Çok güzel açıklama eig olabilir ama Zeki Müren yazıldığı gibi okuyan bir sanatçımız bu kaideyi bozmaz sanırım :) aslında eski Yeşil Çam filmleri de daha çok yazıldığı gibi okuyanlar ile dolu ama bir de şu var... Hayır yerine nayır 🙂 ve olamaz yerine nolamaz diyorlar 🙂 veya bizim kulağımıza öyle geliyor ☺
Bende öyle sanıyordum ama tam değil bir çok yabancı dil yazıldığı gibi okunuyor ama ama çok az farkla kelimeler faklı çıkıyor... Yani hem haklısın hem haksız :)
Uğramaz mı hemde nasıl... genelde doğrucu olmak bu dünyada yanlış bir yol.. kimsenin etlisine sütlüsüne karışmamak lazım ama olmuyor elimde değil.. ceremesini çekiyorsun soran en kötü sen oluyorsun... Platon da bu duruma şöyle demiş.
Gercekten cok iyi oluyor. Mesela tahtada ve kagitta yazili olan şeyi sana diksiyonda öğrendiğin gibi ve hizli okumani istiyorlar. Vaktin olursa kecmek vb kurslarina gitmelisin.
Özür dilerim iyi geceler diyerek konuşmayı bitirmek aslında sizi düşündüğüm içindi... yani ben fazla konuştuğumu düşündüm.. o yüzden öyle yazdım yoksa sorun yok benim için :D
En İyi Cevaplar