Lutfen bana yardimci olun? Calistigim yerde eziyorlar beni?

Ben yaklasik 8 aydir bir yerde calisiyorum mecburiyetten. Ailem beni sevdigime vermiyorlar ve biz kendi kendimize evimizi kurmaya karar verdik fakat calistigim yerde hersey b*k gibi. Tek kadin benim ve 12 erkek icinde bir erkek bana saldirdi ve herkes patronum dail buna sessiz kalip bana ozur diletiler. Ben birsey diyemedim cunku bu is bana lazimdi. 2 ay sonra tam 2 hafta tatil almadan once son gunumde patronum herkesin icinde musterilerin icinde beni azarladi felaket bir sekilde hata yaptim diye bir isle ilgili. Sonra 2 hafta tatile girdim. Ve bugun son gunum yarin yine calisicagim. Bunu sevdigime anlattim son olani ve bana isten 1 ekim itibaren maasini al cik dedi. Cok sey oldu fakat sadece bunu anlattim. Ve size sorum su: ben nasil tekrar gururumu yerin altina vermeden guzel bir lafla patronumdan cikis alicam. Kendi yaptiklarindan utansin diye? Ben tek bayanim orda ve 1 kiza bile sahip cikamadi bir adam gibi. Oysa ki yasadiklarimi biliyor. Beni sahipsiz mi sandi bilmiyorum. Yarin son hadiseden sonra nasil davranacagim ve guclu duracagim. Ne olur yardimcj olun..
Lutfen bana yardimci olun? Calistigim yerde eziyorlar beni?