izmirin kızları güzeldir derler.. peki nerenin erkekleri yakışıklıdır..
aşağıdaki sorudan esinlendimm
ama bu sorunun telif hakları bana aittir
aşağıdaki sorudan esinlendimm
ama bu sorunun telif hakları bana aittir
Tabi ki de İzmir her tipten erkek var kordon da bir tur atın 20 Den fazla yakışıklı görmezseniz bende bri şey demiyorum ve ben Ankara'da yaşamama rağmen İzmir'in erkekleri daha iyi
ankara ve istanbuldur herhalde
seçtim gitti aferin politik ve güzel bir cevap oldu.. nüfus yoğunluğuna bakarsak :))
Cevap
10Cevap
sen niye bunu soruyosun ki bana baya bayaa komik gelDi:))) sen napacan yakısıklı erkeğin oldugu ili İLAAHİİİİİİİ şillopppcuuuuuuuu
yakışıklı erkeklere ilgim var belki töbe töbe :)))
Sakarya'da bol yakışıklı olduğunu duymuştum.Ayrıca tanıdığım bir efsane yakışıklı da İzmirli.
o sakaryadaki bendim..yakışıklı olan :)
izmirdekide benim :)
Öyle olsun :)
valla doğu erkekleri çok asiller hele o renkli gözlüler var ya bayılıyorum o renkli gözlülere çoğunlukla mardinde bulunur bu tür zengin p.*çi dersen istanbuldada var izmirdede seç beğen al istediğin kadar eksile benim görüşüm bu
neredeler bilmiorum ama şu an yaşadığım yerde değiller :D
yuhh bu cvbı nerden buldun:Dben bile bunları cevapladıgımı unutuom :D buarada seviosam şehri insanlarını da sevmem :D
ben almanyada yaşıyorum ve inanın bana türkiyeye geldiğimde dört bir yanım yakışıklı oluyor gözüm bayram ediyor :D :D :D
ohoo sen beni görsen demekki kalp krizinden gidersin
bak seeen.. çok da mütevazisin beyefendi ;)
öyle
etrafımı saran kızlar imza almak için beklerken , yakışklı olduğun kadar mütevazisin der
tamam o kızlar etrafını sarmaya devam etsin o zaman, sana mutluluklar. sadece yakışıklı gördüm diye kendi değerimi düşüremezdim onlar gibi ;)
farketmezzz hıhhh
hm turk erkekleri cou tatlida galiba istanbulda ve ankardakiler
sende talısın :))
çayınan çukalata yiyen kız
Dogu Mardin derim yok boyle sürmeli gözler boy pos ama karakter 0 =)
yaa bi gitt
oglum sen dememi beklemiyodun heralde gördümü derim malmısın nesin yaa
sahil bölgelerinde yaşayanlar daha yakışıklı oluyor. il olarak değil şehir olarak düşünmek lazım. Ankara sivas buraların il olarak zaten şansı yok
Giresunluyum tarafsızca konuşuyorum doğu Karadeniz, adana, Urfa, İstanbul. Konu kapanmıştır
Bu nedir ya bir cevap veriyoruz 3 kişi eksiliyor anlamadım?
İzmir ya da İstanbul un erkekleri olabilir
şanlıurfa civarlarında çok var bacım
Söyleyin de oralara gidelim.
hepsini ankaraya topladık
Hiç biri afedersiniz.
hiç biri afedersiniz cevabıyla şehre göre yakışıklılık kıyaslanamaz cevabını bi türlü birleştiremiyorum şimdi ben senin bu yorumunun altına yorum yazmasaydım bu kadar yazışmasaydık insanlar bu dediğin yorumu nasıl anlardı sence?ülke dense sen yine aynı cevabı verirsin hiç yakışıklı yok diye bi cevap verirdin herhalde ondada beni şaşırtmassın.Ayrıca anadolululukla ne alakası var
İlgilenmiyorum , fikrim yok .
tabii ki adana, şüphesi olan mı var...
edirnede var baya yakışıklı :D
ankaraya gelmemiş ve beni görmemişsin sen ozaman
ooooo :D
görülen o ki sende edirneye gelmemişsin :)
edirneye gelsem oradaki erkekler aşşağılık kompleksinden bulgaristana kaçardı
aaa sen gelme o zaman edirneye :)
tranzonlular diyorum:))
hamsi kafalar siziii :))
evet meşur burunlarıyla
Karsssssssssss
siz hiç mardin erkeğini gördünüz mü? 😂😂😂
Ankara'da olmadığı kesin :D
yürü git pis trabzonlu :))
şakşakcının biride doğru demiş :))
adana
İzmir olabilir