Papyon mu? Kıravat mı?
ya düğün olsun olmasın.papyon bana garson havası veriyo bi de yaşlıların takçağı birşey gibi geliyo yani o yüzden tercih etmem
YA HAYIR ben papyonu sevıyoruuuuum 28 tane papyonum var benım papyon çok guzel bısey ya neden önyargı yapıyorsunuz ki kenan imirzalı yakışıklı oldugu için kravat takıyor tatlı şirin bır tıpı olsaydı papyon takardı açık ve net
Yerine göre papyon yerine göre kıravat. Çok asil duran bir takım elbisenin üzerinde papyon düşünemiyorum. Kesinlikle kıravat olmalı. Örneğin bazı damatlıklar var onlara da kravat yakışmıyor. Papyon daha güzel duruyor. Tabii bunlar için erkeğe hangisinin yakışıp, yakışmadığı da önemli. Kimisi papyon taktığın zaman cugili gibi duruyor, kimisi "Oy Allah" dedirtiyor. Özellikle damatlık için soruyorsan papyon derim. Ama yine dediğim gibi yakışıp, yakışmadığı önemli. Şunu da belirteyim çok uzun boylu insanlara papyon yakışmıyor.
Ben papyon diyorum.Daha resmi.Sonucta ozel bir gun ve yakisiyorsa kullanmamak icin bir neden goremiyorum.Kravat bana zaten oldum olasi itici gelmistir.
Cevap
13Cevap
YA HAYIR ben papyonu sevıyoruuuuum 28 tane papyonum var benım papyon çok guzel bısey ya neden önyargı yapıyorsunuz ki kenan imirzalı yakışıklı oldugu için kravat takıyor tatlı şirin bır tıpı olsaydı papyon takardı açık ve net
yanlış yere yazmısım bu arada :D
kravat bence bi erkegi çok asil göstenioo ve yakışıyor tabi kıyafeti ile uyumu yakalarsa
ne papyon ne kravat .hatta gömleğinin iki düğmesi açık olsun kollarınıda kıvırsın düğünde karşılıklı oynayalım adamı kendi düğününde bari rahat ettirelim yahu :)
Uzun boylu ise kravat erkeğe mükemmel karizma katar, ancak papyon kedilerin boğazına takılan şey gibi yumuşak/hafif gelir ayrıca kravat erkeksi ve seksi gösterir en çirkini ni bile.
Diplot: Kravat siyah ve ince olmalıdır gömlek ise beyaz!
Canı ne isterse onu taksin benim için bi sakıncası yok. Zaten düğünleri sevmem sade bir nikah töreni tercihimdir.
Benim 2.evliliğim olacağı için düğün tercih etmem .Sade bir nikah ardından dostlarımızla yemek ve eğlence tercih ederim her zaman.Sanki buldum birinide yazıyorum :))
burnunada takarız bı tane palyaço burnu ayagınada 100 beden ayakkabı gezınır durur etrafta cocuklara pasta fılan dagıtır:)o ne ya papyon:=)kravat erkegı cıddı gosterır
ikiside kime ne yakışçağı belli olmaz ben insanın kendine yakışanı giymesi taraftarıyım
Papyon çok komik gösteriyo insanı palyaço gibi,kravat ise her zaman efendi bir görünüme sahip kılıyo takan insanları...
ne demiş yazarımız şu çlıgın türkler... bizim gibi çılgın türk erkeğini papyon bozar.. beyaz bir gömlek ve üstüne bir kravat damadın en güzel giyimidr bence...
kravat can'dır da özel davetlerde smokinle iyi gider papyon.
Kravatı her zaman takarsın.
Ama Evlenirken 1 kere papyon tak hatta smokin bile bulabilirsen.
Eğer kendine yakıştırıyosan papyon tak. Kendini ne şekilde rahat hissediceksen o şekilde giyin.
bunu taşıyacak mankene göre değişir bazılarına herşeyin en güzeli alınır yapılır yok yakışmaz ama bazılarına papyonu kafasına bağlasan bile yakışır :)
erkeğin fiziğine bağlı
dev gibi bir sevgilim olduğunu düşünürsek tabi ki kravat papyon komik olur
1 kere denedim papyon aynen dedigin gibi oldu :) dev insanlara en iyi giden kravat.
papyon delikanlıyı bozar kravat takılır benim kanaatimce
Kollanan kişi damatsa papyon
Daha iyi millet sonra her yakının takım elbise kullandığı için DAMAT arıyorlar bence farklı olmalısın Ama normal bir durumsa benim Görüşüm fark etmez zevk meselesi derim !
Dağınık şekilde bırakılmış papyon.. Ata yaka gömlek..
papyon kadar hic bir seyden nefret etmiyorum... ince tarz kravatlar iyidir
ya düğün olmasa, biz gidip kendi kendimize imzalarımızı atsak, sevdiceğim de gönlünden ne geçerse onu giyse... olma mı?
Bence Papyon takmak başarı ulaşmış ilkleri başarmış cesur erkeklerin önemli merasimlerde takması ile özel Olmayı erkekğe veren çok güzel bir aksesuardır.
kravat ve 3 düğmeli erkeklerde çok güzel duruyor :D
papyonu aşırı beğeniyorum ama nedense ben beğendiğimi söyleyince dalga geçiyorlar :)
Papyon resmi bir tören havası verir bence kravat daha iyi
bence ikiside degil ama illa biri olacaksa kravat(:
Slim kravat.
Tek geçerim. :)
sevmiyorum ben papyonu cık:(
ben şahsen 2 sinide takmam
Kravat
Papyon
bence Kravat
kravat
Kravat tabi kii..
kravat