17 yaşındaki kız, muhabbet kuşu elini ısırdığı için içini açıp kalbini söktü. Bir de utanmadan iyi bir halt yemiş gibi facebook grubunda "içini açtım iğrencim" diyerek random atıp gelen tepkilere ise "canımı yaktı ben de kestim küfür etme" diye yanıt verdi. İmza kampanyası başlatıldığını gördüğünde paylaşımını sildi. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Ben cidden bir şey diyemiyorum artık. Ben kuşuma yanlışlıkla elim değince canını yaktım diye ağlıyorum kızın yaptığına bak be. Bu gün bunu yapan yarın aynısını insana da yapar. Hastalıklı. Acilen akıl hastanesine kapatılması gerek.
Kuşunun Kalbini Söken Kız Hakkında Düşünceleriniz?
Benim de tavşanın ve kuşum var bende bu kızın yaşındayım Allah senin belani versin or*sp* nasıl bir mahlukatın sen inci sozluktede o mu bilmem ama " elinizi tıkladığınızda milyonlarca bakteri oluyor ben bir tane kiymisim çok mu " demiş ya varya elim ayağım titredi sinirden gerçekten arkadas bunlar insan falan olamaz bir insan nasıl olurda bir hayvana böyle bir şey yapabilir nasıl bu insanlar cezasız kalabilir !
Ben 5 senelik kuşum öldü diye 1 hafta boyunca ağladım ya bahçeye mezar yaptım. Bunu yapan kişi ağır akıl hastası olması lazım. Hayvanlara işkence eden zarar veren herkesin cehennemin en alt katında yeri hazır benim gözümde
Şerefsiz adi pisliğin tekidir be hiç mi acımanız yok o hayvanın senden farklı olarak sadece konuşma yeteneği yok ben ölen muhabbet kuşuma mezar taşı yaptırayım bu caniler kalp söksün bunları bir jaguarla aynı kafeste bırakıp keyifle izleyeceksin bakalım onun kalbini sökebilecek mi?
Şu hayvanlara yapılan zulumler beni oylesine etkiliyo ki yatacak yerleri yok o pisliklerin. Benim de muhabbet kusum var elime gelirken incitmekten korkuyorum bir yerine zarar gelir diye Allah belasini versin.
İnsanlara psikopat olmak sanki güzel bir şeymiş gibi özendiriliyor. Sonra böyle saçma sapan insanlar ortaya çıkıyor. Ailesi kız bu hale gelene kadar ne yaptı acaba?
Hangi birini kapatıcaksın hastaneye hangisini dengem bozuldu artık hayvanların yaşadığı zulmü kaldıramıyorum Allah kahretsin hepsini bu dünya yaşanmaz hal aldı artok 😔😔😔
Onu bu dereceye getiren şey ne acaba. Keşke tedavi olabilseymiş önceden, çevrenizdeki insanları dikkate alın. Ruhu bozuk insanlar çok sonradan hasta oluyorlar böyle.
@Bay__Pipo Fazla da küçük gelmedi bana şahsen. Böyle olaylarda çocuk bile olsa acımadan her türlü bedduayı ediyorum. Asıl sorun ailesinde aslında çekinmeden ana avrat sövdüm böyle anne kutsal falan değildir.
e cunku buyuklerinden boyle goruyo toplum olarak boyle yetistiriyoruz onlari. Haberleri aciyo bir adam katliyam yapmis. Film dizi aciyo sokak ortasinda kanli bicakli sahneler. Cizgi film aciyo karakterler birbirini dinamitle patlatiyo. eee napsin bu cocuk. oda diyoki demekki bu hayat boyle. simdi suc onun mu bizim mi
@Bay__Pipo çocuk mu yok artık abi yapma gözünü seveyim normal mi bu olan eğer filmde reklamlarda oluyor diye millet o zaman hayvanları insanları ne buluyorsa katletsin NORMAL YA hani
@lierie belki cok onemli degil hatirlatmakta fayda var... o muhabbet kusu degil . papagan guncellerken soruyu duzeltirsin... sonucta hayvan ama olsun...
En İyi Cevaplar