Cidden fena guzel bir kiz. Ilk defa turk olup bu kadar guzel. olan. kiz gordum. Sokaktaki tumblr girl koca surat esmer kizlara bakinca hele melek. gibi.
Ben güzel bulmuyorum cidden. Bazıları sanki çok çok güzelmiş eşsizmiş gibi abartıyor nedense halbuki okulda yolda instagramda çok daha güzel kızlar görüyorlardır. Bence Hande Erçel tv de değilde normal günlük hayatta karşılarında olsa bu kadar güzel bulmazlar
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Asiri güzel kız. Nefes alsın yeter diyen tipler burada kızı yeriyor. İlginç
İnstagramda denizden çıkmış suratı ve bikinili vücudu var. Nefes alsın diyen bir tip değilim. Bence tipsiz kızlar kendileriyle kıyasladığından çok güzel buluyorlar. Güzele güzel derim ama bu kız güzel değil. Bir Holland Roden- Lauren Cohan veya- özellikle hastasıyım -bir Danielle Campbell değil. Yabancı kız hastalığı vs diyeceksen bunları izlediğim dizilerden vs. biliyorum aklıma gelmiyor şu an isimleri ama instagramda gördüğüm Türkler de var. Bir Ceyda Ateş de değil :D Gördüğün gibi nefes alsın demiyorum. Güzelden anlarım biraz ve bu kız güzel değil abi
hande erçel güzel ama bu hatunda güzel ben sadece gözlere takıldım bunda zaten gözlerinin içine bak sadece içinde kaybolursun o derece tabi bu benim şahsi görüşümdür. (resimdeki bayanın adı Alexandra Daddario bilmeyenler için) Bizlerde başak parlak ve Devrim Gürenç gibi güzel bayanlar var.
Ben ondan cok daha guzellerini gördüm bu kiz ortalama ustunde evet ama kesinlikle aşırı guzel değil
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim anlamadigim hep kizlar ortakamanin baya ustunde bulup cok guzel diyo. Abime gore ortakananin biraz ustu tipik turk kizi ondan seviliyo hatta diyo. Tabi adam isvecte kalinca citayi yukseltmistir 😂😂 genelde gizler renkli beya ten bembeyaz degilse asiri begenmiyo kimse istisnalar haric.
Benim anlamadigim hep kizlar ortalamanin baya ustunde bulup cok guzel diyo. Abime gore orlakananin biraz ustu tipik turk kizi ondan seviliyo hatta diyo. Tabi adam isvecte kalinca citayi yukseltmistir 😂😂ama cevremde hep kizlr hayran avrupali erkek arkadaslarim tuba buyukustun dnen vasat kadina bayilip bu kizi begenmedi. Klasik turk kadini yuz hatlarinda diye seviliyo ve ulkemizi tensil etse bu yuzden yerinde olurdu. Serenay temsil ediyo anca
Evet güzel kız. Nefes alsın yeter diyen tipler burada kızı yeriyor. İlginç.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim abimde begenmoyorda adam nefes alsin yeterci degil. isvecte yani bundan guzel hepsi orada. Her begenmeyenede nefes alsimci demeyelim esmer sevmeyen zayif yuz seven birsuru erkek var. Bende esmer ve baliketlinseverim benim tanimima uyuyor handeden guzel. kizlar olabilir elbette. ama esmer olarak guzel bu kiz BENCE.
En İyi Cevaplar