heryerde keko. keko dediğim kıllı göğüs elinde tesbih, pantolun kaymış kara kuru sıska ve kızlara laf atan salak tipler, bir anneye bile laf atan davarlar, tiksiniyorum bu İstanbul keko kaynıyor suriyelilerde geldi tam KEKO oldu. yok ya vlla 'lerde gidicem nüfusu az olan yerlere, nerde çokluk orda bokluk.
şu tiplerre bak ya, erkekler vazgeçin şu hallerden kusacak kızlar yeter bişeyi çıktı artık ya :D :\
Tatlım insanları dış görünüşü ile yargılayip bir de üstüne aşşalamışsın. Bu tarz giyinen insanların hepsi bu söylediklerini yapmıyor. Nerden mi biliyorum çünkü bu tarz giyinen insanların çok fazla olduğu bir semtte yaşadım yıllarca. Senin fotoğrafını paylaştığın bu tipteki çocuklar bizi korurlardı üstüne üstlük. Onların yaşamlarıni arastirmak aklina geldi mi mesela. Çoğunun annesi yoktur onlarin , olanlarda doğurduğu cocuktan bir haberdir. Sevgisizdir onlar. Guvenmezler insanlara çünkü senin gibiler bu gözle bakar hep onlara. Okula gitmistir çoğu ama parasizliktan o okulu da birakmak zorunda kalmislardir. Hayat onlari o sokaklara çeker. O tipini görünce kusmak istediğin çocuklara bir kere el uzatmayi dene bence. Hepsi aynı değil çünkü. En azindan benim tanidiklarim böyle değil. Hadi eyvallah.
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şimdi günümüz kekolarıda saçının üst kısmını uzatan tunikle darpaça oantolon giyip burnunun ortasını deldiren egoist kekolar. Kendilerini çok yakışıklı ve ulaşılmaz zanneden egoistler
Çok şükür böyle bir tipte değiliz :) Avrupa'ya özenmişler desem Avrupa bunları görse kınama yayınlar 😂 Bu kültür nereden geldi bilmiyorum ama zenci kültürünün bizdeki versiyonu da bu sanırım
Bunlar eski sürüm nokialar gibi hep aynı tip bir türlü güncelleme gelmedi şunlara 😂😂 eskiden kızlar tav oluyordu bazen şimdi birbirlerine muhtaclar jdjdjdjdjjjd
En İyi Cevaplar