Gündem Arkadaşlar bozyazı yoğunduvar kamp ormanı sadece teşkilat personellerine özel mi acil yardım (fotoğraflı) :( ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gitmek istiyordum seneye ama öyle bir kural varmış galiba giden var mı ya lütfen yardımcı olun? Burasıda fotoğrafı Arkadaşlar bozyazı yoğunduvar kamp ormanı sadece teşkilat personellerine özel mi acil yardım (fotoğraflı) :( ? Cevapla Kamp Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ÇeşmeliKral1987 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Evet doğru. Ama personel yakınları da kalabiliyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Personel yakınımda yok maalesef :( buraya en yakın başka bir yer var mı bildiğiniz ama yakın değilse de olmaz zaten Yorumla ÇeşmeliKral1987 +1 yıl Orman evi istiyosun farkindayim ama Sonuçta Bayansin Kardesim. bilmediğim yere git burası var diyemem. Herkes kendine yakışanı yapmali Yorumla ÇeşmeliKral1987 +1 yıl Ćamliyayla da var günlük 60 ile 99 lira arası ama Abinle ya da Aileden biriyle gir araştır. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet doğru. Ama personel yakınları da kalabiliyor
Personel yakınımda yok maalesef :( buraya en yakın başka bir yer var mı bildiğiniz ama yakın değilse de olmaz zaten
Orman evi istiyosun farkindayim ama Sonuçta Bayansin Kardesim. bilmediğim yere git burası var diyemem. Herkes kendine yakışanı yapmali
Ćamliyayla da var günlük 60 ile 99 lira arası ama Abinle ya da Aileden biriyle gir araştır.
Çok güzel :)