlar dersine katıldıpım hocalarımda ilk önce çarşaf sonra feraceye geçmişler onlar mesela bana şey demişlerdi hani insanlarda korku uyandırıyor ve çarşaf emredilmemiştir demişlerdi
00 Yorumla
+1 yılÇok göze batmaz ama için rahat edecek bir şekli daha var burada birçoğu uzun yere kadar siyah pardesü giyip üstünden eldiven ve peçe takıyor öyle daha normal görünüyor bence öyle yap. Mesaj atarsan detaylı tarif edebilirim nasıl olduğunu.
00 YorumlaKapanmak dinin farklı bir yorumudur. Bunu bir kural olarak görme.
Fakat, eğer kapanıyorsan belli sosyal haklardan faydalanamazsın.
Bence bu dediklerimi iyice düşün.05 Yorumla
Soran+1 yılZaten çalışan okuyan biri değilm
- +1 yıl
Çok yanlış düşünüyorsun islâmî yanlış tanıtma Kardeşim vebalin ağır olur
- +1 yıl
Kardeşim sen biraz araştır bence bu tür yorumlara çabuk kanmamalısın tersine çarşaf tesettür kadını hür yapar bir kadın eve mahkum edilmez tersine inci görüldüğü gibi saklanır ve istediği ortamda da bulunabilir dışarı da çıkar alisveris te yapar yemek te yer lütfen cahil kalmayalım aydınlanmak istiyor isek önce yüce kitabimizi okumak şart
- +1 yıl
-1
Kardeşim kadın eve mahkum olmaz islamla ozzgurKardeşim olur diğer yorumlarda bin kere bunu açıkladım bir bak bencr
+1 yılTesettürdeki asıl amaç insanların sana bakmaması. Çarşaf ise tam uygun. En iyi tesettür ama zorunda değilsin vücut hatlarını belli etmeden koyu renkli feracede giyinebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak bunu düşünüyorum en doğrusu o
+1 yılGiyin ama yanindan acik gecince "cehennemde yanacan cehennemdeee" deme. bana demisti biri😑😑😑
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değilim ayrıca bunun hükmünü kimse veremez hüküm yalnızca Allah a aittir.
+1 yılYobazlar toplanmış yine siteye lan yürüüyün gidin şu siteden şeytan yobazlar sizi gericiler bıktım hepinizden soyunuz kurusun güzel ülkemden gidin arap ülkelerine
02 Yorumla- +1 yıl
Sana bu dünyada yaşama hakkı hedsyeini sağlıklı yapan Allah ve sen onun imanina ibadetlerine gericilik dine hakaret ediyorsan sana verilen o hayat i hakedip haketmedigini bir dusun sizin gibiler israf baska bisey değil din denince gericilik nden akla geliyor başkalarının gözlerine meze edersin sen eşini o zevkle rahat yatarsn.
- +1 yıl
@perseid78 Lan dinde çarşaf diye bir şey geçiyor mu? Evet siz sapık ahlaksız yobaz oldugunuz için bu ülkedeki kadınlar kapanmak zorunda kalıyolar istemeseler de hepiniz sapık bacım cocugusunuuuzzz
ben şahsen kara çarşaf giyen bayanlardan korkarım, bana kendimi cahiliye devrinde gibi hissettiriyor çünkü. en iyisi modern şekilde kapanman eğer niyetlendiysen.
00 Yorumla
+1 yılnasıl mutlu olucaksan öyle yaşa ama çarşafa girmek mantıklı değil. kuran da çarşafa filan girin denmiyor zaten. kaldı ki araplar çarşaf olayını ortak iklimlerinden dolayı musevilerden aldı.
00 Yorumla
+1 yılMübarek olsun :) karsi cikanlar olabilir davandan taviz verme
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYargılanmayı geçte sıcak hava diyorum nasıl yapıcaksın en merak ettiğim şeylerden birisi sana denk geldi valla 😀
01 Yorumla- +1 yıl
Allah rızasını ve diğer dünyada ki cehennemi düşün kardeşim belki sende önemsemezsin
keskin dönüşler yapmak çok yararlı olmayaiblir. ortalama bir tesettüre girin sonra çarşafa girip girmeme konusunda yine kararınızı verirsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Allah'ın çarşafa bürünmek gibi bir emri isteği yoktur, islamda da yeri yoktur çarşafın, Hristiyan işidir çarşaf.
10 YorumlaKara carsafli bir kizi gecen daes li terorist goturmus bullamamislar hala terorist yapiyolar iyisimi sen normal tesettur takil :)
00 Yorumlatercih meselesi ama giy zarar gelmez
ama ağırdan al türban tak sanrasına bakarsın10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl600lu yillarda değiliz kapanacaksan caga gore kapan tabi suslumanlar gibi vucut hatlarını belli ederek degil
22 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olma durumuna alışabileceğini, kaldırabileceğini düşünüyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu sıkıntı beni bitiriyor. Ya yapamazsın ya tekrar açılırsam korkusundan dolayi adım atamadim oysa bunu senelerdir düşünüyorum
- +1 yıl
Evet genelde bayanlar bu ikilemde gidip gelir. Açıkken kapanınca da, kapanıp tekrar açılınca da insanların nasıl tepkiler vereceği gelir mutlaka akıllara, bu konularda dertleşmek, fikir alışverişi etmek istersen mesaj atabilirsin, çok olumlu bir karar verdiğine emin olabilirsin
+1 yılSen nasıl inanıyorsan, nasıl istiyorsan ona göre davran
00 Yorumla
+1 yılMaşallah başkalarının ne dediği önemli değil
Sizin ne yaptığınız önemli :D00 Yorumla
+1 yılSacmalama ypma oyle bisey kapanmak isdiosan kapan ama carsaf ne?
01 Yorumla- +1 yıl
Kendisi öyle istemiş
+1 yılNasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşamalısın
Kimene ki bundan00 YorumlaALLAH ıcınse yadırganma korkusu ne dıye..! sımdıden hayırlı olsun kardesım
00 Yorumla
+1 yılbeynin seni terk etmis--donusumunu tamamlayarak karafatmalara donusabilrisin... allah carsafa girinmi diyor size kim doldurdu beynine bu zirvalari senin?
00 YorumlaAmacın Allah içinse yadırganmayı geç dilerlerse taşlasınlar Allah görür.
10 YorumlaHayat senin ne istiyorsan onu yaparsın başkalarını kafaya takarsan çok engele takılırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 43,8b cevap paylaştı. Sen Allah için kapanıyorum diyorsun o zaman çevrendekiler yadırgasa ne olur ki? Boşver çevreyi.
00 Yorumla
+1 yıldinde çarşaf yok sadece arap kültürünün falan bir etkisi o yani. çarşafa girmek sana extra sevap point kazandırmıcak
16 Yorumla- +1 yıl
Aferin sana yazacağımı yazmışsın :)
- +1 yıl
nekadar yazsakta anlamıyorlar :D
- +1 yıl
Aynen öyle aynı incil deki gibi Kuran'da kafaya göre yorumlanmaya başlanıldı geçmişler olsun :(
- +1 yıl
insanı dinden soğutuyorlar :(
- +1 yıl
Ben imanımı korumaya çalışıyorum zaten bunların bokuna
- +1 yıl
aynen öyle :)
yav mal mal konuşma git gir laik bir ülkedesin milletin düşüncesini s. km din ve vicdan hürriyetin var kendi dusuncenle ister bikininle gez ister çarşafla millete bok yemek düşer
00 YorumlaBosver sen kendini bilmezleri.. giy tabi guzel kardesim😊😊
00 Yorumla
+1 yılAllah için bir şey yapmak istiyorsan çarşafa değil tesettüre gir namaz kıl
02 YorumlaEğer cidden düşünüyorsan kimseyi takmayacaksın yoksa çok yıpranırsın..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı. Biraz Türk kadını olun be.. Araplaşmayın. Çarşafla ne olacak? Sen zihnen ve ruhen o ahlaka eriş önce.
33 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun erismedigimi ve sen şu laflarinla hiçte erişmemissin !
- +1 yıl
ansur Araplaşmak farklı şey kıyafet özgürlüğü farklı şey buraya şort giymek istiyorumda yazsa çarşafa girmek istiyorumda yazsa bizim yargılamaya hakkımız yok :)
- +1 yıl
Kıyafet özgürlüğünden bahsetmiyorum.. Allah için çarşaf giyinmek falan ne demek? Din bu kadar basit mi? İkra suresini bilir misiniz? Çarşaf giyerek Allah için bir şey yapmıyorsunuz, Arapların uydurması.. Adam gibi giyinirsen zaten çarşafa ihtiyacın yok, örtmeniz gereken yerler belli. Çarşaf giyerek dini bütün bir insan olmuyorsunuz. Araplaşma kelimesini anlamanız için Arap tarihini bilmeniz lazım. İslamiyet'te görünüş çok mühim değildir. Tarih okuyun, sonra benimle bu konu hakkında tartışın. Hatta baş örtüsü tarihinide okuyun.
İsterseniz sokakta bikini ile gezin tanga giyin "banane", çünkü benim sana kötü gözle bakma gibi bir hakkım yok. Allah için diyorsunuz ya , önce bu bilince sahip olun. Çok yüzeysel düşünüyorsunuz. Din bu kadar yüzeysel değil. Araplar, dini kullanmak için üfürükten bir süür hadis çıkarmıştır. Bunlarıda bir araştırın. Türk kadını dememin sebebi de budur, öğrenin araştırın bilgilenin çünkü Türk kadını olmak budur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçarşafa girmek nedir allah aşkına ya... arap özentisi olmayın.. illa allahın emirlerine çarşafa girerek uyulmuyo.. adabına göre kapanırsın olur biter... özenmeyin artık şu arap kültürüne. müslümanlık arap kültürü değildir...
10 YorumlaAllah icin istiyosan neden cevrendekileri takiyosun?
10 Yorumlane gerek var çarfaşa yaşın daha çok genç normal tessetüre git
11 Yorumla- +1 yıl
Ahzab, 33/59 ayetlerinde kadınların tanınmaması ve incinmemesi için der. Kadınların tanınmaması nasıl olur güzel kardeşim? Tesettürün amacı dilkat çekmemektir. Dışardaki giyilen çoğu kişinin normal dediği tesettür değildir. Normali çarşaftır. Tavka meselesi.
ya görünüşün bir önemi yok bence artık etek giyen erkekde var sakal bırakan kızlarda oyüzden takma insanları kendini nasıl beğeniyosan öyle giyin ;)
00 Yorumla
1 yılHer şeyden önce Allah rızası için yaptığını unutma, insanlar yadırgar açık da olsan tesettüre de girsen her türlü insanlar yadırgar önemli olan senin Allah için neyi doğru yapıp yapmaman.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Çarşafa girmedende Allah için kapanabilirsin Neden çarşaf?
00 Yorumla
+1 yılAllah için yapıyorsan hiç kimseden çekinme o zaman. Halledersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇarşaf ne ya? Kaçıncı yüzyıldayız? Normal tesettüre gir işte.
01 Yorumla- +1 yıl
Corsof no yo koconco yozyoldoyoz kuram her cağ için inmiştir sen sort giyebiliyorsan oda çarşaf giyer
+1 yılAllah için yaptıktan sonra kimin yadırgadığı önemli değil, inşallah en hayırlı şekilde yapman nasip olur ☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. +1
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin tercihine saygı göstermek zorundalar
Umursama00 YorumlaDoğru şeyler her zaman eleştirilir ve yapana çok yüklenirler baş edeceksen eyvallah
00 Yorumla
+1 yılGüzelim hönlündrn gecıyorsa gıy başkaları ne düşünmüş boşver sen kendınle ılgılen derım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah için yapacaksan kulların ne dediği umrunda olmamalı
00 Yorumla
+1 yılYadırgasınlar Allah için yapıyorsun sonucta düşünme bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer gireceksen her türlü desteği benden alırsın allah için yardımcı olurum.
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok istiyorum gerçekten artık düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum
Cevap sahibi+1 yılBen sana allah rızası için yardımcı olacağım özelimi açtım ordan yaz.
Cevap sahibi+1 yılTamam ben şimdi çıkıyorum
Soran+1 yılGörünmüyor
Cevap sahibi+1 yılBurda mısın
Soran+1 yılGizli görünüyor hala
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Carsaf derken sade gozlerin mi. gorunecek
02 Yorumla
Soran+1 yılPece düşünmüyorum yüzüm ellerim gorunecek
+1 yılNormal tesettür niye değil
10 Yorumla
+1 yılneden çarşaf? dogru giyinerek de kapanabilirsin
00 Yorumlaİçimden gelmiyosa yapma kardeş
00 YorumlaNasıl rahat ediyorsan öyle giyin canım.
00 Yorumla
+1 yılsenin bedenin senin kararın..
00 YorumlaEnde yorgana girmek istiyorum caizmidir?
01 Yorumla
+1 yıl@Yiddish aşkım bende çarşafa girim mi
02 Yorumla- +1 yıl
@Yiddish oyşşş aşkım çok seksi 😂
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. seni yadırgayan millet mi çıkartcak cehennemden
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım