Cinsel tercih kişinin kendi isteği özel iradesidir.
Gay ol lezbiyen ol.. gidip kendin gibi birini bulup beraber oluyon mu? Oluyon.
Niye millette LGBT 'yi kabullenmesi için baskı kuruyonuz ki , anormal birşey gibi lanse edip bas bas bağırıp göze sokarsan antipatik tepki alırsın tabiki00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim için 2 tür insan var iyi insan kötü insan ben bütün iyi insanları severm erkek kız gay lezbiyen biseksuel transeksuel fark etmez yani :D
13 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :D :D
- +1 yıl
rüzgar demir facebooktan eklesene bayrak var proflmde
At gözlüğü ile dünyaya bakan dar görüşlü örümcek beyinli insanlar yüzünden ve şunu diyorum ki eğer çocuğum LGBT li olursa onu dövmek yerine onunla sonuna kadar gurur duyarım.
32 Yorumla
+1 yılÜlkemiz... Saygı duymak gerek. Duymuyorsan da yorum yapmamak gerek. Sorun bunu hastalık olarak görüyorlar.. Ama değil.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılŞahsen benim bu konuya ısınamama gibi bir durumum var yani ne yapsam sevemiyorum. Çok denedim ama asla olmuyor. Aslıda şu anda bu durum hakkında araştırma yapıyordum çünkü sevmediğim bir şey beni rahatsız ediyor ve bu insanlardan çevremde çok var. Eğer bunu kafama takmazsam daha mutlu olurum, deniyorum bir şekilde işte.
Aslında sevmemem için bir çok sebep var hem düşünceme göre bunu hoş bulamıyorum. Aslıdan kız erkek ilişkisi de rahatsız edici benim için çünkü bir erkek bir kızın yanına gidince direk olarak o ikisini shipliyorlar ve arkdaş olamaz olarak algılanıyor. Evet eğer arada yaş farkı yoksa veya ne biliyim belli olur zaten. Öyle bir şey yoksa bencede erkek ve kadın yakın arkdaş olamaz ama artık bu sadece erkek ve kadın için değil kadın kadına da oluyor. Mesela benim yakın bir arkdaşım var ve bizi shipleyip duruyorlar üstelik arkadaşım biseksüel YANİ teknik olarak ben bundan rahatsız oluyorum. Hani (çok boş yaptım kb) demeye çalıştığım artık en yakın arkadaşımız bile olamayacak mı cidden. Bir erkek bi erkeği öperse bu gay mı oluyor. Bence rahatsız edici. Eğer o benim yakın arkdaşımsa sınırı aşmayacak herşekilde ona dokunabilirm ama bir çok insan bunu kez olarak görüyor. Her saçını boyatan ve piercing takan lez oluyor diye bir şey var resmen. Şahsen ben bunun normal olduğunu düşünmüyorum. Hani insanlar zaten sapkındı ve bu şekilde iyice sapıklaştı00 YorumlaÖnyargıdan dolayı. Ben de çok rahatsızım bu durumdan.
23 Yorumla
+1 yılSevmemezlik yapmıyorum kişisel olarak belki anlaşamayız o ayrı
10 Yorumla- Diğer konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılTürk insanı bana ne demeyi bilmiyor, insanların hayatına burnunu sokmaya bayılıyor
21 Yorumla
+1 yılÇünkü farklıyız ve farklı olan dışlanıyo malesef.
21 Yorumla
+1 yılvalla muzdarip değilim
11 Yorumla
+1 yılCinsel tercih diye diye kendini provakatif eylem olarak pazarlayan insanlardan olustugu için
748 Yorumla- +1 yıl
Cinsel tercih herkesin kendi fikri ve gorusuyse kendinize saklayabilirsiniz. Lgbt dedigin şey sadece milletin gozune sokmak, siyasi ve provakaaatif olarak kullanilmak, laf olsun diye yapilmis bir topluluk
- +1 yıl
Yazık olmuş
- +1 yıl
İnsanlar eşcinsel oldukları için sokağa atılsın işten atılsın tecavüz edilsin yakılsın sonra laf olsun diye yapılmış topluluk. Siz insan gibi davransanız bağırrmamıza gerek kalmazdı.
- +1 yıl
@Gshaianvsgsuaikabw diyorum tehlikelisiniz diye bak burdada yapmışsın yapacagını... :D googleye eşcinsellik doguştan mı gelir yaz bir araştırma yap..
- +1 yıl
@kaanbosver bunlari normal insanlar da yasiyo niye bu kadar ses cikartan yok?
- +1 yıl
@erennnnnnnnnnnnnn sen kimsin ya hayırdır
- +1 yıl
beni ne çabuk unuttun :D :D neyse zaten yanlış bişeyi savunuyon bari savunma niye sen sürekli bunu yapıyon yanlış işte yanılıyon :D :D
- +1 yıl
bir erkegi daha kaybetmisiz o yuzden yazik olmus tipte varmis hani
- +1 yıl
@SeymenBey yazık olmuşu ben demedim yukardaki mübarek arkadaş dedi :D
- +1 yıl
senle konuşulmaz mübarek.. tm cennete gidecek insansın :D :D
- +1 yıl
@Gshaianvsgsuaikabw bunları normal insanlar da mı yaşıyo? Sen bir erkeği sevdiğin için işten atıldın mı hiç? Ayrıca ses yok mu az haber takip et.
- +1 yıl
@erennnnnnnnnnnnnn sende tam kaale bile alinmicak insansin simdi gorusumden cekilirsen yaptigim görüşü acikliyorum arkadaşa
- +1 yıl
@kaanbosver soylemek istediklerimi carpitmak tam da sizin isiniz. Escinsellere laf ettim mi hayır. Escinsellik ve lgbt farkli şeyler ve lgbtyi destekleyenler cinsel kimliklerini satan insanlardir bu kadar basit
- +1 yıl
Sen soruda escinsellikten bahsetmemissin lgbt demissin farkinda mısın
- +1 yıl
Cinsel tercihiniz sizi ilgilendirir bu birincisi. Lgbt dedigin sey tamamen cinsel tercihlerini satarak kendini provakatif eylem araci yapan insanlar toplulugundan baska bisey degildir. Yanlis anlama ama ben bu konuda empati yapamam kotulemek gibi bir niyetim de yok escinselleri ama bizim kültürümüzde bunun yeri yok alinan tepki de bu yuzdendir. Yani sen erkegi sevdin diye degil erkegi sevmen bu kulture uymadigi icin tepki aliyosun. Bu şuna benziyo hollandada sokak pisuvarlari var millet sokak ortasinda isiyo ama bunu bizim ulkemizde yapsan yine tepki alirsin. Kültür meselesi yani
- +1 yıl
@Gshaianvsgsuaikabw sen ciddi misin? Eşcinsellikle lgbt ayrı şeyler ha?
- +1 yıl
@kaanbosver escinselligi gece sevgilinle yatip sabah gidip renkli bayrak acip bagirmak olarak gordugun icin size saygi duymak zorunda degilim.
- +1 yıl
Isinize gelmeyince yobaz cahil oluyoruz zaten. Her iki cinse de ilgi duyuyosun ve sandigin gibi herkeste bu egilim yok bunlar sizin uydurmalariniz
- +1 yıl
1-Dinimiz hoşgörü dini kültürümüz hoşgmrü kültürü
2- lgbt ve eşcinsellik aynı şey lgbt bir kısaltma
3- lezbiyenleri sırf izlemesi zevkli diye destekleyen bir erkek toplumu varken insanların kültür din demesi baya bir çelişki. İşinize geleni alıp beğenmediğinizi dışlıyosunuz. - +1 yıl
Aytçrıca tercih değil yönelim.
- +1 yıl
@kaanbosver
1. dinimiz dedigin islam dinidir inşallah ama islamda bunun asla yeri yok
2. escinsel olup sizin gibi bayrak sallamadan ben ozgurluk istiyorum bana saygi duyun zorundasiniz bizi eziyolar diye kendini satmayan escinseller var
3. oyle erkegin beynine de tukururum onlari savunan mi oldu? - +1 yıl
Ne yapicaksin okumami
- +1 yıl
1İslamda bunun yeri yok ama dinde zorlama da yok
2O insanlar yüzünden belkide ayrımcılığa maruz kalıyoruz ( eminim geçmişte insanlar ırkçılığı da senin gibi savunuyordu)
3- Daha neler neler var bir bilsen - +1 yıl
@kaanbosver
1. ben zorlayici bisey soylemedim soru neden sevmiyosunuz diyeydi ben bun cevp verdim saygi duymak zorunda olmadigim gibi escinsellere yorum da yapmam normalde
2. esitlikci bir insan asla olmadim bu da sadece beni ilgilendirir
3. ne sizin ne da baskasini fantazileri ve cinsel gorusleri beni ilgilendirmiyo. Benden uzak olundugu surece yorum da yapmam. Lgbtnin tek amaci da prokavatif eylem bunun icin cinsel tercihinizi sattiginiz icin utanmalisiniz - +1 yıl
Okumakla adam olunmuyo ya da kültür okuyarak kazanilmiyo bunu bilicek yastasindir umarim
- +1 yıl
Okuyorum iyi bir unide iyi bir bolum okuyorum
- +1 yıl
Mimarlık
- +1 yıl
İnsanların haklarını savunmaya çalışması sana provakatörlük olarak geliyosa diyecek bir şey yok. Son sözüm :Homofobi hastalıktır.
- +1 yıl
Evet taş gibiyimdir
- +1 yıl
@kaanbosver boyle kafasi sadece muhalefete yeten insanlara bayiliyorum. Ben escinsellige hastalik desem kiyameti koparirsiniz ki demedim. Gelip bana hasta diyosunuz tebrik ederim tek akilli sizsiniz çünkü
- +1 yıl
Gormesi gereken insan görür
- +1 yıl
Komiksin
- +1 yıl
Ikile
Dini ve toplumsal baskılar olabilir
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltoplum farklı olanı dışlıyor herkes koyun olmak zorunda tek tip olmak zorunda
01 YorumlaDini durumdan veya saygıdan geçiyor sebebi.
01 Yorumla
+1 yılİstiklalde soyunduklarını gördükten sonra kralı gelse saygı ve desteklemem
010 Yorumla- +1 yıl
bir çok ülkede çıplak yürüyüşler koşular yapılıyo o zaman kimseye saygı duyma artık
- +1 yıl
orda 5 bin kişi vardı 1 kişi cıkıp ne yapıyorsunuz demedi
- +1 yıl
@kaanbosver orda annen olsaydı güzel olurmuydu? burası türkiye oglum hayırdır lan gelin güngörende yapın yiyorsa sizi orda deşerler coluk cocuk var kaşmer
- +1 yıl
Kuran eşcinselleri kafir lan etmıyor soruyu soran bilgine
- +1 yıl
Femenleri de deştiğiniz gibi ( yoksa dibiniz mi düşmüştü)
- +1 yıl
@kaanbosver istiklalde soyunan 3 kişiden biri zaten pişman oldu digerleri hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor bu devlete oy verdime bin pişmanım chpyede aynı sekılde allah şirki affetmez allah akıl versin adamsanız gelin güngörende b agcılarda yapın yemez
- +1 yıl
Daha demek istediğimi bile anlamamışsın. Ben diyorum ki orada çıplak koşanlar da heterolar diye tüm heterolardnian nefret etmezsin. Bir iki eşcinsel yürüyüşte soyununca tüm eşcinselleri bir sayma
- +1 yıl
@kaanbosver bu sene yapamadınız yapsaydınız ya yemıyor dimi neyse kardeş ben eşcinselleri kafir ilan etmem dinen öyle bişi yok ne dışlar ne onaylarım tayyip yakında eşcinsel evlilikte getiricek zaten rahatca yaparsınız
- +1 yıl
@kaanbosver senı anlıyorum sen onlar gibi degilsin senı dışlamıyorum dostum ben onlara diyorumm
+1 yılBirilerinin seni sevmesine gerek yok bence
01 YorumlaKültürümüze ve inancımıza aykırı olduğu için
05 Yorumla- +1 yıl
Madem dininiz inancınız başka dinleri de dışlayın onlardan da iğrenin nasıl olsa onlar da cennete giremeyecek.
- +1 yıl
@canrambo kardes ona bakilirsa namaz kilmamakta dinimize aykiri, oruc tutmamakta, afedersin p*rno izlemekte aykiri, kapanmamakta, denize gidince bikinili kizlara bakmakta, peki bunlarin hicbirini yapmayan bir musluman gosterebilirmisin bana?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevilmez tabi. Heryerde Lgbt yehuu diye bağırırsan sevmezler. Normal erkeğin biri heryerde ben karı seviyom dese oda sevilmez
22 Yorumla- +1 yıl
Hetero erkekler demiyo sanki. Her ortamda konuşmalarınız karı kız cinsellik.
Bizimkiler her yerde biz buyuz diye bas bas bağırdıkları için
04 Yorumla- +1 yıl
Şiddet gören kadınlar hakkını savunan işçiler yakılan translar hiç kimse savunmasın hakkını dimi
Gay sın sanırım. Bunu bağıra bağıra haykırmayın. kimse birşey demez.
01 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen severim
11 Yorumla Niye seviyim ki?
03 Yorumla
+1 yılsen straight gibisin
01 YorumlaSevmek zorunda değil kimse
01 Yorumlakurana aykırılar
116 Yorumla- +1 yıl
Kuran diye geçiyor kuranda K'uran yazmıyor ögren öyle gel
- +1 yıl
Kuran kelimesi kuran diye geçer K'uran diye geçmez kuranda diyorumm
- +1 yıl
Soruyu soran kardeş eşcinsellik secimdir doguştan gelmez bilim adamları bunu kanıtlıyamadı henüz insanlar 2 cinsiyetli doguyor kör doguyor ne oluyorsa anne karnında doguyor felcli dogan birisine imtihan vermez allaha allah herkezi güzel yaratır
- +1 yıl
Yunus 17 :: Allah'a karşı yalan uydurandan veya O'nun âyetlerini yalanlayandan daha zâlim kim olabilir? Bilesiniz ki suçlular asla iflah olmazlar
Tin4 Biz İnsanı En Güzel Sekılde Yaratık
Nisa 15 :İçinizden iki erkek fuhuş/livata yaparsa onlara eziyet ediniz; eğer tövbe edip uslanırlarsa, artık onlara eziyetten vazgeçiniz. Çünkü Allah, tövbeleri kabul edendir, merhamet sahibidir.[71] - +1 yıl
Allah yalanmı söylüyor şimdi? eşcinsellik dogustan gelmıyor 2 cinsiyetli dogmak hormon bozuklugundan kaynaklanıyor annenın karnında oluyor allah felcli dogan birisinden ibadet beklermi? kaderi iyi araştırr
- +1 yıl
Allah Var Ama Müslümanların Yarattıgına Aşık Olan Hz Muhammed İçin Alemleri Yaratan Allah Yok Allah Tektir Degişmez Varlıktan Varlık Oluşur
- +1 yıl
evy
- Diğer konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılAlakam yok benden uzak olsunlar da :D
01 Yorumla O ne
03 Yorumla
+1 yılSevilmiyorlar sadece
06 Yorumla- +1 yıl
Ne amaçla döndüğü belli sırf o iş için Ben saygı duymuyorum demiyorum genel olarak anldğım bakış açısını dile gtiriyorum şu an
Başka iş yapsınlar ya hayatlarını yol kenarında devammetmeleri çok berbat durumdan dolayı sevılmıyorlar yaşamasını bılene herşey güzel ama onlar yanlış gozukuyorlar - +1 yıl
İşinize gelmeyınce yanlış oluyo
Milletin gözünün içine sokarak dönmeyim paramı yatarak kazanıyorum deniliyor kımsede buna göz yummuyor yummasınlarda ülkemizin sonunu düşünemıyorum gayette du düşncede olanlar haklılar size dedtek verilse ne görüntüler çıkıcak ortaya düşünemıyoruz tabi - +1 yıl
Reklam yapma hayatına bak 😊 dışarda kımse sana ellemez buzamana kdar ellemediler
+1 yıliğreniyorum
12 Yorumla- +1 yıl
+1...
+1 yılSevmem.
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih