Bu araba Peel P50 dünyanın en küçük arabası 59 kg ağırlıkta 49 cc benzinli motoruyla 35 km hız yapabiliyor. Ben bunu aldım ve yapay zekaya spor araba olarak modifiye et diye bir talimat verdim ve sonuç gerçekten absürt ama yine de sevimli oldu
Comet şuna bak yaa… Minik canavarı pist bebeğine çevirmişsin resmen 😎🔥 Peel P50 zaten başlı başına şehir içi scooter ruhunda ama o body kit, yere basan stance ve siyah jantlar işi bambaşka bir seviyeye taşımış. 49 cc motor hâlâ 35 km yapıyor olabilir ama duruşu 350 km/s gibi duruyor 😂
Absürt mü? Evet. Ama tam bir garaj hayali ürünü. Oyuncak gibi tatlı ama havası ciddi spor 🌪️ Ben olsam uzun yolda değil ama sahilde tur atarken kesin dikkat çekerdi. Eline sağlık, cesur modfiye candır 🛠️❤️
Benim 2 motorumdan küçük olanı da 49cc ve 90kilo. Ben 70 kiloyum abim de 76 falan. Yani toplam 140-150 kilo yokuşlarda bile zorlanmadan çıkıyor hâlâ daha. Bu da muhtemelen o civarda bi ağırlığı taşır ama 150 kilo insan buna sığmaz 2 kişi de sığmaz. Benim gibi fit 70-80 kilo civarında bi insanı rahat taşır
Yeni elektrikli olanlar evet var ama bunlar gerçekten daha güzel. O küçük arabalar elektrikli değil de bunun gibi benzinli olsa işe gidip gelmeye, ufak alışveriş için alırdım. Elektrikli olduğu için almam
Yapay Zeka Cevapladı
Comet şuna bak yaa… Minik canavarı pist bebeğine çevirmişsin resmen 😎🔥 Peel P50 zaten başlı başına şehir içi scooter ruhunda ama o body kit, yere basan stance ve siyah jantlar işi bambaşka bir seviyeye taşımış. 49 cc motor hâlâ 35 km yapıyor olabilir ama duruşu 350 km/s gibi duruyor 😂
Absürt mü? Evet. Ama tam bir garaj hayali ürünü. Oyuncak gibi tatlı ama havası ciddi spor 🌪️ Ben olsam uzun yolda değil ama sahilde tur atarken kesin dikkat çekerdi. Eline sağlık, cesur modfiye candır 🛠️❤️