Kızlar sizinde bu hanım abla gibi keşke erkek olsaydım dediğiniz anlar oldu mu? Böyle düşünmenizdeki sebep ne?

Var gercekten diyorum ki bazen keske erkek olsaydım okumazdım da hukuk şu an diyorum futbolcu olurdum bir de şanslı olup ünlü olsaydım bir kişide de takılı kalmazdım aşk acımda olmazdı her gün baska karı kız
Futbolcu olmak falan öyle kolay işler değil ama :D biraz torpil biraz şans biraz da yetenek ister :)
Ben futbolcu olurdum dedin diye öyle söyledim :) Belki de erkek oslaydın futbolcuda olabilirdin niye olamayasın ki yeter ki yetenek olsun ;) Bu arada mutluluklar o zaman fenerli futbolcu sevgilinle :)
Küçükken çok istedim erkek doğmuş olmayı o yüzden abimin kıyafetlerini giyer saçımı asla örgü yaptırmaz etek giymezdim😂 şimdi ne değişti söyliyim hiçbişey biraz daha saçım yaralı falandır ama her zaman siyah ve erkek kıyafetine Andırır şeyler giyerim bence öyle cicili bicili şeyleri kızlar da giymesin
yok be kızlara cicili bicili süslü şeyler yakışıyor 😂😂
Bence gerek yok öyle şeylere süslen mek doğamızda var ama bazılarını görünce kendime erkek diyom😃
😂😂
Sansli olsaydik erkek dogardik ztn pf
O lafın doğrusu şanslı olsam kız doğardım değil miydi? 😂
kız çok iyi anlatmış
Cevap
4Cevap
Aslaa tabiki. 1000 kerede gelsem yine kadın olarak gelmek isterim. Dünya kadınların etrafında dönüyor.
Aynen belki biraz daha rahat yaşıyor olabiliriz ama dünya harbiden sizin etrafınızda dönüyor :)
Gerçekten erkek olmak isterdim ya her yönden daha rahatsınız aile konusunda çalışma konusunda kıyafet konusunda (din açısından) hayat size güzel yaa...
Hayir yaa soyle erkeklerle ilgili cok hain planlar yapma karari aldim, o derece kinliyim Şu an 😼
Aboov ne oldu ki? Benim bir suçum yok abla :)
Ne bilim öyle bir konuştun ki bütün erkeklerin kökünü kazıyacak gibi :D :D
Hee iyi tamam bütün erkeklerden nefret ediyor gibi konuştun ya ondan şee ettim :D :D Yardım lazım olursa haber ver kökünü kazımak için falan :D
Tamam her zaman beklerim :D kök kazımak bizim işimiz :D :D
ben reglyken hep diyorum keşke erkek olsam anasınısatıyım kral şey diyorum
Çook mesela siz gece halısaha maçına bile gidebiliyorsunuz biz gece sokağa çıksak yürüyemiyoruz bile bakışları mı dersin dedikoducu teyzeleri mi yoksa tehlikeleri mi
Evet. Ozellikle de çevrenin sen kızsın baskilarini duyuncaaa...
doğru valla :( erkek olmak hem daha rahat, hem daha eğlenceli. hem de arkandan konuşmuyorlar yüzüne söylüyorlar ne varsa
Bu paylasilmisti ama neyse xsbdndmmd
ne zaman paylaşıldı? Ben görmedim bir ara bu yüzden sorum kaldırılmıştı bida kaldırmasınlar :D
Bu gun paylasildi
Sağlık olsun o zaman kesin kaldırırlar :D
Zanlimca ewt xvdndkskdld
Valla demedim. Kız olmaktan mutluyum 😄
Şuana kadar ki yorumlarda kız olmaktan mutluluk duyan tek kişisin :D buda senin her zamanki farkın galiba :)
Ahaha ayy böyle övunmek gibi şey etmeyeyim ama arada farkındalığımı ortaya kouyorum 🙈
Tamam hemen şımarma :P :D
Onu şimartmadan önce düşünecektin 😄
Ne bilim ben hemen şımaracaksın :D
Tamam şımarmıyorum 🙊
Zaten sonradan başka birisi daha yazdı kız olmaktan mutluyum diye şımaracak bişeyin de kalmadı :P :D ama tabi ilk söyleyen sen olduğun için yine farklılığın var :D
Olsun yinede ben faklıyım dimi ama yani. 😠 :)
Farklısın farklısın kızma hemen 😊😊
Peki 😊😊
Ben isterdim daha rahat oluyorlar bize göre
öyle deme bizim de yaşadığımız zorluklar var :D trip yiye yiye ne hale geliyoruz biliyor musun sen :D
Ama takmayabiliyorsunuz bu süper bişey fazla üzerinde durmuyorsunuz 😂
Yani tribine göre değişir tabi :D Duruma göre takmayabiliriz :D
İşte bu süper biz Atıcağımız tribi seçeriz karşımızdaki takmazsa deliririz takması için uğraşırız canını sıkarız olmadı kızlar birliği yaparız felan 😂😂 tabi ben pek öyle değilim odunumdur bende erkeklerden trip yerim ama takarım salak gibi 😂
Erkeklerden trip yemek mi :D emin misin erkek olduklarına? :D hiç trip atan erkek görmedim ben :D
Ben gördüm maalesef öylelerine denk geldim soğudum zaten kız gibilerdi yav 😂
Erkek adam trip mi atarmış yav :D bizim görevimiz yemek, atmak değil :D :D ne soğuması direk hayatından çıkar öylesini :D
Aynen çıkardım zaten 😂👍🏻
İyi yapmışın helal :D
Hayir hic demedim ama erkek gibi kizim o da var.
Ondan demiyorsundur o zaman :D
Olabilir
Duruma göre değişiyor
Mesela hangi durumlarda diyorsun? Ve hangi durumlarda kız olmanın daha iyi olduğunu düşünüyorsun?
pekala
Iyiki kizim derim genelde
Olmasi gereken o da kızların geneli erkek olmak istermiş 😃
Tuhaf ☺
Bencede 😂 daha rahat yasayabildigimiz icin tercihleri erkek olmak 😂
Keşke dogmasaydim diyorum
öyle deme ya :(
bir çok kez dedim😊
Baban erkek evladımı istiyordu
yoo Abim var zaten.
Ee yoksa erkek Fatma mısın 😂
@KaRa-MaSKe1 saçmalamak zorunda mısınnn...
ooooo cok isterdim valla erkekler kadar rahati yok
Her zaman derim.. Keşke erkek olsaydim
Bunu yazan kızı tebrik ediyorum
Dedim, bir çok sebebi var.
Ben regli donemlerimde diyorum
Evet var boyle seyler 😀
evet çoğu zaman diyorum
demem iyiki vajinam var
Hep diyorum 😂
Her gün diyorum
Diyen vardir..
Evet oldu