+1 yılBen tesettürlü kızları seviyorum. çok hoşuma gidiyo bide böyle bebek mavisi toz pembe tonlarıyla kombin yapıyolar falan iyice hevesleniyorum. Bikere insan ilk önce kendisi için kapanmalı. Çevresine bakmamalı. Benim erkek arkadaşımda çok istiyo kapanmamı. Bende düşünebilirim ilerde. neden olmasın benim annemde kapalı.
Kafasında örtüsü var diye dışlamak nedir ya? O tip insanları hiç görme bile bence. sen kendin için Rabbin istediği için kapanmışsın. En güzeli. kimseye bakma. seni seven zaten yanında. diğerleri umrunda olmasın üzülme52 Yorumla
Soran+1 yılKapalılık gerçekten güzel ve zor bir şey. Bunun mükafatı da ahirette... İnşallah sende hayırlısıyla ileride kapanırsın. 😍
- +1 yıl
İnşallah :)
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayir tabiki dusunduklerin gibi degil. Sitede cogunluk acik oldugu icin dogal olarak genel ele aliniyor. Sakin oyle dusunme, ben basi gercekten ortulu insanlari hep desteklerim ve onlara imrenirim. Cesaret isteyen bir sey cunku. Ne kadar kutsal oldugunu sakin unutma
11 Yorumla
Soran+1 yılBu güzel düşüncen için teşekkür ederim😍
Böyle bir şey yok aslında.. bu şekilde kalıplaşmasını sağlayan da yine bu şekilde düşünenler ve bunu dile getirenler yüzünden oluyor. Herkes kendi hayatından sorumludur.. ve hiç bir birey, başka bir bireyin hayatına ve fikrine saygısızlık gösteremez. O yüzden artık kendinizi sürekli bir yerlere koyarak diğer insanların tabusu var demekten vazgeçin.. Dış görünüşünüzü böylesine abesliğe indirgemek yerine kendinize saygı gösterin, bunu bir başkasından kazanmayı beklemeyin.
00 Yorumla
tesettürlü, açık, şalvarlı, sarıklı, minili, taytlı farketmez; insanların kendi tercihleriyle hoşlanarak giydikleri kıyafetlerden dolayı ayrımcılığa uğramasından nefret ederim. hepimizin bu tarz küçük şeylerden kurtulmamız lazım. benimde şahit olduğum şeylerde var ne yazık ki.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle kurtulmamız lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Selam kardeş,
Olur mu hiç öyle şey, bizim canlarımız tüm çocuklarımız, başı açık kapal diye ayırt etmek insani değil.
Seni seviyoruz, üzülme sıkma canını, haydi bakalım
Çoğu kalitesiz insanın yer aldığı bu sanal alemde bunları görmen normal artık20 Yorumla
+1 yılAslinda kimsenin onlari disladigi yoktur ama şuda var yani oyle tesetturlu kizlar kadinlar varki aciklardan daha cok serbest yani makyaj falan diyosunuzya onu cogu kapalida yapiyo ve sen onyargili olmaki baskasida sana olmasin herkesin hayati herkesin vucudu tarzi giyinisi kendine kimse kimseye karisamaz tanrim bizi ozgur yaratmisken buna kim karisir
10 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sakin ol bence, üzerinde cok büyük bir teslimiyeti taşıyorsun sen. Rabbim tesettür ibadetini layığıyla yerine getirmeyi hepimize nasip etsin, insanlara da bakma bence. Mahkeme-i kübra da herkes alır zaten nasibini :)
11 Yorumla
Soran+1 yılBu tatlı düşüncen için teşekkür ederim😊
- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kibarlığın ve saygılı üslubun ićin teşekkürler. Burada her gün yazip da senin gösterdiğin şu nezaketi göstereyenlerin sayısı %90 felandır. Soruna gelince, sitede kapali kullanici sayisi yok denecek kadar da az degil. Onlar mesela kendilerini ifade edebiliyorlar. Sen de aynisini yapmali ve gerekirse başörtülüler icin yazmalisin. Bakarsin sayiniz artmiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
+1 yılİnsanları ırka, dile, dine göre hiç ayırmadım. Her zaman iyi ya da kötü diye ayırdım. Kızlarıda kapalı açık diye ayırmam ama beyinlerini açık kapalı diye ayırırım. Bu her insan için geçerli, sadece kapalılar için söylemiyorum yanlış anlama. Birde Allah için kapandık deyipte, yüzünde tonlarca makyaj, gözlük falan olanları samimi bulmadığım için konuşmam bile. Herşeyden önce samimiyet. İnsanlar neden farklı yaratılmıştır? Birbirleriyle tanışıp, birbirlerine farklı şeyler katsınlar diye.
10 YorumlaNinkere senin düşünce yapın yanlış kimsenin dışladığı falan yok bahsedilmediğine üzülmemelisin çünkü kapanma amacı dikkat çekmemek zaten ama bir ton makyaj yapıp baş örtü takarsan iş imacından çıkmış oluyor ve tepki topluyorsunuz yani kimse bakıp aaa ne güzel makyajlı kapalı edepli bir kız demiyor ha şuda var ben açık olmama rağmen çoğu örtülü kızdan daha edepliyim belki bir örtüyle ahlaka puan biçmeyin sevgiler canlar
03 Yorumla
Soran+1 yılKastettiğim açık olup makyaj mı yapmamız lazım? Kapalıların makyaj yapmasını demiyorum. başındaki örtüyü gösteriş yüzünden takanlara bende karşıyım
Soran+1 yılBeni anlayamayan birine kendimi istesem de anlatamam.
Ben halimden memnunum ama sadece bazı insanların tesettürlü insanlar hakkındaki düşüncelerinden fenalık geldi artık
+1 yılHaklısın böyle devam et. Ben bence yazmayı düşündüm ama nasıl birşey yazacağımı bulamadım :)) sen yazabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence yazmak konusunda yeteneksizim biraz umarım soruyu gören bence yazabilen birileri varsa yazarlar
- +1 yıl
Belki yazarım ben aklımda var uygun bir konu bulursam. Ama saldıranlar çok oluyor sinirleniyorım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaa nolur yapmayın böyle. İtlerle kopukların cirit attığı bu sanal alemde kimseyi yargılamayın. Pis yorumlarına kendinizi siper etmeyin. Bakın ne anlatacağım. Umarım faydası olur. " Lokman hekim yolculuk yaparken ayağı kırık bir köpek görür. Hekim ya. Hemen şifalı bitkiler tedarik eder yaralı hayvancağızın ayağını sarıverir. Aynı yoldan dönerken köpek iyileşmiştir. Gelir Lokman hekimi ısırır. Ben seni tedavi etmiş iyileştirmiştim. Neden beni ısırdın diye sitem ettiğinde; köpek dile gelir ve der ki SEN HEKİMSİN GÖREVİNİ YAPTIN. BENSE KÖPEK. GOREVİMİ YAPTIM. Sağlıcakla kalın. Bayramınız kutlu siz mutlu olun.
00 Yorumla
+1 yıl
Kim demiş Avrupa insanı medeni.
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni.
Medeni olmak açmaksa bedeni
Desenize hayvanlar sizden daha medeni.
Mehmet Akif Ersoy
Bu dizeleri kızlarımız bin kere düşünsün bakalım20 Yorumla
+1 yılAçık kızlar sizi dışlamıyor kusura bakmayın ama hep laf söyleyen sizsiniz, otobüste bile kapalı kadına yer verip, başı açık diye kadına yer vermeyenler var, o*pu diyenlerde var, asker soyuyuz, soyumuzda kapalı kimse yok, aman zaten eksik kalsın.. Kapalı kadınlardan neden hoşlanmıyorsun diyorsan da, etrafımda hiç kapalı kadın olmadı, farklı geliyor, haz etmiyorum, hoşuma gitmiyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hiç yadırgamam asıl sorun burda kendi cinsiniz size saydırıyor. Kendi giyimine bakmaz sizi eleştirir aşağılar yok dar yok renkli tahrik edici böyle kapalı mı olur diye ders vermeye görüş bildirmeye kalkan ukalalar var.
Kapalı kızların da seveni var. Duyguları hayalleri var. Takılmayın burda gerzekçe yapılan yorumlara01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler düşüncen için
+1 yılbenim umrumda degil sende umursama. Utanacak uzulecek bir seyimiz yok uzuleceklerse onlar uzulsun bu Allahin emridir
50 Yorumla
+1 yılkapalıların başımızın üzerinde yeri var
dışlıyanlar utansın.!20 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle sanma bu sitede tamam abuk subuk konuşan vardır herşeyde olduğu gibi ama saygı duyanda var bunu bil tam tersi türbanı savunan sevende var kimsenin kimseye giyimine kuşamına karışmaya hakkı yok laf etmeyede hakkı yok bu herkes için geçerli
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle , başı açığın da kapalının da namuslusu namussuzu var.
Sonra,
Davul bile dengi dengine. Ben ateistim. Benim hayat, evren ve her şeyi 1 kitap üzerinden yorumlayan bir insanla konuşacak ve/veya paylaşacak pek bir şeyim yoktur.11 Yorumla
Soran+1 yılAteist olabilirsin saygı duyabilirim ancak...
Sitem ettiğin şeyi yapmakta ayrı bir kafa heralde... Kapalı kızlar evlenmelik, namuslu kızlar mı oluyor yani?
22 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten Hak için, Allah' tan korktuğu için kapanan insanlar namusludur, her kapalı namusludur diye bir şey söylemedim. Ve erkekler genelde evlenme zamanı geldiklerinde namuslu insanla evlenmek isterler...
+1 yılSitede carsaflı bile var. Tesetturu elestiren yellozlarin yazilarini dikkate almiyoruz siz de almayin. 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılBazen böyle okuyup okuyup sinirleniyorum yapacak bir şey yok :(
Yazılanların açıklara hitap etmesi bence en güzeli. Yanlış anlama ama yazılanlar kapalılara hitap etseydi islami şeriat ülkesi gibi bir şey olurduk kötü olurdu...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşı kapalı diye kimsenin dışlandığı yok. başı kapalı kızların bir kısmının gerçek dünyayla bağı kopuk. iletişim kurmak zor normal değiller. nerdeyse ergen erkek psikolojisine sahipler. ama iyi olanlarda var düz liseye falan gidenler normal. genelde imam hatipe gidenler arasında sorunlular çıkıyor.
10 Yorumla
+1 yılKimsenin bişey dediği yok..
Dedirtmeyiz..
Burdayız evvellah..
Ama süslümanlara en başta ben laf söylüyorum..
#Vesselam10 Yorumla- Diğer konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılBen ayırt etmiyorum şahsen. Herkesi eşit derecede dışlıyor ve nefret ediyorum. Üzerinize alınmayın lütfen.
10 Yorumla İyi de ortunmenin amaci dikkat cekmemektir. Burada iki uc abazadan ovgu alinca kendini birsey sananlar zavallilarin ta kendileridir. Dogru yoldasin lakin dusuncelerin yanlis.
00 Yorumla
+1 yılben kapalı kızları tercih ediyorum varsa sitede kapalı kız benle iletişime gecsin
acık birkızla ilişkiyi yürütmek cok zor ben feminist bir erkek degilim
onun icin kapalı kızlar tercihmidir10 Yorumlanormal hakkıyla kapananı elbet seviyoruz ama gösteriş için kapanıp ben namusluyum ayagı çeken kızlardan nefret ediyor bu millet sorun o tip kapananlarda
10 Yorumla
+1 yılBu devirde sorun açık veya kapalılık değil, onun yükümlülükleri ne kadar yerine getiriliyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnların yükümlülüklerini ne kadar yerine getirdiği Allah ile kul arasında olan bir şey..
- +1 yıl
Öyle tabi de lafta kapanan çok hani altı şişhane üstü baruthane misali. Gösteriş amaçlı yapan fazla.
Tengri biz menen. Tanrı Türk'ü Arap'ın iğrenç kültüründen korusun.
424 Yorumla- +1 yıl
Tanrı Türk'ü cahil insanlardan korusun
- +1 yıl
@MasMavişDünya Türban veya örtü Türklükte var mı?
- +1 yıl
Türklük türbana bakmaz insanına bakar
- +1 yıl
helal senin gibi gerçek Türkler olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez. Araplaşmaya hayır :)
- +1 yıl
@MasMavişDünya Kadınların mal gibi kullanılmasına da bakar mıyız? Türk kadınları tarih boyunca bu kadar değişmemiş bu kadar düşmemiştir.
- +1 yıl
@hackedmylife türban takan Türk olamaz mı yani size göre
- +1 yıl
@MasMavişDünya Türban Arap kültürünün eseridir. İslamiyetten önceki Türklerde böyle bir olay yoktur. Türban demek Araplaşma demek asimile olmak demek.
- +1 yıl
@MasMavişDünya Değildir açık ve net söylüyorum. Türk tarihinin hiçbir köşesinde kapanma bağlanma örtünme yoktur! Türk kadınları erkeklerden zaman zaman daha üstün olmuştur. şu an rezalet durumdayız bilgin olsun.
- +1 yıl
@hackedmylife Türk olup dini islam olan türban takarsa araplaşmamı olur hııı 🤔🤔
- +1 yıl
@MasMavişDünya Türk olan her birey tarihte Türklerin İslamiyete kılıç zoruyla girildiğini bilmelidir. Herkes at gözlüğünü çıkarıp araştırmalıdır. Batı Göktürk ve Moğol devletleri İslamiyeti gelen elçilere rağmen kabul etmemiştir ve gülmüşlerdir siz Tanrı'nın tek olduğunu yeni mi anladınız bizler 1000 yıldır biliriz. Öldürülen erkeklerimiz köle olan kadınlarımız arapların kutsal şehirlerimizi yağmalaması ötüken bukhara samarkand
- +1 yıl
@MasMavişDünya kardeşim siz anlamıyosunuz galiba 1000 yıl önce yaşamış bedevinin düşüncelerini neden günümüze taşıyosunuz. Artık aşın kendinizi. Sizin düşünceniz idealleriniz yok mu. Neden dogmalarla yaşıyosunuz. Biraz sorgulayın artık. Türkler İslamiyete girdikten sonra benliğini kaybetti Araplaştı, yozlaştı. İslamiyetten önceki Türk Devletleri gerçek Türk Devletleridir gerisi hikaye
- +1 yıl
Rezalet dediklerin savaşlarda kanıyla canıyla bizim vatanımız için savaştı
- +1 yıl
Haddini bil
- +1 yıl
@MasMavişDünya Bide profiline Türklükle ilgili resim koymuşsun bence şeriat bayrağı koy nasıl olsa aynı kafadansınız
- +1 yıl
@hackedmylife şeriatı savunmadım
Türklügüme laf etme haddini aşma - +1 yıl
@MasMavişDünya sizi gerçekten anlıyorum çok küçük yaştan korkuyla baskıyla yetiştirilen çocuklar büyüdüğü zaman bile atamıyor o düşünceleri çünkü o düşünceler, dogmalar kafasına, ruhuna, bedenine heryerine işleniyor. Ama bunu değiştirmek sizin elinizde.
- +1 yıl
@hackedmylife Türküm demek her yiğidin harcı değil
- +1 yıl
@MasMavişDünya Eğer gerçekten kendini Türk gibi hissediyorsan ne mutlu sana...
- +1 yıl
@hackedmylife ne düşüncesi benim düşüncelerim doğmatik degil cahil birey degilim ama ortadada çok bilmiş ama hiç birşey bilmeyenler gibi dolaşmıyorum
- +1 yıl
@MasMavişDünya peki öyle olsun
- +1 yıl
@hackedmylife sen kimsin ki ne mutlu sana hissetmeme gerek yok ben Türk evladıyım
- +1 yıl
@MasMavişDünya bak kızım insan ol sana insan muamelesi yaptım haddini aşma
- +1 yıl
Canımı al ama Türklügüme laf etme cidden kırmak istemem kırdıysamda özür dilerim 🙏🏻
- +1 yıl
@hackedmylife haddini sen çoktan aştın kendine gel artık yazdıklarına bak ben senden daha bide özür diliyorum insanlık ediyorum
+1 yılSevdiklerim tabiki var ama okulumu aldılar. O yüzden tavım.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl okulunu aldılar?
- +1 yıl
Koskoca Fatih koleji imamhatip oldu 2.000 öğrencilik okul 200 kişilik imamhatipe dönüştürüldü ve bu tipler artistlik yapıyor. havalarını atıyorlar. Neyse ama sevdiğim kişiler var bu siteden kapalı olan.
+1 yılDişlamak'dan ziyade tarzim olmadini duşunuyorm ön yargili deglmdir , fakat cok soguk'lar
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes soğuk değil. Benim tanıdığım insanlar gayet tatlı ve sıcakkanlılar ^-^
- +1 yıl
Estagfurullah mutlaka vardir , bana denk gelmemistir ;)
+1 yılNinjaları sevemedim bir türlü. Bazıları var gerçekten güzel oluyor ama nadir. Ancak düşünce olarak bana uymuyorlar.
20 YorumlaDışlamıyorum ben ama uzak duruyorum hoşuma gitmiyor.
10 Yorumla
+1 yılDarlanma senide seven varda diyemiyodur gözlerini iyi aç
00 YorumlaHaklısın 😊 bende kapaliyim ✋
#vesselam40 Yorumla- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılHep ön yargıdan ibaret. İnsanlarla iki kelime sohbet etmeden nasıl bir zihniyette olduğunu anlayamazsın
00 Yorumla
+1 yılHayır ben kesinlikle dışlamam kimseyi kıyafetinden dolayı hatta başörtülülere sempatim bile var 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşı kapılarda orspu olmaya başladı artık fark pek kalmadı
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten Hak için kapanan hiç kimse zina yapmaz..!
+1 yılKapalı kızların burada işi ne flört cart curt günah değil mi :D
52 Yorumla
Soran+1 yılKizlarSoruyor sitesi flört sitesi değil sen o yüzden kullanıyorsan bilemem
- +1 yıl
Belli belli o yüzden aglanmissin kimse yüzüne bakmıyor diye
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılRenkler ve zevkler tartışılmaz kapalı bir insanla ne yasanabilir neyinden hoslanılabilir ki
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer kapalı namuslu mu ya güldürme beni
40 Yorumla Çünkü göründükleri kadar masum değiller.
12 Yorumla
Soran+1 yılKimse göründüğü kadar masum değildir..
+1 yılkapalı kızlar dünya ahret bacımdır
10 Yorumla- Diğer konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılEvet haddini aştın otur şimdi yerine
00 Yorumla Diğer konusunda 714 cevap paylaştı. Bir önyargım yok. Saygı duyarım.
00 YorumlaDiğer konusunda 923 cevap paylaştı. teklifmi gelmiyo sana nedir tam olarak soru
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum kız
30 YorumlaBen seviyorum saygı duyuyorum
10 Yorumla
+1 yılAynen katılıyorum 👏👏👏
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin onayina ihtiyac duyma
00 Yorumla
+1 yılkim üzdü lann bu kızı
00 Yorumlatartida 20gram cekiyolar cunku
00 YorumlaAksine ben ok severim dinimize uyan kızları
10 Yorumla
+1 yılYoo benim icin karakter onemli
00 YorumlaSeviseceksen kapali acik farketmez bana.
00 Yorumla
+1 yılNe dışlarım ne de kötü bakarım.
00 Yorumla
+1 yılDeğeriniz bilmese de açAllah biliyor
00 YorumlaTamam bacım sakin ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğalsanız güzelsiniz🙃
10 Yorumla
+1 yılcahillklerndn
10 Yorumla
+1 yılBen severim
00 Yorumla