Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Tabi ki seve seve evlenebilirim..
Her şeyi ailesinden hazır bulan şımarık kızlardan çok daha iyi biri çıkabilir..
Ayrıca hayatta tek başına mücadele etmekten yorulmuştur, isterse çalışmayabilir, imkanlarım buna müsait..
Ve yıllardır mahrum kaldığı sevgiyi ona ben vermeye çalışırım.. Onu üzmemek için normalden daha fazla çaba sarf ederim.. Mutlu olmak onun da hakkı..14 Yorumla
Soran+1 yılVay be :)
Soran+1 yılNasip meselesi bu , umarım hakeden birisini bulursunuz :)
En İyi Cevaplar
En buyuk hatamiz insanin yasama seklini yasam standartlarini sorgulamak...
Eger sende boyle bir beyne sahipsen sakina o ekrekler evlenme cunku ileride bu sizin icin sorun olusturur
İnsanin nerde büyüdugu degil
Nasil ne sekilde buyugudur onemli olan...02 Yorumla
Soran+1 yılDurum tam tersi o durumda olan benim :d
asıl onunla evlenilir be. en çok evlenilmeyi hak eden insan o. düşünsene, hiç ailesi olmamış birinin ilk ailesi olmak, yaralarını sarmak,... ben çok isterdim. böyle insanlar kuracakları aileyi sahiplenirler ve senin ailene kendi aileleri gibi sahip çıkarlar
03 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi insanlar olsa hep :)
Soran+1 yılTeşekkürler
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aile bağı önemli. Öyle birinin tüm ailesi benim ailem olurdu. Bence bu kücümsencek bir sey diil. Ve oyle insanlar ailesine daha baglı olur bence. O yuzden evet.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu hayattan isteyebilecegim tek şey kendi ailemin olmasi
Soran+1 yılÖyle değil ama ilerde istediğim şey sağlıklı bir aile ortamının olması bu yüzden merak ettim tesekkurler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
acımasız olur gözünü hiç bir şeyle korkutaman onun kaybedeceği şey olmaz küser terk edersin umrunda olmazsın gider başkasını bulur o sevilmeyi ya da sevmeyi bilmez ailesi olmadığından bilmez öyle şeyleri
28 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle bir genellemede bulunduğunu anlamadım ailesi olmadığı için insanı duyguları neden gelişmemiş olsunki. insan pekala kendini yetiştirebilir
Soran+1 yılSevgiyi sinirlandirmanin yanlış olduğunu düşünüyorum. yani sevgi sadece aileden gormekle ogrenilmez tamam belki eksik olur ama sevgiden anlamazlar demek biraz fazla bence
Soran+1 yılO insanın zaten sevgiden anlamadığını soyluyorsunuz insanlar bu şekilde yaklaşırsa o insana haksızlık değil mi belki o insan neden daha güzel sevecek bir insandır sadece ufacık bir sevgiye ihtiyacı vardır neden bu kadar kalıp düşünceleriniz var
Soran+1 yılDüşüncelerine katılmıyorum ama tabiki de saygim var..
Merhaba kardeş,
Yetim veya anadan babadan ayrı büyümüşse onun kabahati ne. Evlen tabi, sevaptır hatta. Kimseyi ayırt etmeyin sakın böyle.
Kızarım ha.02 Yorumla
Soran+1 yılBen o evlenilecek kişi olarak soruyorum yalnız :)
Nesi var mış?
Hayata yalnız başlayıp yalnız büyüyen insanları dışlamak nasıl bir vicdansızlık?
Bunu düşünebilmek için bile insanlık vasfından bir şeyler kaybetmiş olmalısınız.01 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anladın aslında ben kendi dururmum için merak ettim insanlar hakkımda ne düşünür diye
+1 yılOrada kalan herkes kötü değil.
Evvela bunu bilirim.
Sonra da kalma sebebini araştırırim.
Anne baba olmuş vb gibi bir durum mu
Yoksa başka bir şey mi diye.
Aklıma yatarsa dert etmem.05 Yorumla
Soran+1 yılGenel bir yargi var maalesef toplumda o yüzden ama herkesin böyle dusunmedigini gormek beni sevindirdi
- +1 yıl
Anne baba kazada vefat etmiş
Geriye kalan 2 çocuğa da akrabalari sahip çıkmamış ve yurtta büyümüşler olabilir meselâ. Yani bilmek lazım. Önyargılı olmak doğru değil - +1 yıl
Yorumlara baktım da bu kişi sen imişsin.
Anlatmak ister misin peki?
Soran+1 yılYani pek anlatılacak birşey yok aslında bunlari atlatali çok oldu yine de saol :d
- +1 yıl
Seçim senin.
Anlatirsan dinlerim
+1 yılevlenirim neden olmasın :) bende liseyi ve halen üniversite yi aileden uzakta ve yurtta kalarak okuyorum :) çocuk esirgemede kalan kişiyi anlayabilirim biraz.. ve anne-baba sevgisinden uzak kalmış birine daha çok sevgim olurdu benim...
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yürekli insanlar var hala sanırım :)
- +1 yıl
ben hiç bir zaman oradan gelen insanların kötü olduklarını düşünmedim. yorumlara baktım da oradan gelen insanları kötü olarak görenler veya duyanlar olmuş..
ben tam tersi oradan gelen insanlara sevgimin tümünü vermek isterim :) onlar bütün sevgiye ihtiyaç duyuyorlar.. kendimden biliyorum çünkü.. her ne kadar ailem olsa da tam bir aile sevgisi olmadı diyeyim
ve bence kesinlikle evlilik konusunda endişelenme :) sen karakterini geliştir :)
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
ricalar
Tabi ki evlenirdim. Anne babası olmaması bir şeyi degiştirmez aksine daha çok ailesine bağlı olur sever.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Neden olmasın oda insan sonuçta onunda bir kalbi var, onunda sevmeye sevilmeye hatta şefkate ihtiyacı var. bunu sorman bile hata bence. benim sahsı fıkrım bu.
00 YorumlaÇocukları esirgeyen bir kurum ise ne var bunda, kendini muhafaza etmişse ne âlâ asıl öyle biri ilk tercihim olur.
09 Yorumla
Soran+1 yılBu kurumların olması zaten bizim için büyük bir şans ve firsat
Soran+1 yılZaten istediğimiz tek şey kimsenin bizi daha aşağıda gormemesi fazlasini istemiyoruz
Soran+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılPeki :d
Diğer konusunda 803 cevap paylaştı. niye? orada büyüyenler cüzzamlı değildir. Onlar aile sevgisini, ebeveyn korumasını bilmiyorlar. Bu nedenle aile olmayı ve çok iyi bir aile kurmayı uhdelerinden dolayı gayet de iyi basarabilirler
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle dusunuyorum ve umuyorum
+1 yıldavranışları düzgünse neden olmasın? o insan değil mi? hırsızlığı kötü alışkanlığı yoksa olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılKötü alışkanlık varsa zaten kim olsa da önemli değil
- Diğer konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılTabi benim ailem onun ailesi olurdu birlikte evlenince bir çocukda biz evlat edinirdik😊
02 Yorumla
Soran+1 yılbir çocuğun daha hayatı kurtulmuş olurdu :d
- +1 yıl
Kesinlikle ben evlenince evlatlık alacağım Allahın izniyle😊
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye olmasın ne olmuş çocuk esirgemede büyümüşse benim ablamın eşi eniştem öyle 8 yaşından beğri çocuk esirgemede büyümüş
00 Yorumla Diğer konusunda 595 cevap paylaştı. Isterim. Basinda anne babasi olmayan insan daha gucludur bence. Benden senden daha cok sey gormus daha cok olgunlasmistir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Umrumda olmazki
Hatta daha iyi olur tam anlamiyla annemin babamin kizi olur
Otesi yok03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünen insanların olması güzel :)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. İnsanlığını kaybeymemiş her insan olabilir, çocuk esirgeme de veya ailesinin yanında büyümesi bir ayrım değil benim için ;)
00 Yorumla- Diğer konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünürdüm. Nerede büyüdüğü önemli değildir sevdiğim zaman.
10 Yorumla - Diğer konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılNiye evlenmeyim ki cocuk esirgemeyle ne alakasi var
13 Yorumla
Soran+1 yılAileler öyle çocukları oğullarına ya da kızlarına layık görmezler genelde o yüzden sordum
- +1 yıl
Yok ya benimkiler oyle degil :) Oyle olsa da evlenirdim
Soran+1 yılGüzel :)
sorunlu olmadığı taktirde sıkıntı yok. iki sorunlu insanın ilişkisi, sağlam temellere dayandırılamaz...
00 Yorumla
+1 yılTabikide yanı.. onun ne suçu var insanları yargılamak benim haddiime değil👆 kimsenin haddine degil
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes bu kadar haddini bilse :d
+1 yılİsterse köpek kulübesinde büyüsün. Evlenilecek yeterliliğe sahipse. Yıldırım nikahı bile kıyılır
10 YorumlaPsikolojisi bozuk değilse elbette insan heryer de insandır
00 Yorumlaniye evlenmiyeyim ki? sanki uyuşturucu satılan tuhaf bir yerde mi büyümüş? 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil tabiki tek yaptığı kendi kaderini yasamak
Amaan. Yeter ki beni sevdiğini bileyim. Direk evlenirim be kardeşim. Ama nerde şimdi gerçekten seven kız. Şimdikiler sevgiyi yatak sanıyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes değil bu da bir genellemedebulunduğunu kardeşim :d
Soran+1 yılAnladım :)
Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Niye olmasın arkadaşım diğer kızlardan ne eksiği var böyle olumsuz dusunmeyin
00 Yorumla
+1 yılDaha çok yaklaşırım ona sanırım, ama karakter önemli seviyorsam daha çok severim
12 Yorumla
Soran+1 yılKarakter en önemlisi tabiki :d
- +1 yıl
evet :D
düşünmek ne demek evlenirim tabi çocuk esirgemede olanlar insan değil mi
00 Yorumlatabiki ne olacak cocuk esirgemede kaldıysa o mu secdi bunu..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle bu hiçbirşeyi değiştirmezdi benim için, hatta daha çok sahip çıkardım eşime
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında aradığımız tek şey bu
Cevap sahibi+1 yılbu bir eksi değil, fakat bu durumda olan kız daha güçlü olmalı ve seçici olmalı. Bunu fırsat bilen erkeklerden uzak durmalı.
Soran+1 yılZaten bu zamana kadarki tek amacım okumak oldu ve emeğimin karşılığını da aldım Allah iyi insanlarla karşılaştırır umarim
- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılevlenirdim diğerlerine göre aile ve arkadaşa daha çok önem verebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSağlam arkadaşlıklar hatta kardeşlikler kuruluyor zaten orda
- +1 yıl
doğrudur dediğim gibi aile gibi kavramlara daha çok önem verirler bence
+1 yılKarakteri düzgünse neden olmasın çocuk esirgeme kurumunda büyümüş olması sorun olmamalı
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne farkeder be dagda kurt büyürse ne olur yeterki sevsin kalbinde merhamet olsun
10 Yorumla
+1 yılDüşünürdüm neden düşünmeyeyim? Ailemizin kızı olurdu.
Bundan ne gibi bu sorun olabilirki?05 Yorumla
Soran+1 yılBazı insanlar yeterli terbiyeyi almadigimizi dusunuyorum o yüzden
- +1 yıl
Yeterli terbiyeyi almamak?
İlk eğitim ailede başlar her zaman ama insan pek tabi kendini terbiye edebilir ayrıca vicdan yapılan eylemlerde önemli bir unsurdur.
Vicdanı olan bilinçli bir insan kendini bilir.
Başkasının bilmesine gerek yok.
Senin söylediğin tarzda düşünen insan sığ insandır
Soran+1 yılBence de öyle zaten ama maalesef sığ insanlar toplumumuzda fazlasıyla mevcut
- +1 yıl
Katılıyorum. Ben sorun etmezdim hatta gurur bile duyardım.
Sana hayatında bol şans
Soran+1 yılTeşekkürler..
- Diğer konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılMe kadar sacma sorular bunlar yaslariniz kac anlamiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılCevap verme zorunluluğun yok zaten
Hayalimdeki kadınsın 😍 Hiç akrabası yok ne güzel 😍
02 Yorumla
Soran+1 yılGereksiz akraba çok ama :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yeter ki sevgimizi esirgemeyelim birbirimizden
00 YorumlaNerde büyüdügü ilgilendirmez nasıl oldugu total de o önemli
00 YorumlaÖncelikle insan olmalı uslubu yerinde güzel ahlak sahibi dürüst biri olmalı.
00 Yorumla
+1 yılne alakası var la daha iyi olur benim için anne yok Baba yok kızı al götür nikahı kıy
00 YorumlaEngel değil bu öksüz olmak onun sucu değil ve emin ol ondan öğreneceğin çok şey var
00 Yorumla
+1 yılolabılır neden olmasın bence sorun olmazdı zaten sorun degıl
00 YorumlaNe guzel kendini gelistirmis ve yetistirmis niye evlenilmesin
00 YorumlaPiskolojik sorunu yoksa bir sorun olmamali...
04 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik sorunlardan kastınız nedir ufak tefek şeyler ister istemez oluyo güvensizlik , sevgi açlığı vb.
Soran+1 yılAynen iletişim önemli :)
+1 yılEvet neden olmasın ki
00 Yorumla
+1 yılEvet bu bir problem değil zaten
00 Yorumlakaynana yok sıkıntı yok basarım nikahı
03 Yorumla
Soran+1 yılAvantajlardan birisi :)
Soran+1 yılZaten istenilen şey daha fazla mutluluk ya da sevgi değil herkesin gordugu kadar sevgi insanın ihtiyaç duyabileceği kadar..
Evlenirim onlarda insan yani.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden düşünmeyeyim. İnsan değil mi ki?
00 YorumlaTabiimi evlenirdim. Binbir eksiklik değil ki...
01 YorumlaDiğer konusunda 407 cevap paylaştı. neden olmasın karakteri bana uyarsa her türlü
00 Yorumla- Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeyi düşünmüyorum ama sevgili neden olmasın
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddi dusunmem mi diyorsun genel olarak evlilik mi dusunmezsiz
- +1 yıl
genel bu benim
- +1 yıl
senle alakalı değil yani :D
Soran+1 yılPeki :D
- +1 yıl
:) :)
+1 yılbu benim için bir kriter değil..
tabiki..00 Yorumlaarada sevgi varsa bunun ne önemi var ki