Ayy bıktım bu cadı kaynanamdan

yaşım gelmiş 30 a. eşiminki 40 a yakın. bir senelik evliyiz eşimin ailesiyle alt üst oturuyoruz. ilk zamanlar sorun yok davet ederdim yemeğe kahveye gelirler belli zamanda kalkar evlerine giderlerdi. zaman geçtikçe sürekli bendeler ya da yukarı gel diyorlar çalışıyorum ve yoruluytorum diyorum. eşimede söyledim hem kendi evimin işleri yemek hemde erken kalk işe git gel yorgun oluyorum hergün çıkamam her hafta yemek ve kahvaltı birlikte olmaz diyorum. eşim kıramıyor onlarında düşüncesi hiç yok sanırım bu konuda. evde daha üç bekar çocukları var. evimin büyük temizliğini kızkardeşim bana geldiğinde iki kere yaptık birlikte. hafta sonu perdeleri yıkadım eşimde cam silmeme yardım etti. babası annen olsa sana yaptırmazdı dedi ben mutfaktan duyuyorum. annesi geldi ben de çıktım yardımcı alıcaktım oğlun kabul etmedi ben yetişemiyorum dedim :). komuşlar ayıplıyodur şimdi erkek cam silermiymiş diye dedi.. ben başkalarının düşüncesine göre yaşamıyorum anne dedim. hayat müşterek. bozuldu. artık bu tarz hareketlerden sıkılmaya başladım. ne yapmalıyım ? sinirlenmeden kimseleri kırmadan. ama elimde değil kendi kendime sinir olup duruyorum.
Ayy bıktım bu cadı kaynanamdan