İnsanları tanıdıkça yalnızlığı seviyorum. Özellikle bu günlerde o kadar kötüyüm ki anlayamıyorum. İnsanları ben kırmak istemedikçe onlar beni paramparça ediyor. Eee hayat bu, bakalım daha ne kadar saklayacağım titreyen sesimi yaşaran gözlerimi? 😔
Kalabalık içinde yalnızlık hissediyor musunuz? Yalnızlığı seviyor musunuz?
Biz yanlizlik fırtınasın da savurluk gecenin karanlığın da kendi benlimize ask olduk kışın soğunda yanlizlimizla isindik hayatta hep yanlız değil miydik mezara yattık yalnızlıkla avun duk biz herzaman yanlız ken mutlu olmasını bikdik Çünkü Biz Bizdik Bize kendimiz yetti Üzülduk Yıldız lara baktık her nekadar yakın da olsalar onlarında yanlız oldunu bildik Kabullendik Biz yanlız ken mutluyduk Bütün dertlere bir sigaramn dumanı bide gecedeki ben yertim Yanlız Ve Yorgun yıllar oldu sloganimiz HERKES SEVDIYLE MUTLU BIZM FAKIMIZ YANLIZKENDE MUTLUYUZ BIZ KENDIMIZE YETENLERZ:)))
Ben herkesin arasındayken de yalnızım. Alıştım, bana değer veriyorlar evet ama ben vermiyorum. Çocukluğumun içine sıçılmasından dolayı kimseye değer veremiyorum.
Benim bildiğim birşey var Zarar verecek insanların biletini zarar vermeden keseceksin Kimse sizi sevmesin ama sizin sevdiğiniz birkaç kişi olsun seçilmiş kişi
Sevdiğinizi belli etmediğiseniz kimseler sizi kıramaz Aileniz hariç... Muhakkak Zaman Zaman değer verdiğiniz insanlar tarafından hayal kırıklığına uğruyoruz Ama o fırsatı ona veren de biziz öyle değilmi Onuniçin kimseye kızma boşver Hayat birilerine kızmak için o kadarda uzun değil Yarın neler olacağını bilemiyoruz Bari bugün güzel yüzümüzü gülücükler beslesin bırakalımda
Yorganın altına girip, yastığı ısırdığım zamanlar olmuştur, kimse görmesin diye... Ama 13 yıldır yalnız yaşıyorum. Hem artık yalnızlıktan sıkıldım hem de kalabalıklardan nefret ediyorum, kaldıramıyorum.
Çevremde o kadar çok insan var ki kendimi çok yalnız hissediyorum. Sahte gülüşler arasında boğuluyorum.. O insanlara rağmen hayata inatla umutla tutunuyorum..
En İyi Cevaplar