Saçımı uzatmaya çalışıyorum, uzun saç istiyorum :( Ama içim darlandıkça kestiresim geliyor.
Kısa saç güzel değil diyin vazgeçirin :'(
Kısa saç güzel değil diyin vazgeçirin :'(
8ig8ang sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
bana da bazen saçımı boyatma ya da kestirme isteği aşırı geliyor, sürekli bakınıyorum nasıl kestirsem, nasıl boyatsam sonra saçlarını boyatan arkadaşlarıma bakıyom yanık falan hiç girmiyorum. en son kestirdiğimde de adam kötü kesti bir de o geliyo aklıma hepten kaçıyorum, düz kesim tercih ettiğim için anneme 2-3 cm kestiriyorum her ay kendine gelsin diye, o kadar.
Ben söz verdim kendime 3 sene önce ne kestirdim ne boyattım öyle gidiyoruz bakalım :D 3ayda bir uçlarından ufak aldırırm okadar uzun saç en güzel saçtır kadını kadın yapar kısa saç her baba yiğidin harcı değil taşıması ama uzun saçı herkes taşır ve şekili daha kolay uzun saçın
ay ne öyle kısa saç maşa yapsan kulağında küpe gibi dongur dongur bükleler sarkacak üzüm müsün sen uzun sacın olsa oysa güzelim dalgalar uclarından sarkar örersin kalın örgü uzun olur at kuyrugun fotolarda görünür yana atınca sacını :D
Bende kestirecek gibiyim :D Kısa saç daha kolay kullanılıyor.
Ama başkalarında uzun saçı beğenirim hep kestirme :))
1 yılda 10 defa saçlarımı kestirdim gerçekten güzel değil :D :D
Peki saçın guclendimi okadar kestirmeye
Ay o bende de var ama ben genelde baya bir uzattıktan sonra kestiriyorum kısaylen tutuyorum kendimi
Kestirme sonbahar geliyor zaten havalar soğudu iyicene niye kestiriyorsun sakın yapma uzat beline kadar.
Bende kendimi tutuyorum
Kestirme sonra pişman olacaksin
Tekrar uzamasi kac yil alacak
Hiç kestirme
Uzasin birak
Saçlarımı kalçama kadar uzatmam 1.5 yılımı aldı desem vazgeçersin belki 😄
Sarımsağı ez şampuanına kat mükemmel işe yarıyor 😊
dün bana da geldi o his. upuzun bir saçı düşün savurdukça svurası gelir insanın. :D çok hoşşş :D
Ben kısa saç beğeniyorum. Ucundan az kestir kırıklarını aldır.
Çok pişman olursun sakın şekil verdir ama asla kısaltma
Bu aralar bu bendede var Şu an saçim belimde ama devamli kuaföre gidip kestirmë isteği var içimde omuzlara kadar kısaltayim niyeyse 😕
o ne öyle salkım gibi sallanacak saç dediğin uzun olur :DDD
Bende öyleydim kestirdim çok güzel oldu valla
Saçlarım kendine geldi malesef
Kestirerek... Bende de çok oluyor.
kadin dedigin uzun sacli olur 👍
Yapma rengini değiştir :)
Ucundan aldir canım boyunu kisaltma,,
Guzel degil pisman olursun
Topla saçlarını görme isteğin yok olur
kısa saç guzel
Kahkul kestir
tut kendini