Evet tercihiniz hangisi düz vites mi otomatik mi?
Triptronik falan diyecek varsa otomatik desin
Triptronik falan diyecek varsa otomatik desin
Düz
Otomatik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi Şöyle bir durum var ben sürekli istanbul içinde araba kullanıyorum. amam aksiyon vbler için mutlaka düz vites ama artık sıkıyor belli bir zaman sonra. uğraşmak istemiyorsun hem istanbulda boşa al vitese tak boşa al tak deb. balatalarını bitiriyor. ve inanın ayagım debriyaja basmaktan su topluyor ölüyorum. bundan sonra otomatik araba alıcam ben. uğraşamam vitesle. he eğer arka itiş bi araba alırsam manuel alırım.
İlk defa bu kadar düz vites seven bayanlar görüyorum. Helal olsun :) Arabayı kullandığımı anlamam lazım derseniz düz vites derim ama rahat etmek isterim, şehir trafiğinde debriyaj ile akraba olmak istemem derseniz otomatik vites diyorum. İkisininde yeri ayrı
arabanın zevki düz viteste zaten vitesi takıcan 6 ya bakcan yoluna otomatık sorentoyla uzun yol gıttım akülü araba gibi çok şükür ben düz kullanıyorum ya
Otomatik tabiii
Cevap
30Cevap
surus zevkini ve aracın ivmelenmesine gore vites gecislerini hissetmek istiyorsan elbette duz vites,hazzı harikadır benim icin.kullanım kosullarıda onemli elbette,istanbul trafiginde kullanıyorsan otomatik dısına cıkmak trafikte cıldıran insanı dahada delirtir.tiptronik tercihimdir eger luks sınıf bir arac kullanılmıyorsa.
Hiç otomatik kullanmadığım için nasıl bir duygu bilmiyorum bile.
Ama düz vitese fena alıştım; oldukça rahat hissediyorum. Canım sıkıldıkça vites değiştiriyorum; dolmuş şoförleri gibi bir elim sürekli viteste, ehehe.
arkadaş eskiden olsa manuel derdim daha hoş oluyordu ama otomatik araç kullandım baya bir süre sonra tekrar manuele döndüm ve diyorum ki manuel hamallık be kardeşim en azından triptnik olsn
triptronik, şehir içinde cunk otomatik cok işe yarıyor şehir dışında ise, düz vites daha rahat bi kullanımdır.. 1,5 senelik suruş deneyimlerimle ve 3 kez ufak kaalarımdan aldıığım tecrubeme dayanaraktan
Kolayı varken zorunu kullanmak amelelik olurdu, galiba yani :)
bisikletin otomatiği henüz çıkmadı diye biz düze devam ediyoruz :p
düz vites daha keyifli ya otomatik vites biraz kolaya kaciyor hem okadar zevk de vermiyor kullanmasi..
otomatik araba kullanmak zevk vermiyor, kullandığımı hissetmiyorum
düz tercih ederim her zaman
Düz vitesin vediği tadı hıcbır ARaba vermiyor ama rahatlık bakımından otomatik. otomatıkta debriyaja bastım vıtesı attımsu bu yok yola bak gaza bas. NFS oynar gibi :D
araba kullanmayı tam bılmıyorum ama bence zorda olsa duz vıtes
10 senelik şöförüm kazamız yok şükür düz vites tercihim.
bu sorunun cevabı belli kızlar otomatik erkekler düz ister. ama düz vites kullanmak daha zevkli
Bayanlardan düz vites cevabı verenlerin sürüşlerini görmek istiyorum...
düz..
ya araba sürerken vites de atmazsan ne yaparım yawf canım sıkılır.. :))
Otomatik, düz olsaydı ben araba kullanabilir miydim ?
otomatik kullanıyorum istanbulu trafiği çekilmez başka türlü hergün araba kullanınca otamatik doğal olarak
düz vites tabii ki de otomatik viteste araba kullanmanın tadı yoktur ayrıca otomatiği bebeklerde kullanır :D
Ben düz viteste araba kullandığımı hissediyorum elimle oynamalıyım vitesle bu bile yetmiyor bana 7 vites lazım yani TIR :)
Duz vitesle ogrendim oyle devam etti. Otomatik ne ya deh diyosun gidiyo cu$ diyosun duruyo zevksiz
Düz vitesle park ederken çok uğraştırıyor, otomatik.
otomatik vitesli araba kullanmak güzel ama ben düz vitese alıştıgım için bana galip geliyor otomatik vites
düz vites. gerçi kardeşimin mercedesi otomatik vites. o alışmış düz vites nedir yaw diyor ama, ben düz vitesi tercih ederim. zevki orda.
kesinlikle düz vites. otomatik araçlar sürüş yeteneklerimi kısıtlıyor.
Otomatik imkan meselesi.
Düz kullanıyorum param olsa otomatik alırdım.
Kesinlikle düz..Hadi bayanları geçtim de Otomatik diyen erkekleri anlayabilmiş değilim :))
vites atmakta bir hoş oluyor.arabanın bir zevki de orada.:)
honda civic olsun düz vites olsun v-tec olsun alayına gider alayınaaaaaaaa !
bizde otomatik var araba ama ben düzü seviyorum. vites atacaksın arkadaş
Düz tabiki, otomotik vites olacak ise ne anladım ben araba kullanmaktan.
istanbul için otomatik vites mantıklı ama diğer şehirler için kesinlikle düz vites
her daim düz.otomatik vites özürlü arabası gibi dokun gitsin çek dursun
aslında otomatık ama cokda tutulmuyor o buralarda olsun bn yınede otomatık dıyorum :)
Düz vites. Otomatik çok sıkıcı
Otomatik sevmiyorum .
Manual her zaman iyidir.
Düz vites
Sonuna kadar..
düz.. otomatikte yapamıyorum ben
otomatik (çift kavrama dsg+F1)
düz .. düşündüm de az fırça yemedim bu yüzden ..
Kİmdennnn:)
istanbulda yasıyorsan kesınlıkle Otomatik vites :)
düzün zevki bi başka :)
her şeyin otomatiği iyi
b şıkkı
düz
Düz Vites
otomatik
rahat:)
Otomatik
otomatik vites. kolaycıyım.
düz
Otomatik forever :)
tabiki manuel vites