Keratin bakimi hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Keratin uygulamasından sonra saçlarda dökülme oluyor mu? Saça zararı varmıdır?
Keratin uygulamasından sonra saçlarda dökülme oluyor mu? Saça zararı varmıdır?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saça keratin uygulamak iyi ama dikkat et saf olması lazım patentli keratin masela ben onu kullanıyorum hiç bir zarar vermiyor ve sürekli fayda sağlıyor.
Hyr zararı değil yararı var keratin zaten saça çok iyi geliyor çünkü saç zaten keratinden oluşur
Daha önce yaptırdın mı peki?
Ya canım o zaman biraz anlatırmısın nasıl uyguladığını saçlarda dökülme yapıyor mu en tedirgin olduğum konu ve bir kaç ay sonra saçları eskisinden kotü hale getirmesinden korkuyorum.
Ben saçlarımın rengini açtırdım fazla kuruluk var uçlarında ve kırıklar cok fazla, seanslar halinde mi olması gerekiyor yoksa tek sefer yeter li oluyor mu?
Keratin bakımı yaptırırken önce saçınız özel bir şampuanla yıkanıyor. Bu şampuan, saç tellerimiz de bulunan pulların açılmasını sağlıyor. Bir süre özel şampuanla bekletildikten sonra saç yıkanıyor. Daha sonra açılan pullarda ki boşlukları doldurmak için ''Keratin'' i tutam tutam saça uyguluyorlar. Saça yavaş yavaş uygulandıktan sonra 15-20 dk kadar saçta bekletiliyor. Klimazon gibi ısı veren makinalarda bekleme zorunluluğu yok. Ardından yıkanıp saçlar kurutulup saçı ezmeden ince bir kat fön çekiliyor.. İnce bir fönle bile saçlar oldukça pürüzsüz duruyor. Keratinle doldurulup kapanan pullar saçta ışığı kırmadan yansıtıyor dolayısıyla saçlarınız eskisine oranla çok daha parlak görünüyor..
(Özellikle keratin bakımlarının ardından saça yüksek ısı ile fön çekmek ya da press yapmak ısıya karşı dayanıksız olan keratin moleküllerinin tahrip olmasına neden olur ve yapılan bakım işlemi tamamen boşa gitmiş olabilir. ) Keratin bakımı her saça aynı oranda etki etmez. Saçınız çok ince telli, işlem görmemiş sağlıklı bir saçsa bu bakım saçınızda ağırlaşma yapabilir
Çok teşekkür ederim
hayır.
sık yıkamak yerine bırak biraz yağlansın.
harici bakıma gerek kalmz
Bazı saçlarda yağlanma hissi ağırlık hissi veriyor diyolar bir bilgin var mı?
ilk defa yaptırcam da biraz tedirginim 😞
Ve tedirgin olduğum bir konuda kimyasal keratin saçları dökütüğünü okudum formaldehit içermeyen markalar kullanılması öneriliyor ben kuaförde yaptırıcam ama nasıl anlayabilirim ki katkısız keratin olduğunu?
Peki teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Benim sacim daha canli duruyor. Saclar kendine geliyor adeta. Süpürge gibiydi saclarim :/
Seanslar halinde mi oluyor yoksa tek sefer mi?
Ve sacında ağırlık veya yağlanma hissi oldu mu?
Keratini uyguladıktan bir kaç ay sonra saçlarında dökülme oldu mu?
Tel seferlik diye biliyorum ben. Benimki ama brazilya fönü diye geciyordu sen onu diyorsun dmi? O da keratinle yapiliyor cünkü. Sacim daha cabuk yaglanmaya basladi evet ama uzun sürmedi bu. Simdi yine normallesti. Keratinin etkisi kalmasi icin hep keratinli sac kremleri, sampuanlari kullanmak lazim iste. Ben memnunum yani
Yok brezilya fönünden bahsetmiyorum aslından saç botoksu istiyorum kuafor yapiyoruz ama kerantinle deyince işte arastirmak istedim
Hayir yarari vardir
Ama iyi diye duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar