Arefe günü insanlar en çok ne alır? Kemer, boxer, çorap eya baska bir şey? Tek günlük iş yapmak istiyorum, aklında bir fikir olan var mı?
knk ben yıllardan beri o işteyim zaten kendi iş yerimde de onlardan var.. anladığın daha önceden aşina olduğun bir ürün var mı çorap mesela bambu dikişsiz çift taban örnekleri gibi?
Valla hic yapmadim o isi tek gunluk yapmak istiyorum arkadasla cadde kapatilacak o gun orda serbest olacagi icin yapicaz senin bilgin varsa nasil coraplar satilabilir ne kadara alinir kaca satlir?
Bak kardeşim Vakko pier cardin gibi markaların çakmaları var onları pazarlık ederek ve geri iadeli olarak toptancı ile konuşup al mümkünse erkek boxer en ucuzu olsun 4 tanesi 10 TL diye satarsın çoraplarda muhtemelen 12 - 15 arası derler düzne olarak sen 12de diret ama olmazsa en fazla 13e razı ol. tanesi 2 liradan onları sat. sonra 75 kuruşa alınan genelde günçek marka veya ithal çoraplar var patik felan nike adidas onlardan bir 30 düzine felan al babet çorap al 5 düzine 3ü siyah 1i gri biri beyz. onları da 4 tanesi 5 liradan sat. akşama kadar inşallah 150 kazanırsın.
Allah razi olsun reis sagol :)
İstanbul'da saticam reis fiyatlar drgisir mi
İnsallah sikinti olmaz hespla aram iyidir :)
Reis takip rttim mesaj atsana
bence hiç birini almaz. şeker, çikolata, tatlı sat.
kemer ayakkabi falan
Cevap
5Cevap
Çorap kemer şeker iç çamaşırı ayakkabı boyası kolonya kurban sat
Kurban?
Kurban Bayram'ı ya
:):)
😊😊😊
Pıçak :)))
Ayakkabı reis
Terlik kemer
Şeker.