Matematik ögrenmemeyi biyoloji öğrenmemeye tercih etmeyenlerden biri olmamayi yeğlerim
Hanhi dersi ogrenmeyitercih ediyordur? 😅😅
Hanhi dersi ogrenmeyitercih ediyordur? 😅😅
Biyoloji mi cevap?
Şimdi matematik ogrenmemeyi biyoloji ogrenmemeye tercih ederim deseydi matematik ogrenmemeyi tercih etmis olurdu. Ama tercih etmemek dedigi icin biyoloji ogrenmemeyi tercih etmis oluyor. Sonra olmamayi yeglerim dedigi icin tekrar durumu tersine cevirmeliyiz. Yani matematik ogrenmemeyi tercih etmis.. Eh matematik ogrenmeyecekse demekki biyoloji ogrenmeyi tercih etmis oluyor :)
Vallahi sıkıldım şunlara fizik öğretin. Fizik iyidir. Benim en sevdigim ders fizikti :)
Matematik daha net bir dersti. "Formulu bil yerine koy"dan ibaret. Bir esprisi yoktu bana göre. Ama fizik öyle mii cok eglenceliydi yaa :)
Ama helal matematikcileri severüüm 👏👏
Tabiki fizikte formülden ibaret. Ama ciddi anlamda mantik ve düşünce de gerektiriyor. O formülü sorulara göre tartiyorsun. Bazen değiştiriyorsun formulu hatta. Ve genelde soruda sana hersey verilmiyor. Once ana formulun bilinmeyenlerini baska formullerden tek tek bulman gerekiyor. Sonra ana formule geciyorsun.. Bir soruda 8 farkli formul kullanmak zorunda kaldigimi bilirim.. (Ah o manyak karii yuzunden heep)
Ay birde sorular sekilliydi hep... Boyle dusundukce niye esit agirlik okumadim diye sorasim geldi Şu an lanet olsun 😂😂😂 Hem severim hem doverim gibi oldu. Iyi gömdüm dersi 😂
Matematik öğrenmemeyi biyoloji öğrenmemeye tercih etmek: Biyoloji öğrenmeyi tercih etmek
Ama bize tercih etmemek diyor yani tam tersi olacak: matematik öğrenmeyi tercih etmek
Ama daha sonra bu kişilerden olmamayı tercih ediyor yani yine tersi: biyoloji öğrenmeyi tercih etmek
Cevap biyoloji
Biyoloji yi hertürlü tercih ederim.. bitkiler hayvanlar. matematik nefret sebebi..
Ayrı dünyaların insanıyız nalan
Cevap
16Cevap
lafı ne dolandırıyor açık açık sölesin okumak istemediğini
oturup 2 saat düşünüp sorduğu soruyu bizim de 2 saatte anlıyacağımızı sanıyor heraldeee gülün geçin
Öğrenciyse kesin beden dersidir 😂😂😂
Din kültürü ve ahlak bilgisi
elbette matematik
biyoloji
matematik öğrenmemeyi biyoloji öğrenmemeye tercih ETMEK matematik öğrenmeyi tercih etmektir. ETMEMEK ise biyolojiyi öğrenmeyi seçmektir. olamamayı yeğlerim dediği kısımda ise yine tersine çeviriyor. güncelliyorum cevabım matematik
- carpı - carpı - carpı - kaç ediyor kanka?
bak! bu tür soruların cevaplarını alırken matematik kullan, açıklama yapmana gerek kalmadan direk ispatlı anlatırsın çünkü. ilk önermemiz; "matematik öğrenmemek" o zaman cevap biyoloji ve ispatıda yaptığım matematiğin mantık konu başlığı adı altındaki önerme çarpımları bu çarpımlar ilk görüşümde size belirtmiş görüşte mevcuttur.
Evet benim aklima da ilk mantik konusu geldi. Matematik ogrenmemenin degilinin degili oluyor. Yani (Matematik ogrenmemek)')' = matematik ogrenmemek
Tıp tıp değil hop hop 😒😒
Cahiiiil
Ya sende ne ciddiye aldın yaa. Saka yapiyoruz surada. Kimse sana cahil kultursuz falan demiyor. Aşağılık kompleksin mi var? Hemen 5 dile atladın.
Bence asıl bu yazdigindan utan. Cok küçük düşürücü bir cevaptı.
Neyse tartismayacagim.
Danış hele merak ettim
Kizdan ayrildi. Kiymetini anladi. Geri donmek istiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=X4EO3UVgy-A dinle cvp burda bence
Sesi oğuzhan koç a benziyor kim bu 😂
Canım sonunu bildigin bir kitabı tekrar okuma bence zaman kaybı. Ben olsam tekrar nir iliskiye baslamazdim onunla.
Ohaa ne alaka 😂😂
Yaa boş boş konuşma yaa. Beşiktaşı erkekler sevmeli ne demek? Hayatimda bu kadar sacma bir cümle daha görmedim. Futbol erkekler icin mi var? Kadinlar 2. sinif falan mi oluyor? Bir cümleyle sinirlerimi tepeme cikarmayi basardin. Bravo 😒😒
Ve daha saçma bir cümle geldi. Alkış 👏👏
@EsmerN Sacmalamadan konuşamıyor herhalde.
Aynen biyoloji
İKİ DERSİDE ÖĞRENMEYİ TERCİH EDİYORUMUŞ İŞTE
Biyoloji
Biyoloji ;)
Matematik
Matematik
Biyoo
Biyoloji
Ben biyoloji öğrenmemeyi matematik sevmeyenlere tercih etmem yani biyoloji öğrenmek daha iyidir nazaren
Matematik.
Biyoloji
Nedeni : tercih etmeyenlerden biri olmamayı yeğlemek tercih etmek oluyor bu sebeple matematik öğrenmemeyi biyoloji öğrenmemeye tercih ediyor yani biyolojiyi öğrenmek istiyor.
Beden eğitimi
Biyoloji
matematik
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar