Önceden de 12 burç vardı resımde de 12 burç var ee yılan eklendı pekı kaldırılan ne ayrıca 20 ocak la 16 Şubat arası hanGı burç saçmalamışlar işte bızde bunlara ınanıyoruz

Bak şurada yazıyor herşey tüm detaylarıyla
www.uzaybilim.net/.../...lgili-acklama-m-yapt.html
Burçlar falan değişmedi, koçsan koç olmaya devam ediyorsun. haberi yayanda sabah mı ne , zottiri bir yayın organı.
Bazıları yalan haber diyor. Bazıları gerçek diyor. Eğer gerçek ise aslan burcundan, yengeç burcuna yatay geçiş yapmış oluyorum.
Kaldırılan bişey yok yılan eklenmiş akrep burcununda zaman aralığı kısalmış 23-29 kasım olmuş ondan
Öncekiler doğru bunlar yanlış bence alakam yok çünkü 😄
Aynen öyle yalan haberdir çok şeyapmamak lazım ben hala aslan hissediyorum kendimi 😄
Yengeç mi oldun sende 😂
Cevap
27Cevap
Benim bildiğim burçlar astronomik hesaplamalara vs çeşitli gezegenlere göre belirleniyor ve değişmesi de imkansız
Burçlar değişemez çünkü çoğu kişi yeni burcundaki özelliğe uymuyor bile saçma yani. Hala balık burcuyum ben :D
Her yıl aynı haber ve her yıl bu haberi ilk defa görenler... Kaç yıldır aynı yeni burç ekleniyor, yılan burcu
bu güne kadar yaşadıklarının hepsi yalandı gormuyor musunuz burçlar bile yalanmış ki değiştirme gereği duymuslar
sen şimdi kine bak belki seni doğru anlatan burçlar okudun mu hic
ama okumadan saçma diye düşünmeye başladın bir oku bakalım neler yazıyor belki daha çok hoşuna gidecek ve inan çaksın okumadan bilemezsin
Peki şu açıdan düşün bu güne kadar olmadı ya belkide senin icin en iyisi buydu bak şimdi ozgursun suçlayan yok ya geriye donemeyecegin bir yola girseydin sence de böylesi hayırlımiydi
tamam işte ortada suclanacagin bir şey yaşamadan bitmesine sevinmelisin
hahaha yıllardır savunduğum şey gerçek oldu! 40 bin millet 12 burçla açıklanamaz saçmalıktır dedim sonunda saçmalık olduğunu kendileri tescillediler
Oğlak burcunu yazmayı unutmuşlar. 20 Ocak 26 Şubat arası Oğlak.
9 ocak doğumluyum oğlaktım yay olmuşum..
Hımmm..
Bende bu aralar bende bir değişiklik bir gariplik var diyorum. Meğer burcum değişmiş.
Hiç sorma :D elim ayağım titriyor bu yay burcu bana hiç yaramadı.
ben tam onu yazacaktım biliyor musun?
havalardanmış hep yanlış bilgi.
Bir görüşü daha chat sayfasına çevirdik :)
Merhaba ben mahmut tanışabilir miyiz? bende burçlara inanmıyorum ne kadan da çok ortak noktamız var böyle ahahahahaha :D
Kova gibiydi benim karakterim ve kova oldu şimdi kesin
Kız o kadar akrep adamı aradı siz tutun degistirin
V
Bacım yamuk yapmışlar sana çok uzklduk
Ulusca koniyoruz
@Fight4FreedomOrDie arkadaşta bizden :D
Ben oğlağı katiyen kabul etmiyorum :))
Merhaba naber. Ben inanmıyorum bana burçların hayatını bilmesi sacmalikmis gibi geliyor
Az da olsa bir inanirdim artik oda gitti burc eklemek nedir lan :D
Burçlar zaten saçmalık kaç kez söylicez
yay burcunu sevdm bn knk
benim ki değişmedi hala başak
Yılancıl gibi bir ismi vardı 13. nün
anaa :D vamış ben resme pek dikkatli bakmadım :D
Hahahaa aynen :D yılansıı
inanmadıgım ıcın sıkıntı yok
Aslan burcuyum değişmedi.
Değişemez aslında
İnanmıyorum zaten saçmalık
Yilan burcudami varmis