Başı örtülü, kapalı kızları neden sevmiyorsunuz veya dışlıyorsunuz?

Sorulara bakıyorum, bencelere bakıyorum da hep açık kızlar için yazılan şeyler. Bu sitede hiç mi kapalı kız yok başıörtülü? Siz erkekler, hiç mi kapalı kızları sevmiyorsunuz? Ve kızlar, kendi hemcinslerinizi dışlamanız çok saçma. Yazılan şeyler hep açıklar için.. Sinirlerim bozuk kusura bakmayın. Ama cevap bekliyorum. Evliliğe gelince herkes temiz namuslu kız ister ama olana da yanaşmaz. İlla bizim sevilmemiz için cool takınıp saçlarımızı bir o yana bir bu yana sallamamız mı lazım? Yüzümüz makyajlı mı olmalı? Gerçekten böyle düşünenlerden nefret ediyorum! Hiç kimse için ne örtümden ne de doğru yolumdan şaşmayacağım! Rabbim illa yardım edecektir! Tekrar söylüyorum çok üzgün ve sinirlerim bozuk haddimi aştıysam özür dilerim😔
Güncellemeler
+1 yıl
Benim anlatmaya çalıştığım kapalılara her türlü saçmalıkları diyenlere! Bizim kimseden övgü beklediğimiz yok çok şükür. Her kapalı namusludur diye bir şey de demedim. Ayrıca örtünmek insanın bileceği bir şeydir gösteriş için örtünmeye ya da gösteriş yapmaya bende karşıyım! Anladığınız şeyi söylemeyin, benim anlattığım şeyi anlamaya çalışın lütfen..
Başı örtülü, kapalı kızları neden sevmiyorsunuz veya dışlıyorsunuz?