Kızlar neden saçını kestirir? Kestirdiginize pisman oldugunuz oldu mu?

Uzun saçlarım vardı. Hep uzun saci cok sevdim. Hep belimde oldu saclarim. Arada ufak ufak uclarindan kestirirdim ama yillardan beri kisa kullanmadim.

Bir kere kestirdigime cok pisman olup ağlamıştım😅 ama biraz daha genctim o zaman. O pismanligimi bildigimden oyle radikal kararlar almiyordum kestirme fikri aklima dusse bile.

Son 1 haftadir kestirme istegim var. Bir sorun da yoktu oyle hincimi saclarimdan alayim gibi. Degisiklik belki de. Esti kafama. Yillardir belimde olan, yani gogus altinda olan saclarimi bugun gidip omuz hizasinda kestirdim. Arada hosuma gidiyor arada yapmasa miydim acaba, o uzun saca cok emek vermiştim kiymasa miydim diyerek degisik duygular yasiyorum.

Neyse kökü sende diyorum ama zor uzatmıştım diye aklıma geliyor bu sefer😅 bilmiyorum her kadin yasiyor mu bu ikilemleri. Bir de kuaforler her zaman kendi bildiklerini yapiyorlar ya Yine benim dedigim hizadan fazla kesmiş.

Yoksa ben evde bu kadar olsa falan diye cok düşündüm, ayna da cok baktim. Neyse olan oldu. Degisiklik oldu ama pisman miyim degil miyim emin degilim ama aglamadim bu sefer 17 yaşımdaki gibi.😊

Kızlar neden saçını kestirir? Kestirdiginize pisman oldugunuz oldu mu?