Bu kizin yuz sekli ne? Alni dar şakaları ve elmacık kemikleri genis cenesi sivriliyo elmas yuz tipi sanırım ama emin olamasim sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Darbenin eşiğinden döndük OHAL ilan edildi. Ülkede bir ton olay dönüyor. Kızım az daha kim olduğunu bile bilmediğin adamlar yönetecekti senin ülkeni. Hala Hande Erçel'in yüzünün şekli mi? Her neyse cevabımı da vereyim yuvarlak.
Ulan ulke icin su an ne yapabilirim ne yapabiliriz bir soyler misiniz ya? Kac gundur dusunup üzülüyoruz elimizden ne geliyo?
Valla soğudum kızdan ya itici geliyo bana günesin kızlarında çok güzeldi herseyiyle şimdiki dizide o kadar yapmacık ve kalitesiz oynuyor
Tipide ağzı küçük yanakları çok. yuvarlak surat işte
ak ülkede darbe girişimi oluyor ohal ilan ediliyor bunun aklı hale hande erçelde ya agaggaa helal olsun koca yürekli adam
Su an ulke icin ne yapabilirim söyler misin? Kac gundur dusunup duruyoruz sadece
evet doğru dedin bir şey yapmazsın o yüzden hande erçel soruları sormaya devam
İkinci bir emre kadar bu kadını sormak yasaklanmıştır bu TSK nın isteği ve emridir:/
Cevap
6Cevap
Ülkede neler oluyor hala hande erçel sorusu soruluyor. Gençlik bitmiş
Ya ulke icin ne yapabilirim biri bir soylesin. Yapabilecegim bisey var da ben mi yapmiyorum? Uzulmekten baska ne yapabiliyoruz biri soyleyebilir mi?
Ülkede ohal ilan edildi bebeğim. Hande'nin yüz şeklini öğrenmenin sana katacağı şey nedir?
O elmaciklar yok mu o elmaciklar :)
Ay cidden yeter artık
Tamam sen biraz daha bunu düsünmeye devam et.
çok soruluyor bu kim olduğunu bilmediğim kız :S
Ne takiksiniz bu kiza
Patates suratlı hande...
@Gdusjs :)
Yusyuvarlak yuvarlak degil.
Yuvarlak
Top surat
ANANIZIN AMI YETER
Yeter.
Banane
Kare gibide
Yuvarlak