Kapalı olup sevgilisi olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılKapalı olup çorap değiştirir gibi sevgili değiştirenler i kastediyorsan onlardan nefret ediyorum. Ama bende tesetturlu biriyim ve ilişki var. Yalnızca tek bir kişiyi sevdim, hala da beraberiz maşallah iki buçuk senedir. Masumca gidiyor iliskimiz, yakışır şekilde. Edepsizce değil, çıkar için değil. Apalilar da birilerini tanıyıp, aşık olarak evlenecekler kafadan ya da gorucu usulü değil sonuçta. Ama bunu kullanarak edepsizce davranan acik-kapali tüm herkesten tiksiniyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Benim sözüm sizin gibilere değil ama PEKİ KAPANMALARI İÇİN PARA ALIYORLARSA NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ?
- +1 yıl
@szerahmet2001 kapanmak yalnızca inanç, bağlılık ve insan ile Allah arasında olmalı. Eger bunu para, sevgili, koca, iş vs için yapıyorsa ben bu insana zaten kapalı demem.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Açık veya kapalı, ciddi niyetle ve uzatılmadığı, günaha düşülmediği takdirde herkes birileri ile görüşebilir. Niyette kötü şeyler varsa kadın, erkek, açık, kapalı herkes aynı ölçüde günah alır yalnızca evli olup karşı cins ile günaha girenler 2 katı günah alır. Şı ayrımdan vazgeçin artık.
20 Yorumla
+1 yılBenim cogu sevgilim kapali oldu digerlerinden pek bir farki yok yani o da kiz o da kapali olmalari aciklardan ayiran ne sevgili konusunda niye aciklar namussuz kapalilar namuslumu ya da musluman ya da degil diye mi bakiyorsunuz siz bu konuya
10 Yorumla
Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. namaz kılıp, yetim hakkı yiyen hakkında ne düşünürsünüz? diye niye sorulmaz mesela hiç? Veya oruç tutup, küfür eden hakkında ne düşünürsünüz diye mesela? Neden hep bu tarz sorularda ilk karşılaştırılan kapalılar?
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
45Cevap
Arkadaşlar bu zamanda gerçekten kapalı yok denecek kadar az asıl kapanmak çarsaftir. Erkek bir kadının yanından gecerken bumu lan kadın diycek kapanmak budur! Başı kapatmakla kapanmak olmaz buna bende dahilim biz boşuna kapanıyoruz keşke bayanlar çarşaflı erkekler cübbeli olsa ama ahir zaman dünya artık bozuluyor
Konuya gelirsek yinede kapalı sevgili iyidir ama dindar ve ahlaklı olanı..111 Yorumla- +1 yıl
Bak canım kardeşim özgürlük bu kadar rahatlik olamaz. Halimiz kötüye gidiyor düşünsene herkez bu giyim kusamda olursa zina yok denecek kadar azalır ve Arap geleneği vs olması önemli değil gerçekten tesettüre giriyor mu bu önemli bizimki tesetturmu allah aşkına kardeşim halimize bakar mısın
- +1 yıl
Herkes bunu yapamaz sen şeytanın aklına girmesine fırsat vermiyceksin yani ortam hazirlamiycaksin bu ne demek vücudunu gostermiyceksinki sana başka türlü bakmalarına fırsat vermiyceksin. Karşı cinsle basbasa bir evde vs. Olmiycaksinki nefsine şu serpme yani demem o ki insanız melek değiliz nefsimiz uyusun onu harekete gecirecek ortamlar hazirlamayalim kardeşim beni anlıyor musun
- +1 yıl
Yani kapalı olanlar namuslu. Peki kapalı olup namussuz olanlar için ne dersiniz?
- +1 yıl
Tesettüre girmek mi kurtaracak insanlığı?
- +1 yıl
Tesettüre girersek bazı şeyler çözüm bulur ama sadece örtünmek değil ben örtünmek ve bunun yanında ahlaktan dindarliktan bahsettim bunlar olursa dünya tadından yenmez. Ama düşünün açık bayan ama nefsine hakim ahlakli. Kadın açık bazı ipi kopuklar satasicak belli hem onu kiskirtici giyinmiş hemde yine başı belaya gidecek tecavüz vs arkadaşlık teklifi oda yoldan çıkacak
- +1 yıl
@GlsnFS Siz çok iyisiniz. Ama hayat ve gerçekler o kadar basit değil. Size saygı duyuyorum Benim sözüm bahsettiğim kişilere. Ben size sadece aklınızı kullanın diyebilirim. Şu sorunun cevabını araştırırsanız sevinirim. Peygamber'in (SAV) cenaze namazını kaç kişi kılmıştır?
- +1 yıl
Muslumanlar dan saklaniyor değil lütfen ben araştırdım bir çok rivayet var o zamandan bu zamana bazı bilgiler tastamam gelmeyebiliyor bu konunun muslumanlar dan saklandığı gibi birşey söz konusu olamaz rivayetler çok hangisi doğru kim bilir ama bu konu sizin için neden bu kadar önemli allah beygamberimizin cenazesini ortada bırakmaz mutlaka sahabeler kıldı sayısı önemli değil şu kadar dEsede birebir tutmaz tam kaynak olmadan bunlar söylentiler bazı alimler hesaplıyor ama ya eksik ya fazla bu konu normal bir konu bu bilinmez açık ve net olarak civar köyden gelen vardır vs vs tam sayıyı kim bilir
+1 yılKapali olunca sevgilisi olamazmi yani nasil bir zihniyet. nasil tanisip evlenicek yani? gorucu usulu dersiniz bide. sonra baska bir zamanda dersinizki bu nasil cahillik gorucu usulumu kaldi. sizde ne emmeye geliyosunuz ne gommeye
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ayrım saçma bence kapalı olabilirsin sevgilinde olabilir hayır yani kapalı olup olmamak neden bu kadar takılabilen bir durum. herkesin kendi tercihi. kapalılar istese giyemezmi şortunu askılısını inançlarını davranışlarını kimsenin yargılaması hoş değil. böyle konuların artık ülkemizde aşılması gerektiğini düşünüyorum. herkes kendinden sorumlu onun için mantıklı olun kendinizle ilgilenin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@szerahmet2001 niye para alsınlar
- +1 yıl
Çünkü normalde kapalı veya kapanmayı düşünen kişiler değiller. Sadece para verildiği için kapanıyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@szerahmet2001 kesin kalıp bir yargıda konuşuyorsunuz kim bu para alan kişiler niye kapandıkları için para alsınlar sevgilieriyle ne alakası var çok saçma
+1 yılNedir bu açık-kapalı ayrımı ya? Gerçekten o kadar rahatsız olmaya başladım ki. Bizi neden kendinizden ayırıyorsunuz insan değil miyiz biz? Açıklar neden bize düşman hiç anlamıyorum. Lütfen şu at gözlüklerinizden kurtulun ve dünyaya şöyle bir bakın.
58 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
PEKİ KAPANMALARI İÇİN PARA ALIYORLARSA NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ?
- +1 yıl
Olabilir doğal ben yapmak istediklerini yerlerde yapabilmek kendini gizlemek için turban kullananlara gicigim acyorsun tam aç niye korkuyon
21 Yorumla- +1 yıl
çünkü PARA ALIYORLAR KAPANMALARI İÇİN HER AY.
+1 yılKapalılar sevemez diye bir kural varda biz mi bilmiyoruz
30 Yorumla
+1 yılTesettürlü bir erkek sevgili yapmaz. Tesettürlü bir erkek sevgili yapmaz. Hatta mümin bir insan sevgili yapmaz. Açık kapalı fark etmiyor. Nefis bu. Yeterince açık oldu umarım.
10 YorumlaKapali olmayi tercih edip normal olarak sevgilisi olan birisi oldugunu dusunuyorum 😉
20 Yorumla- Diğer konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBence bunu yapmayın. Kapalılar açıklara, açıklar da kapalılara düşman olacak neredeyse.
20 Yorumla
+1 yılSevgili peşinde koşanlarla işim olmaz. Sevgili denilen kişi kocası olacak kişi olmalıdır. Çok büyük olaylar sorun olmadığı sürece ayrılma gerçekleşmemelidir.
20 YorumlaAmaçları moda diye kapanmak lan bir insan erkeklere kapanıp niye sevgili yapsın tabi Allah korkusundan degil moda icin yapmadiysa
01 YorumlaSevmek şu cehennem dünyadaki en güzel duygu. Sevgi-li adı üstünde sevgiden türemiş bir kelime. İnsan sevmeli kapalı da olsa..
00 YorumlaOnlar insan değil mi yav. Olabilir niye kapalı diye ayırdın anlayamadım.
10 Yorumla- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılileri gitmedikleri sürece bence normal de bencesi önemli değil bu işin , sonuçta ben din değilim :D
10 Yorumla Olsun onemli olan civik civik hareketler yapmasin opusmesin fazla ileriye gitmesin bunlara yaparsa kotu dusunulur
10 Yorumla
+1 yılKapalı veya açık olması umrumda değil. Sevgilisi olmuş bir kadınla evlilik düşünmem. Hepsi bu.
20 YorumlaEvlilik gorusmessi ise ve Nisan falan olacaksa tamam ama dinimizde flort yok!
10 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cok komik duruyor. basindaki turbana saygilari olsun biraz..
10 Yorumla
+1 yılİçine kapalıysa sebebini öğrenmeye çalışırım yoksa kapat sigortalı git elektirk az gelir en azından
00 Yorumla- Diğer konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılBirsey dusunmuyorum oda insan oda kiz onunda duyguları var :)
00 Yorumla
+1 yılOlabilir gayet doğal bişey at gözlüklerinizi çıkarın artık
10 Yorumlainsanları dış görünüşüne göre değerlendirmekten vazgeçin
00 YorumlaTesettürlü bayanların da duyguları var , gayet normal karşılıyorum şahsen.
10 Yorumla"kun fe kun" culer onlar sırf moda diye kapalı olanlar ha birde kuaför derdi olmasın diye
30 YorumlaDiğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kapalı olunca kalbi gönlü de kapanmıyor herkes sevmek sevilmek ister
10 Yorumla
+1 yılOnların tarzlarının insan olmanın gereklerini yaşamalarına engel olmadığını..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe var bunda. Bize ne. Belki evlenicekler birbirlerini tanıyorlar. Sapıtmadıkları sürece sorun yok.
10 YorumlaHerkes napiosa yapsin hesap gunu sorumlisudur ama DINIME LAF SURMEYIN
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlgilenmiyorum kapalı diye hayatına karışacak din dersi verecek değilim
00 Yorumla
+1 yılbu baştaki örtüyle sınırlı değil, müslümanlıkla alakalı
yani müslüman tesettürlü bir kız da açık olan müslüman kızda yapmamalı00 YorumlaKimse kimsenin hayatına karışamaz. Herkesin kendi hayatı. :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç iyi şey düşünmem düşünmüyorum da her gün görüyorum sarmaş dolaş el ele tutmalar öpüşmeller
10 YorumlaTabikide olabilir kapalı kizlarinda duygulari var beyler ne demek olmamasi gerekir bu nasil bir ayrimciliktir
00 Yorumla
+1 yılÇelik yelek giyip popodan vurulan asker 😏😏
32 Yorumla- +1 yıl
Hayır bir yerden okusam bu kadar hızlı yorum atamazdım :D teşekkür ederim
Diğer konusunda 372 cevap paylaştı. Abartmadığı sürece normal karşılıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanlam veremiyorum doğrusu şimdi neden demeyin gerçekten dinci olan biri bunun nedenini bilr
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılal iştee olamazmı yanii
10 Yorumla
+1 yılGünah ve sevabın giysiyle alakası yok..
10 YorumlaDiğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Normal karşılıyorum.. Aşktan zarar gelmez.
00 Yorumla
+1 yılBir şey düşünmüyorum.
00 Yorumlabende kapalı sevgili isterdim de yok işte :)
00 Yorumlaniye onların seks hayatı yok mu?
00 YorumlaOlabilir sevmek herkesin hakki..
10 Yorumla
+1 yılOnlar da insan. Farkında mısın?
12 Yorumla
Soran+1 yılben kapalıyım, insanlar farklı görüşlerde ama
- +1 yıl
İnsanların görüşüne göre yaşamayın. Görüşler elbet olacaktır önemli olan sizin neyi nasıl yaşadığınızdır.
Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. O nasl soru allesennn olur tabi 😂
00 Yorumla- Diğer konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olup sevgililerinin olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmamalı bence islam simgeleriyiz
10 Yorumla
+1 yılDünyanın en saçma sorularından bir tanesi sanırım
00 YorumlaSevmiştir ciddi düşünüyordur :)
00 YorumlaSizin düşünce yapınıza ben
10 YorumlaKapalılar sevemez diye bir kural mı var
20 Yorumla
+1 yılOlabilir yeter ki günaha düşmesinler...
10 Yorumla
+1 yılKapalı olan herkes dindar olmuyor.
10 Yorumlabeni ilgilendirmez de normal durum degil
10 YorumlaDiğer konusunda 346 cevap paylaştı. Boşuna kapanmış (iliskileri ciddi değilse )
10 Yorumla
+1 yılÇakma müslim vatan millet sakarya kuran haha
10 Yorumla
+1 yılOlabilir o insan değil mi
00 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru olmadığını düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılOnlarinde sevgilisi olabilir diye dúşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşünemiyorum parklardaki halleri gözler önünde.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılE5dekilerin yine namusları arkadadır kapalılar da o bile yok gibi 😉 Buluğ çağındaki avamlarla yüz göz oluyoruz Öff.
- +1 yıl
PEKİ KAPANMALARI İÇİN PARA ALIYORLARSA NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ?
- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt