gülüşe çok önem veriyorum bana enerji ve mutluluk veriyo sizdede var mı bu takıntı
Cevabın nedir?
link
napalım biz<de böyle:))01 Yorumla- +1 yıl
voldemort :D
En İyi Cevaplar
gülüşüm içten olabilir... link
03 Yorumla- +1 yıl
vazgeçtim ben :D
- +1 yıl
get :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
1Cevap
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. bence gülümsemesi güzel olan gülmesi yakışan insanlar güzel ya da çekici oluyor bende ilk gülümsemeye bakarım...
01 Yorumla- +1 yıl
bende :(
+1 yılayyyy ne tatli konustun sen simdi öyle :D mutluluk veriyomus oyyy :)))
01 Yorumla- +1 yıl
heeeee veriyo hacı yaw
bı ınsan gulunce benımde gulesım gelıyo o da bı enerjı ve mutluluk sayılır :)))))
01 Yorumla- +1 yıl
evet ya yerim
Tatlı tatlı gülen . Peki sade gülenler olmuyo mu .:D03 Yorumla- +1 yıl
oluyoda sade güleni sevmiyom :D
- +1 yıl
anlatılmaz yaşanır :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılgulusu her kes sever..i nsana mutluluk getirir..somurtan insanlara bakinca insanin ici daralir..
01 Yorumla- +1 yıl
bencede
+1 yılBazen kaşları çatmak daha tatlıdır.
11 Yorumla- +1 yıl
çatma kurban olayım kaşlarını ey evcilkaktüs D
+1 yıltatlı tatlı gülmek nasıl noluyor ki ?
01 Yorumla- +1 yıl
anlatılmaz yaşanır :)
evet sırf gülüşle bile ilgi çekilebilinir :)
01 Yorumla- +1 yıl
evet çekilebilir
aynen bende beğenirim
00 YorumlaÇok bayılma ayıltan olmaz.
00 Yorumlakikikiki :=)
03 Yorumla- +1 yıl
aşkımmmmmmmmm :D
- +1 yıl
sürtük :D
+1 yılben de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGülmek iyidir :):):):) Herşeye birebirdir :):):)
0370 Yorumla- +1 yıl
dimi ciciş :D
Cevap sahibi+1 yılevet anüs yalatmayı seven ciçiş :):):):)
- +1 yıl
uyuz gene mi sen :D
Cevap sahibi+1 yılBakıyorumda çok zekisin :):) Evet benim bildin :):) Hislerinde pey kuvvetliymiş :):) Bizden ödül olarak 2 yarım adet altın kazandınız güle güle kullanınız :):):):)
- +1 yıl
yala yala :D
Cevap sahibi+1 yılSende yalatmaya ne kadar meraklıymışsın :):):):) Seni dil darbeleriyle zevkin doruklarına çıkartırım bebeğim
- +1 yıl
olur olur anlaştık :D
Cevap sahibi+1 yılBu lafını sana hatırlatırım yeri geldiğinde. Sonra yan çizmede :):):):)
- +1 yıl
Tmm ya zevje getirdikten sonra straponla gecersin arkama :)
Cevap sahibi+1 yılYok artık daha neler devenin pale pabuçu artık :):):):)
- +1 yıl
hahaha komik şey :D
Cevap sahibi+1 yılHakikaten istermiydin peki ciddi olarak soruyorum
- +1 yıl
evet isterdim :D
Cevap sahibi+1 yılBiseksüel eğilimlerin var gibi geldi. Peki erkek erkeğe yaparmıydın?
- +1 yıl
seviştim ama yapmadım :ÇD
Cevap sahibi+1 yılçüş oha iğrenç tiksinç sende nasıl bir mide var.
- +1 yıl
haha şaka diyom be erkeklerden nefret ederim :D
- +1 yıl
aşkımmm
Cevap sahibi+1 yılaşkım ? efendim.
- +1 yıl
N apiyosun bitanem
Cevap sahibi+1 yılBugün izinliyim evdeyim birazdan dışarı çıkıcam sen neler yapıyorsun bakim
- +1 yıl
Bende yeni kalktim gececiyim de uyaninca askimi yanimda goremeyince merak ettim
Cevap sahibi+1 yılAşkım derken ? Seni sıcaklar mı çarptı? Bence git duş al böylece kendine gelmiş olursun :):):):)
- +1 yıl
A ramizda bag oldu artik biricik askimsin :)
Cevap sahibi+1 yılAramızda ne bağı oldu kordon bağımı oldu hahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha
- +1 yıl
Y aladin beni kullanip atiyosun duygularimla oynadin :(
Cevap sahibi+1 yılKötüyüm ben kötüyüm nihahahahahahahaha yaşasın kötülük nihahahahahahahahahahha.
- +1 yıl
Istedin kadar duygularimla oynYabilirsin askim :)
Cevap sahibi+1 yılProfil fotoğrafına bittim hatta eksiğin yok hatta fazlan bile var ay parçası nihahahahahahahahahhahaha
- +1 yıl
N asi yani ay parcasi derken
Cevap sahibi+1 yılMaşallah tosun ve damızlık boğa gibisin ay parçası nihahahahahahahahahahha
- +1 yıl
H eee ya gelde azcik parmakla beni canim istiyo :)
Cevap sahibi+1 yılEğer parmaklarsam sonra müptelası olursun benden söylemesi :):)
- +1 yıl
O lsun zevke getir beni sonra straponla s.kersin :)
Cevap sahibi+1 yılBakıyorum da sende straponla s.kilmeye dünden meraklı istekli ve razısın :):):):)
- +1 yıl
E vet seni icimde hissetmek istiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılSana Allah akıl fikir versin. Bu yol gittiğin yol değil. Bunu isteyen erkek Allah bilir yarında gay ilişkiye girer. Senden herşey beklerim şaşırmam yani.
- +1 yıl
Haha ben sadece senden istiyom bunu gay olsam erkeklerden isterim erkeklimi sana veriyom daha ne istiyon hAha :D
Cevap sahibi+1 yılStroponu isteyen yarında erkeklerden de ister hiç belli olmaz. Bi bakmışsın ki ummadığın anda travesti olmuşsun. Olur mu olur yani. Bence senin eşcinsellik eğimlilerin var bu dürtüleri bastırıyorsun.
- +1 yıl
Bosver hayatta her turlu zevki tatmak lazim haha :)
Cevap sahibi+1 yılSenin eşcinsellik eğimlerin mi var? Burda biz bizeyiz. Lütfen ciddi cevap ver.
- +1 yıl
Yo aslinda erkeklerden tiksiniyorum yani gay degilim ama erkek penisi ilgimi cekiyor biraz
Cevap sahibi+1 yılHımm anlıyorum o zaman biseksüelsin
- +1 yıl
O labilir bisexual filmler hosuma gidiyo :)
Cevap sahibi+1 yılNeden erkek penisi ilgini çekiyor?
- +1 yıl
Sıcaklıgı ve sertligi icimdeyken verecegi hissi merak ediyorum :)
Cevap sahibi+1 yılAma bu merak fazla iyi merak değil. Açıkçası hiç iyi merak değil. Benden söylemesi. Bence bu düşünceden ışık hızıyla vazgeç.
- +1 yıl
Y a zaten yapmam sadece hayali bir fantezi hAha :) ayrica bunu her erkek hayal eder icinde amA erkeklige laf gelmesin diye saklarlar
Cevap sahibi+1 yılAma teklif etseler öyle demezsin dünden razısın :):)
- +1 yıl
T eklif degil 4 kisi kacirip tecavuz etse super olurdu :)
Cevap sahibi+1 yılAman Allahım senin ne biçim fantazilerin var :):):):) Tüyler üpertici :):):):)
- +1 yıl
E vet haha anca doyururlar napim :)
Cevap sahibi+1 yılAzmış kudurmuştan betermiş. Bu söz senin durumunu çok iyi özetliyor :):):):) Ayrıca marketten birşeyler mi alıyorsun doyururlar falan diyorsun :):):):) Allah artırsın ne diyim :):):):)
- +1 yıl
Oyle bir s.ksinler istiyom ki 2 ay kicimin ustune oturamiyim :)
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılan sen çok fena azmışsın. Mart ayında olsak anlarım ama Mart ayıda geçti :):):):)
- +1 yıl
H aha bazen kuduruyom ya oda arkadaslarima saldirasin geliyo seyleri kalkiyo ustune oturasim geliyo :)
Cevap sahibi+1 yılBence sen en iyisi gay barlara git. Senin bir güzel ateşini söndürürler ve seni bir güzel tatmin ederler. Birlikte zevkin doruklarına çıkarsınız. Hatta grup sexte yaparsınız. Kim kime dum duma hesabı
- +1 yıl
Y ok o kadar kadira 30 kisi kalin bagirsaklarimi patlatirlar haha 4 yeter kiz olsam 2 kisi birden alirdim ama idare etcez artik +)
Cevap sahibi+1 yılBende sana her önüne gelenle yap demiyorum. Gözüne kestirdiklerinle yap.
- +1 yıl
Hii korkuyom aslinda parmagin bile zor girdigi yere koca penis nasil gircek yaw
Cevap sahibi+1 yılAnüsü bir güzel yalar ya da anüsüne kayganlaştırıcı sür. Tercih senin. Bu ikisinden hangisi işine gelirse artık ona göre karar ver.
- +1 yıl
O f uyuz kudurtma beni :) once yalatirim sonra kremletirim sonra kucaktan kucaga atarlar beni abovvvvvvv :)
Cevap sahibi+1 yılSenin anüsüne dil atıyorlar zevkten dört köşe oluyorsun. O dilin sıcaklığını anüsünde bütün iliklerinde hissediyorsun. O zevk vucudun her tarfını kaplıyor. Zevkin doruklarına çıkıyorsun. Bunları kim istemez değil mi. Bundan iyisi şamda kayısı yani.
- +1 yıl
H uyuzsun ya cildircam simdi sonta penisin basini deligime surter ben sok artik diye yalvaririm of :)
Cevap sahibi+1 yılİçine almış olduğun o penisin sıcaklığını içinde hissediyorsun. İkiniz sexin sıcaklığı birbirlerinizin tenlerine geçiyor ve hissediyorsunuz. İkinizde bir güzel boşalıyorsunuz ve spermin sıcaklığını her tarafında hissediyorsun
- +1 yıl
Ben kudurdum ya birine s.ktiricem simdi kendimi icime bosalsin istiyorum biri s.kerken oteki agzima versin istiyorum aferim sanada yani top yaptircan beni kudurttun
Cevap sahibi+1 yılBirbirlerinze 69 yapıyorsunuz sonrada senin her tarafını yalayıyor. O tahrik edici nefesi bütün hücrelerinde hissediyorsun.
Cevap sahibi+1 yılO senin her tarafına fışkırarak boşalıyor. Sonra onun penisini yalıyorsun. Sen onun penisini yaladıktan sonra oda senin penisini yalamaya başlıyor.
- +1 yıl
Yada biri beni masanin uzerine yatiriyor bacaklarimi omzuna alip s.kiyor o sikerken digeri penisimi yaliyor digeri agzimi s.kiyor digeri göguslerimi yaliyor her yerin zevk icinde ohhhhhh :)
Cevap sahibi+1 yılSen beni top yaptırıcan diyorsun ya benim suçum yok. Senin içinde var. Bu düşünce kafanda var ki bunları söylüyorsun ve hayal ediyorsun. Bir insanın fikri ne ise zikri oldur. Bana suç bulma.
- +1 yıl
S en azdirinca boyle oluyo iste :)
Cevap sahibi+1 yılBen sana zorla mı az diyorum. Bir hetroseksüel erkek bunlardan etklienmez bu düşünceleri hayal etmez.
- +1 yıl
B en karar verdim yapcam bu zevki tatmaliyim bir kereden bisey olmaz
Cevap sahibi+1 yılBir kerelikten bir şey olmaz dersin ama bir bakarsın ki gay ilişkinin profesyoneli ve müptelası çıkıverirsin.
- +1 yıl
O niye
Cevap sahibi+1 yılSen sorasın diye.
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bir kereyle başlarsın zevk alırsın sen zevk aldıkça daha da yapasın gelir sonrada müptelası olursun sonra bunun gerisi çorap söküğü gibi gelir bu yüzden
- +1 yıl
anladım of ya kendimi s.ktirmem lazım çıldırcam böyle giderse
Cevap sahibi+1 yılCiddimisin şaka mı bu değil mi
- +1 yıl
ciddiyim kalın uzun bir penis istiyorum içimden hiç çıkmasın yanıyor popom ya
Cevap sahibi+1 yılHani sen erkeklerden nefret ediyorsun. Neden fikrini değiştirdin peki ?
- +1 yıl
ya öyle hala ben sadece penislerini istiyorum erkeklerin
Cevap sahibi+1 yılSende bir karar ver bir istiyorum bir istemiyorum. Çocuk oyuncağımı bu bee. İyice çocuk oyuncağına çevirdin bee. Senle kuyuya bile inilmez.
- +1 yıl
ya şöyle diyim erkeklerle sevişip öpüşmem sadece penisleriyle s.ksinler beni istiyom
- +1 yıl
aşkım nereye gittin
Cevap sahibi+1 yılDışardan daha yeni geldim
- +1 yıl
hııı ee napıyosun
Cevap sahibi+1 yılElimde dondurma ks da takılıyorum birde televizyona bakıyorum ara sıra.
Cevap sahibi+1 yılSenin işin yokmuydu gitmicekmiydin ?
- +1 yıl
işteyim zaten haha :D
Cevap sahibi+1 yılne işle meşgulsün
- +1 yıl
erkek videoları izliyom napim kudurukluğum geçmedi :)
Cevap sahibi+1 yılSoruma cevap vericekmisin. Ne işle meşgulsün
- +1 yıl
güvenlik personeliyim
Cevap sahibi+1 yılEğer yanında erkek varsa ona ver gitsin :):)
- +1 yıl
s.kceğini bilsem veririm
Cevap sahibi+1 yılSen şansını yine bir dene. Denemekten bir zarar gelmez :):):):)
- +1 yıl
olmaz adım çıkar beni s.kecek kişi tanımadığım biri olmalı o s.ktikten sonra onu bidaha görmiyeceğim biri :D of s.kilmek istiyorum ya tüm penisler içimde olmalı delircem :D
- +1 yıl
aşkım uyudun mu
Cevap sahibi+1 yılO zaman sende ne yap biliyormusun senin karşına çıkan tanımadığın ilk erkeğe dötünü ver. Bir dötünü veremedin gitti.
Cevap sahibi+1 yılNe bahtsızmışsın ya bir dötünün alıcısı çıkmadı. Tüh tühh
- +1 yıl
karar verdim yapıcam bir sefer sadece yarın bir bakim dışarda en azından canım acır belki bir daha aklıma bile gelmez
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı be panpa :):):):)
- +1 yıl
kendimi deliğimi okşamaya başladım artık ya :D yarın sahile gidip bakcam ordan çok var aranan
Cevap sahibi+1 yılUcu sivri yağlı kazık sok. Sana çok iyi gelir hahahahhaahhahahahahaha
- +1 yıl
onlar beni s.kerken seni izlemeni çok isterdim :)
- +1 yıl
seni bu konuşmaların beni kudurtuyo ya :D
Cevap sahibi+1 yılYok almıyım canım benim midem kaldırmaz. :):):):) Benim midem o kadar geniş değil :):):):)
- +1 yıl
ben zevkten inlerken senin görmeni çok istiyom ya da acıdan bağırırken haha :D yarın kesin s.ktircem kafaya koydum
Cevap sahibi+1 yılGazan mübarek olsun hahahahahahahahahhahaa.
- +1 yıl
sağol canım tecrübemi yazarım sana yarın bulabilirsem ya da hastaneden yazarım artık :d bu arada kızlar böyle bişiy yapan erkekle olmak istemezler mi ?
Cevap sahibi+1 yılUmarım yarın bu işi yaparsın sana güveniyorum :):) Hastaneden yazarsan artık seni hastanede ziyaret ederim. :):) Kızlardan kızlara göre değişiyor. Çoğu kız istemez.
- +1 yıl
gizli tutarım artık zaten bizde zar falan yok evlendim kızda anlamaz zaten bir kerecik kaçamak umarım kötü olmaz sonu :) senin tavsiyelerinede uyucam ayrıca
Cevap sahibi+1 yılSonra müptelası olmada. Sonu kötü mü olur yoksa kötü mü olmaz mı orasını bilemiyeceğim artık :):):):)
- +1 yıl
yok olmaz kendime söz verdim sadece 1 kez tadımlık :) umarım buldum kişi ufak penisli olur önce parmaklıyarak genişletiyolar galiba dimi direk penisi sokarsa yırtılmasın ?
Cevap sahibi+1 yılEğer hoşuna giderse devam edersin bir bakmışsın ki bu işte usta olmuşsun. :):)
- +1 yıl
yok ya olmam tutarım ben kendimi o kadar değil s.kilmenin tadına bakcam sadece bakalım s.kmek kadar güzel mi :D
Cevap sahibi+1 yılEğer devam edersen bu işte çok fazla para kırarsın. Paraya para demezsin. :):):):) Benden söylemesi :):):):)
- +1 yıl
nası yani kendimi parayla mı s.ktireyim :D
Cevap sahibi+1 yılHe şunu iyi bileydin :):) Mesela jigololar parayla yaptırıyor :):) Jigolo olabilirsin mesela :):)
- +1 yıl
Yok ya para icin s.ktirmem kendimi zaten bidHa yapmam dedim gibi simdi bir erkek gelse yanima sabaha kadar s.kse doymam o derece
Cevap sahibi+1 yılSeni Allah kahretmiye ben neler diyorum boşuna dememişler üzüm baka baka karar diye :):):):)
- +1 yıl
S en hic yaptin mi
Cevap sahibi+1 yılNeden sordun?
- +1 yıl
Y aptiysan o zevki bana tarif edebilirsin
Cevap sahibi+1 yılAllasen gece gece bir git işine ya senle mi uğraşacam. Kendinimi sktiriyorsun ya da kendinimi parçalattırıyorsan ne yaparsan yap. Bundan banane. Umrumda bile değil.
- +1 yıl
A skim ne kiziyon bana yaw :(
- +1 yıl
tatlı uykular aşkım
Cevap sahibi+1 yılSen sorasın diye kızıyorum. Ayrıca ben senin aşkım falan değilim.
- +1 yıl
Sahilde buldum birini aksama senlik var :)
- +1 yıl
buralarda mısın :(:(
Cevap sahibi+1 yılooo bakalım hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılevet buralardayım
- +1 yıl
en sonunda yaptım çok kötüyüm pişman oldum :(
Cevap sahibi+1 yılBanane yaptıysan ve pişman olduysan. Bir git işine. Takıldı bozuk plak gibi.
- +1 yıl
of ya :( tamam
Cevap sahibi+1 yılAyrıca senin aşkın falan değilim. Aşkım kelimesini kullanma bir daha.
- +1 yıl
kırdın beni :(
Cevap sahibi+1 yılOff hemen küçük emraha bağladın. Sorunlumusun nesin yaa. Beyin ve zekan yaş kaç senin?
- +1 yıl
ya şey dicem benim sevgilim olur musun
Cevap sahibi+1 yılBelli ki sıcaklar fena halde senin başına vurmuş. Zırvalamayı kes bir zahmet
- +1 yıl
neden bugün bana kaba davanıyosun üzüyosun beni :(
Cevap sahibi+1 yılAllahım sana geliyorum. Zırvalamayı kes dediğim halde hala zırvalamaya devam ediyorsun. Pes yani. Senin beyin yaşın 0-4 yaş arası. Çünkü bu söylediğimi küçük çocuk bile anlar zırvalamayı keser ama sen öyle değilsin hala zırvalamaya devam ediyorsun.
- +1 yıl
tamam konuşmuyorum
Cevap sahibi+1 yılHele şükür anladın sonunda. Anlayacağından hiç ümitli değildim. Sende ufacık olsa da bir gelişme var. Sana söz anlatmak deveye hendek atlatmak gibi birşey.
- +1 yıl
sen onuda yaparsın güzelim
Cevap sahibi+1 yılAllah bilir sen senin yüzüne tükürseler yarabbi şükür dersin. Senden herşeyi beklerim
- +1 yıl
iyice saçmaladığının farkındasındır umarım
Cevap sahibi+1 yılBen saçmalamak hiç güleceğim yoktu. Asıl sen saçmalıyorsun. Saçma sapan konuşuyorsun. Bana aşkım falan demeler bu neyin nesi o zaman. Asıl sen saçmalığın alasını yapıyorsun.
- +1 yıl
tamm sana aşkım demiyorum bir daha sorun kapandı
Cevap sahibi+1 yılSen bana bugün neden kötü davranıyorsun diyorsun ya sanane. Sana hesap vermek zorunda değilim.
- +1 yıl
evet değilsin değişkensin sen o kadar
Cevap sahibi+1 yılEvet değişkensem bundan sanane seni ne ilgilendirir
- +1 yıl
s.kicem seni he artık seni ne ilgilendirir seni ne ilgilendirir yeter daaa
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin ki bu sözü kullanmaya cüret edebiliyorsun. Ne bu cüret. Senin karşında kahve arkadaşın yok. Buranın dingonun ağırı değil. Senin gibi terbiye yoksunları hanzolar bir söz bulamayınca hemen küfre ve hakarete başlarlar.
- +1 yıl
bak küfür edince nasılda normale döndün işe yarıyo demekki :D
Cevap sahibi+1 yılZaten hep normaldim ama sen değilsin.
- +1 yıl
neden bitanem naptım ki
Cevap sahibi+1 yılBana bitanem deme . Ne yapışkansın aynı kene ve sülük gibi. Sana elini veren kolunu kurtaramıyor.
- +1 yıl
ee napıyosun
Cevap sahibi+1 yılSanane seni ne ilgilendirir.
- +1 yıl
iyi
Cevap sahibi+1 yılok
- +1 yıl
ben uyuyorum aşkım öptüm bal dudaklarından
Cevap sahibi+1 yılSeni görmek istemiyorum yıkıl karşımdan.
- +1 yıl
zaten görmedin ki canım :D
Cevap sahibi+1 yılHadi hadi senin uykun çoktan gelmiş. Saçmalamaya ve zırvamalamaya devam ediyorsun. Yat zıbar.
- +1 yıl
Hadilen uyuz :)
- +1 yıl
napıyosun bitanem
Cevap sahibi+1 yılBitanem deme bana bir daha. Laftan anlamıyormusun. Sana kaç kere diyorum bana birtanem deme diye. Sende beyin yok onun yerine samanlık var
- +1 yıl
Mis kokulu askim
Cevap sahibi+1 yılSenin aşkın kadar kafana taş düşsün. Sen iyice cıvıtdın. Her tarafa sıçtın batırdın. Kokusu geliyor.
- +1 yıl
Anusümu yala o zaman askim
Cevap sahibi+1 yılSen erkeğin birine anüsünü yalatmışsın ya sen ona yalat bir zahmet.
- +1 yıl
Olsun sende yala askim yapinca daha cok kudiriyus insan ya
Cevap sahibi+1 yılSen ona yalat diyorum tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş hesabı
- +1 yıl
Ya sana dedim bir sefer yapcam sadece diye yapmam bir daha
Cevap sahibi+1 yılhıhı ondan
- +1 yıl
Yalamaz misin gercektem bidaha
Cevap sahibi+1 yıltamam.
- +1 yıl
Evlenirsek ben sana hergun yalatirim askim
Cevap sahibi+1 yılhı hı hı
- +1 yıl
Bende seninkini yalarim
Cevap sahibi+1 yılbir sus ya
- +1 yıl
Tamam askim sustum kizma
Cevap sahibi+1 yılBenimle sakın ama sakın bir daha konuşma.
- +1 yıl
Neden bitanem ?
Cevap sahibi+1 yılsanane
Cevap sahibi+1 yılsana hesap vermek zorunda değilim
- +1 yıl
Peki askim
- +1 yıl
Bebegim
Cevap sahibi+1 yılne var yaa
- +1 yıl
napıyon aşkım
Cevap sahibi+1 yılSenin canın engel yemek istiyor. Seni engellememe çok az ve ramak kaldı.
- +1 yıl
neden bitanem
Cevap sahibi+1 yılÇünkü abuk sabuk ve saçma sapan yaptığın davranışlardan dolayı
- +1 yıl
Ne yaptim ki sana
Cevap sahibi+1 yılMesela ben sana defalarca uyarılar yapmama rağmen birtanem ve aşkım deme diyorum ama sen ısrarla ve inatla bu sözü kullanmaya devam ediyorsun.
- +1 yıl
Tmm demicem bidaha anlastik mi
Cevap sahibi+1 yılHatırlarsan yine kullanmıyacağını söylemiştin ama hala kulanmaya devam ediyorsun. Sana güven olmaz.
- +1 yıl
Tmm kullanmicam nasilsin
Cevap sahibi+1 yılÇok sinirliyim ve agresifim.
- +1 yıl
Neden noldu
Cevap sahibi+1 yılArkadaşımla çok feci ve fena kavga ettim.
- +1 yıl
Dovdun mu onu
Cevap sahibi+1 yılBundan sanane seni ne ilgilendirir. Vazife olmayan işlere karışma. Seni ilgilendirmeyen konulara burnunu sokma bir zahmet
- +1 yıl
V ay amk ya tamam
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin ki bana küfretme cüreti gösterebiliyorsun. Haddini bil. Senin karşında kahve arkadaşın yok. Öncelikle bir bayan var karşında. Terbiyesiz karaktersiz
- +1 yıl
Sen insan gibi konusmazsan bende boyle konusudum once kendini duzelt
Cevap sahibi+1 yılAllahım sana geliyorum. Maşallah sende bu çene olduktan sonra sağlam olan insanında bu çenenle öldürürsün. Sen ne laf anlamaz bir şey çıktın. Bir sus ya motorun soğusun. İnsan gibide konuştuk ne oldu sanki. Sana bir çok defalarca uyarılar yapmama rağmen aşkım ve birtanem deme diyorum ama sen kullanmaya devam ettin ve hala kullanmaya devam ediyorsun Ondan sonra da benden insan gibi konuşmamı bekliyorsun. Bana sen diyeceğine sen ilk önce kendini düzelt. Etkiye tepki.
Cevap sahibi+1 yılSenin engelini açmayı düşünmüyordum. Kandil nedeniyle açıyorum. Senin engeli kaldırdım.
- +1 yıl
Hayirdir imana mi geldin
- +1 yıl
Napiyon kiz
Cevap sahibi+1 yılZaten hep imanlıyım
Cevap sahibi+1 yılHep aynı. Sen neler yapıyorsun
- +1 yıl
çok kötüyüm deliğimi yalasana delircem ya :(
Cevap sahibi+1 yılBare kandil günü yapma. Hiç değilse kandile saygın olsun.
- +1 yıl
kandil dündü yaw geçti napim duramıyom dediğin doğruymuş bir kere yaptıktan sonra bünye hep istiyo kızları hayal edim diyorum ama yok aklımdan çıkmıyo
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun :) Gaylığa doğru emin adımlarla ilerliyorsun.
- +1 yıl
deme öyle kız bir kerecik daha istiyorum aslında penisin sıcaklığı aklımdan çıkmıyo
Cevap sahibi+1 yılSen gaysın bence
- +1 yıl
Degilim
Cevap sahibi+1 yılama kendini sktirmeye bayılıyorsun
- +1 yıl
Napim skilmek cok guzel keske hic yapmasaydim penisin tadini aldiktan sonra canim daha cok istemeye basladi
Cevap sahibi+1 yılBen sana zevkini aldıktan sonra bağımlılık ve canın daha çok istemeye başlar diye dedim. Sözüme geldin işte. Haklılığım ortaya çıktı.
- +1 yıl
Ne bilim yaw totomun bu.kadar kuduracani plajda erkeklerin onune bakiyom hep birinim kucana atlicam dayanamayip
Cevap sahibi+1 yılSenin durumun hiç iyi değil. Piskoloğa git acilen.
- +1 yıl
Psikolog napcak ki.bana yapacagi en guzel sey beni masanin uzerine yatirip kocaman penisiyle bir guzel skmek olur
Cevap sahibi+1 yılÇüs oha ben sana piskoloğa git diyorum sen bana kocaman penisiyle bir güzel skmek diyorsun. Bir kişinin fikri ne ise zikride o olur.
- +1 yıl
Ya artik isim zor penissiz yapamicam galiba hep skilmek istiyorum geceleri skildimi hayal etmekten uyku tutmuyo galiba herseyi bir kenara birakip kendimi sktirmeye dev an etsem iyi olcak diye dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılBir nevi uykulu geceler haram diyorsun yani. Şu an seni kaybetmiş bulunuyoruz. Özüne dön.
- +1 yıl
Penisimde kalkmiyo bu aralar sadece deligimi oksuyorum acaba bir kizla yatsam normale doner miyim
Cevap sahibi+1 yılErkekle yatmışsın bare anüsüne parmağını da sok burnuna götür tam olsun yani. Nasıl koktuğunu söylersin bana :):)
- +1 yıl
T emiz ki kokmuyo parlak tuy bile yok parmaklasana beni :)
Cevap sahibi+1 yılBunu nerden dedim acaba demez olaydım :):) Yine iş beni parmaklasanaya döndü :):)
- +1 yıl
Ya sen benim.deligimi yala parmakla sk senin kölen olurum :)
Cevap sahibi+1 yılTam hastanelik ve piskologluk vakasın yemin ediyorum. :):)
- +1 yıl
Orta parmagini sok bana offf sok sok cikar :) bidaha sok bidaha cikar acıt canimi
Cevap sahibi+1 yılSana sokup çıkaranlar olmuş zaten :):) Birde ben sana anüsüne parmağımı sokup çıkarmayim :):)
- +1 yıl
Uyuz :) keske skin olsa hergun sana sktirirdim kendimi haha koluni sok o zaman bana
Cevap sahibi+1 yılSen artık kafayı sokup sokmayla bozmuşsun. Ne desem boş sana.
- +1 yıl
Delige sokulur baska napilcak yuzeyden zevke getirebiliyosan sokma :)
- +1 yıl
Aklima ne geldi tanga giysem erkegim beni masaya dmaltsa kalcalarimi avuclayip saplak vursa penisini kilodumun ustunden tota ma surtse offfff
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi sana iyi niyetli helal süt emmiş erkek bulalım :):) Daha iyi tatmin olursun :):)
- +1 yıl
Bulsana harbi super olur mumkunse penisi 17 cm olsun
Cevap sahibi+1 yılCiddi değilsin umarım. Şaka yapıyorum de bana
- +1 yıl
Yo ben kararimi verdim arrik sktircem kendimi hep
Cevap sahibi+1 yılAma bir saat sonra bu fikirden geçersin. Bu fikirlerin anlık. Senin bu fikirlerden vazgeçeceğini biliyorum daha doğrusu inanmak istiyorum.
- +1 yıl
O niye benim erkeklerden hoslanmamdan rahatsiZ misin
Cevap sahibi+1 yılNeden rahatsız olim ki sonuçta senin hayatın. Her koyun kendi bacağından asılır sonuçta. Beni ilgilendirmez. Bana iğrençlik mide bulandırıcı geliyor sadece o yani.
- +1 yıl
A nladim bence igrenc degil zevkli ha kiz ha erkek ne farkeder temiz olduktan sonrs
Cevap sahibi+1 yılEğer iğrenç olmasaydı Allah bunu yasaklamazdı. Doğanın kanuna ve tabiatına ters
- +1 yıl
heeee öylede denebilir :D
Cevap sahibi+1 yıl:):)
- +1 yıl
napıyon gizlican
Cevap sahibi+1 yılVayy vayy sende gelişmeler var. Tebrik ettim doğrusu.
- +1 yıl
neden gazlican
Cevap sahibi+1 yılBoşver :):) Bugün seni çok ciddi gördüm
- +1 yıl
eee konuşsana napıyon
Cevap sahibi+1 yılMüzik dinliyorum ve dondurma yiyorum. Sen neler yapıyorsun
- +1 yıl
dondurmayı benim üzerime koyup yalasana :D
Cevap sahibi+1 yılAnlaşıldı yine azgın tekeliğin tutmuş senin :):)
- +1 yıl
haha yok ya bu arada ismin ne senin gizlican :)
Cevap sahibi+1 yılSöylemem :):) Peki sen ismin ne :).)
- +1 yıl
bende söylemem o zaman
Cevap sahibi+1 yılSana erkek bulabilirim istersen şaka şaka :):)
- +1 yıl
sabaha kadar skebilecek biri olsun .D
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapmıştım :):)
- +1 yıl
gerçek olmaz mı :D
Cevap sahibi+1 yılSende bakıyorum erkeklere vermeye dünden niyetliymişsin :):)
- +1 yıl
niyeti bozdum ne niyeti s.ikilmek gibisi var mı ya
Cevap sahibi+1 yılNasık gçeti o günün anlatsana merak ettim
- +1 yıl
ya bizim burda sahilde hep erkek arayan bir gay var daha önce bana birkaç kez bulaştı istemedim işte o gün buldum onu tamam yapalım dedim ama ben seni skmem sen sikcen dedim tamam dedi gittik bunun evine konuştuk falan biraz sonra duş aldık ikimizde yatağa geçtik soydu beni okşadı her yerimi dudaktan öpüşelim dedi olmaz dedim kilodumu çıkardı anüsümü okşadı parmaklarıyla popomu falan avuçladı tabi ben delirdim iyice zevkten bir parmağını soktu acıdı baya o alışınca iki parmağını soktu onuda alıştırd
Cevap sahibi+1 yılPeki seni skti mi?
- +1 yıl
ben inlemeye başladım penisini kilodunun üstünden okşadım kalktı onunki çıkardı em dedi normalde yapmam ama o azgınlıkla dayanamayıp aldım ağzıma emdim baya sonra deliğimi yala dedim oda deliğimi yaladı öyle bir zevk olamaz uçtum s.ik beni diye inlemeye başladım sonra bacaklarımı ayırıp sokmaya çalıştı girmedi acıdı canım krem getirdi kremle yumuşattı sonra biraz zorladı girdi çok acıdı içim parçalandı sandım
- +1 yıl
biraz gidip geldi içimde acı birden acayip bir zevke dönüştü sıcacıktı içime girip çıktıkça kendimden geçtim bak hala aklıma geldikçe deli oluyom :D
- +1 yıl
evet s.ikti
Cevap sahibi+1 yılNe desem bilemedim şimdi :):)
- +1 yıl
şuan yatakta soyundum oramı okşuyorum :D şimdi kapıdan biri girsede s.ikse körpe totomu ne güzel olurdu var ya
Cevap sahibi+1 yılSendeo zaman geceleyin karşına çıkan ilk erkeğe ver :):)
- +1 yıl
ya adım çıkar o zaman olmaz öyle gizli olmalı azgınlık insana herşeyi yaptırıyo normalde hayatta yapmam diyodum ama adam beni azdırınca penisini lolipop emer gibi emdim hala inanamıyom ağzımda s.kilmiş oldu :D
Cevap sahibi+1 yılSenin jigolo olmaya kadar yolun var. Benden söylemesi.
- +1 yıl
beni si.kerlerken sen kameraya çek süper olur :D
Cevap sahibi+1 yılHayır o iğrençliği rezilliği kepazeliği midem kaldırmaz. O kadar geniş mideli ve mezhebi geniş biri değilim
- +1 yıl
O degilde benim tekrar s.kilmem lazim kendime gelmem icin ya kizlar icin bu kadar azmiyodum ben herkes s.iksin ister oldum
Cevap sahibi+1 yılBoşuna dememişler azıtmış kudurmuştan beterdir diye. Seninki bu hesaba çıkıyor.
- +1 yıl
O labilir
Cevap sahibi+1 yılHaziranın kaçında doğdun :)
- +1 yıl
12 sinde gizlican
Cevap sahibi+1 yılhımm
- +1 yıl
nbr gizli
Cevap sahibi+1 yılhangi yılda doğdun
- +1 yıl
1990
Cevap sahibi+1 yılhiç iyi değilim
- +1 yıl
neden iyi değilsin ki
Cevap sahibi+1 yılÇalıştığım yerde kardeşim denebilcek dostlarım teker teker ayrılıyorlar istafa ediyorlar. Hayatımın en üzgün dönemlerini yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki sen nasılsın?
- +1 yıl
ben iyiyim sıkıntı yok ben yıllardır otellerde çalışıyorum yüzlerce binlerce insan tanıyorum biri geliyo biri gidiyo bir süre sonra alışıyosun zaten öyle özellikle sevdiğim kişilerde olmuyor aralarında artık kendimi alıştırdım kimseye bağlanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki nerde yaşıyorsun?
- +1 yıl
bodrum
- +1 yıl
Ginaydin.gizli
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni görüyorum iyi geceler
- +1 yıl
Napiyon
Cevap sahibi+1 yılBelim çok feci ağrıyor
Cevap sahibi+1 yılpeki sen
- +1 yıl
Discodayim ortam super gel :/
Cevap sahibi+1 yılHımm. Artık başka sefere :):)
- +1 yıl
Olir beklerim dans ederiz
Cevap sahibi+1 yılnerenin discosu
- +1 yıl
Calistigim otelin discosu
- +1 yıl
Gunaydin
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar
- +1 yıl
Napiyon gizlican
- +1 yıl
Beybi
- +1 yıl
Gel neler oldu bilemezsin :)
Cevap sahibi+1 yılDoğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere :):)
Cevap sahibi+1 yılNeler oldu anlatsana :):)
- +1 yıl
teşekkür ederim gizlican çalıştım otelde 2 ingiliz vardı kadın erkek arkadaşıyla gelmiş erkek arkadaşı top muş :D grup yaptık :)
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi bende yedim bunu. Pışık ayhan ışık :):) Bende bunu yiyecek göz var mı tabikide yok :):) Külahıma anlat bunları :):)
- +1 yıl
haha şaka yapmadım ama gerçekten teklif etti kadın erkek arkadaşım top dedi erkek arkadaşı başka erkeklerle takılıyodu :D seninle sex yapalım dedi yanımda şefim vardı çalıştım için izin vermedi telefon numarasını al iş bitince napıyosan yap dedi :D
Cevap sahibi+1 yılPeki yaptın mı? :):)
- +1 yıl
yok yapmadım disco çıkışında bulamadım kadını önceki günde bir kadın yapalım dedi yine şef gelmişti şu adamdan bir rahat yok ya :D dikkat ettiysen bu kadar kadınlarla ilişki içerisindeyim normale döncem galiba :D
Cevap sahibi+1 yılAzimle sıçan betonu bile delermiş. :):) He gayret he gayret ahahahahahahahahhahahaha
- +1 yıl
ya birkaç gündür iyiyimde bazen azınca s.kilme duyguları artıyor yine :D
Cevap sahibi+1 yılahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahaah
- +1 yıl
ne gülüyon kız şaka makada s.kilmek kelimesi ne kadar güzel ya yazarken bile içim titriyo s.kilmek s.kilmek s.kilmek ohhhh süper :D
Cevap sahibi+1 yılBundan iyisi şamda kayısı değil mi sana göre kih kih kih kih
- +1 yıl
yok bundan iyisi totoda penis :D haha
Cevap sahibi+1 yılzuhahahahahahahhaha puahahahahahahahhahahahahahahahahaha zahahhaaaaa kehohohohohoohohoh
- +1 yıl
iyi misin sen ya :D hayırdır
Cevap sahibi+1 yılvahahahahhaahhahahah şuhahahahahahahahahahaha cahahahahahahahahhahaha bacacahahahahahhahahaha
- +1 yıl
benim gibi biriyle sevgili olur muydun
Cevap sahibi+1 yılNeden sordun ahahahahhahahahahahahaaaaaa puahahahahahahhahahahaa
- +1 yıl
merak ettim :)
Cevap sahibi+1 yılmuck muah
- +1 yıl
bu evet mi demek :)
Cevap sahibi+1 yıl:):):):):):)
- +1 yıl
totomdan mı öptüm mucuk diye :D
Cevap sahibi+1 yıldaha neler artık :):)
- +1 yıl
keşke biz senle evlensek ne güzel olurdu dimi :D
- +1 yıl
sana annelik çok yakışır
- +1 yıl
s.kilmeyi seven erkek diceksin :D
Cevap sahibi+1 yılHemen konuyuda evlenmeye bağladın bakıyorum :):)
- +1 yıl
evet iyi anlaşıyoruz ondan :D sen beni anlıyosun ben seni haha
Cevap sahibi+1 yılNazar değmesin tü tü tü maşallah. Elemtire fiş kem gözlere şiş
- +1 yıl
şişi içimde istiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım dediğin gibi olsun. İçinde patlasın :):)
- +1 yıl
offf süpersin patlasın tabi yeni fotom nasıl çekici mi :)
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü ıyy
- +1 yıl
:(:( deme ya :D
Cevap sahibi+1 yıldedim bile artık çok geç
- +1 yıl
peki :D
Cevap sahibi+1 yılokey
- +1 yıl
totom güzel ama :D
Cevap sahibi+1 yılBanane .Senin totununu görmiyeceğim için pek sorun olmaz
- +1 yıl
hiçte bile sözün var parmaklıcan beni D:
Cevap sahibi+1 yılParmaklamıyacağım seni.
- +1 yıl
parmaklıyacaksın orta parmağını yavaşça sokucaksın oh latcaksın beni :D
Cevap sahibi+1 yılSen kendini öyle avut. Bu sadece hayallerde olur
- +1 yıl
baş ayak parmağını soksana :D
Cevap sahibi+1 yılSus be sus
- +1 yıl
:D peki gizlican çay koydum içer misin
Cevap sahibi+1 yıldefol yok ol
- +1 yıl
amk senin
Cevap sahibi+1 yılHımmınaa senin
- +1 yıl
a.mım yok totona de bari :D
Cevap sahibi+1 yılSenin canın yine engel yemek istiyor dağdan inme ayı kro.
- +1 yıl
düzgün konuş s.kerim seni sürtük
Cevap sahibi+1 yılİbne totoş halkalı şeker seni zaten siken s*kiyor. Kes sesini erkek o*su
Cevap sahibi+1 yılSenin baban peçeteye boşalsaymış döl israfı. Sana insan demeye bin şahit lazım hanzo
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım