Yoksa kanıtlanamaz mı? veya bu soru için en uygun söz ne olabilir?

Somut şeyler değerini yitirse bile soyutlar hala değerli olur :) Sevebilmek bile insan olduğumuzu kanıtlayabilir bence
İlla bir felsefi söz yazmazsak olmaz tabi : )
öyle bir film vardı ismini unuttum ama dehşet birşeydi.
Cevap
2Cevap
Hic kanitlayamazdik zaten var olmazdik
Niye eksi? Neyine eksi
Zaten var olmazdık demeni saçma buldum... ama Hiç kanıtlayamazdık demen yanlış ama saçma değil... Bilmem eksi vermem istedim bir garezim yok yani.. artı verdiklerim de var... :) iyi akşamlar...
Insani insan kilan sey bazen bir beyin olabiliyorken bu duyu organlarida olabilir yani eger ruhumuz beynimiz yoksa biz de yokuz zaten olamayiz hepsi butun seklinde sen hic kalbi beyni organlari olmayip yasayan insan gordun mu demekki yok
Gerçekçi düşünüyorsun... :) ben dedim ki '' Beş duyu organımız olmasaydı dedim'' .. veya onu 5 duyu yetimizi kaybetmiş olsaydık olarak yorumlaya bilirdin.. görmüyor konuşamıyor duymuyor koku da almıyorsun hissetmiyorsun da... .. bunu hayal etmeni istedim... öyle yorum yapmanı istedim...
Uyurken bile ruya gorebiliyorsam ben her turlu varim
Bak ne güzel söyledin işte :) Düşünmek gibi işte... :) bak artı olarak düzelttim...
Tum eksi verenlere baski uygulayarak arti yaptiriyorum galiba bir sus diyolar bu yuzden veriyolar 😀
Yok ben baskı sonucu yapmadım doğru ne ise o yani hak edene veriyorum..
Pekii
Düşünmek varlığın kanıtıdır
İsabetli :)
Düşünerek, düşünüyosam varımdır
İsabetli yanıt :)
Ayağımla tekme atardım
onlar olmasaydı kocamn bir sıfırdık ya biz.
Üfleyerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar