1- Gece daha iyi anlıyorum.
2- Ev daha sessiz oluyor.
3- Gündüz okuldan gelince yorgun oluyorum..
#AblanStarBebeğim #DersÇalışıyorum
2- Ev daha sessiz oluyor.
3- Gündüz okuldan gelince yorgun oluyorum..
#AblanStarBebeğim #DersÇalışıyorum
Benim içinde ders çalışmak için en uygun zaman geceleri benim yaptığım yöntemden bahsedeyim belki sana yardımcı olur. Uyku olmadan olmayacagı için akşam yemekten sonra uyuyorum gece 12 de uyanıyorum ve uykumu almış oluyorum sonra sabaha kadar çalışıyorum hatta daha erken algıladığın ve zihin boş olduğu için kavramak kolay oluyor ve tekrar uyumaya vaktin kalıyor. Yalnız dikkat tekrar uyumadan önce tekrar etmek gerek. Evet işte hazırsın.
Çalış da ne zaman çalıştığın fark etmez. Dediğin gibi madem yorgun oluyosun gece kafan daha iyi alır. Ben de gece değil de bu saatlerde başlıyorum mesela sabah geç kalkıyorum ne güzel kendimi zorlamıyorum :D
Okulum var ama benim
Anladım onu. O senle alakalı gece çalışırsan geç yatacaksın. Bazı insanlar gece geç de yatsa sabah dinç kalkabiliyo öyle olurum dersen sorun yok. Ama bazısı geç yatınca ölü gibi geziyo eğer öyleysen zor tabi. Seni en iyi sen bilirsin ona göre düşün karar ver
Az uykuyla da idare edebiliyorum 😄
Beyni, öğrenmeye en verimli olduğu saatler sabaha karşı 04:00-06:00 arasında olduğunu bir makalede okumuştum.
Kafan nasıl alıyorsa öyle yap
Böyle daha iyi
Cevap
21Cevap
Değil. Standart zamana uy uyku düzenini bozma. Yemeni içmeni uyku düzenini ayarla.
Herkes ayni değil. Ben bu şekilde calismaktan hoslaniyorum :)
4 saat uykuyla bile dinç kalabiliyorum.
Bence tam tersi olması lazım sen iyi anlıyorsun ama beyin sistematik olarak uyku saatlerinde zihindeki şeyleri daha çabuk unutuyo
mantıklı ama gece uykusu gibisi yok.. herkes evde uyurken sen uyanık kalabilirmisin.. deneme değer yinede umarım başarırsın cane
üniyi bırakıp yeniden hazırlandığımda öyle yaptım. 4 aylık çalışma ve başarı
bu dediğin şartlara göre mantıklı. eğer uykusuzluk problemi çekmeyeceksen uygulayabilirsin.
Yapılabilir ama gece ders çalışmaya başlayınca uykun gelince ya da vakit yetmezse yandın😕
yinede uykusuz kalabilirsin okul vakti bence mantıklı değil gibi
Çalışabilirsen çalış kanka ben yapamiyom öyle 😴😴😴
okula gidiyorsan uykunu alamazsın pek ama senin için daha verimli gibi uyku dışında
Genelde gece çalışırım ama bazende uyku bastırıyor bilgin olsun :D
Sabah uyanınca tavsiye ederim ezber şu bu vs. için 😀😉
Bence hayır. Gece uyumak insan için daha sağlıklı
Mantıksız bence uyku düzenin karışır
Okulda mı uyumayı düşünüyorsun?
Gece daha fazla uyku bastırır ama
Ben öyle çalışırdım yapabiliyorsan mantıklı
Güzel bahaneler üretmişsin.
uyku düzenini bozma derim ben
ben okulu öyle bitirdim
Mantıklı olsa sen yapmazdın zaten :o
Dedi gereksizin biri