Arkadaşlar saçımı kestirmek istiyorum annem izin vermiyor.. Babamin. Vefatı.. OSS stresi.. Deli gibi sacim dökülüyordu.. Ben de gidip saçımı kestirim ve 7 sene kısa kullandım.. Ama annem en son isyan etmişti.. Su saçlarını uzat yoksa bir gözüm açık gidecek dedi.. Ben de bir buçuk senedir saçlarımı uzatiyorum.. Beş cm uzunluğundan bellerime geldiler.. Ama ben artık kestirmek istiyorum.. Ne yaparsam izin verir ya da ondan izin almadan gidip kestirsem hangi bahane ile daha az kizar?
Tecrübeleri olan var mı?
Gerçekten çok takıntısı var saçlarıma çok iyi bir bahane yalan olmalı ki çok fazla kızıp ağzını açmasın.. Sonra iki hafta hiç susmuyor ve sürekli inme gelecek kalp krizi geçircem diye diye dolanıo evde.. Her fırsatta kavga çıkartıo.. Bunları yaşamak istemiyorum..
Siz ne yapıyorsunuz böyle bir durumda?
Tecrübeleri olan var mı?
Gerçekten çok takıntısı var saçlarıma çok iyi bir bahane yalan olmalı ki çok fazla kızıp ağzını açmasın.. Sonra iki hafta hiç susmuyor ve sürekli inme gelecek kalp krizi geçircem diye diye dolanıo evde.. Her fırsatta kavga çıkartıo.. Bunları yaşamak istemiyorum..
Siz ne yapıyorsunuz böyle bir durumda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer