ÇOK ÖNEMLİ ! Facebookta Kırmızı daire içinde ünlem işareti çıkıp yorumunun hemen yanında paylaşılamdı yazması ne demek?

Arkadaşlar ben birinin bir fotoğrafına yorum yaptım. Sonra hemen o yorumun yanında paylaşılamadı yazıyı yazdı ve kırmızı daire içinde ünlem çıktı. Sonra ben yorumu yaptığım fotoğrafın sahibinin yani o fotoğrafı paylaşan kişinin hesabına girdim. telefondan. Onun fotoğrafının hemen altında benim yorumum görünüyor. ama yorumlar sayfasını açınca görünmüyor. ayrıca dedim ya o fotoğrafın hemen altında görünüyor diye. sadece fotoğrafın sahibinde o yorum görünüyor. başka onun arkadşaı olsun olmasın kimsede görünmüyor. bendede. sadece onun hesbaından fotoğrafın altında görünüyor. yorumlar sayfasında hesabın sahibinde bile görünmüyor. hesabın sahibiyle konuşmadım. başka bir şehirde. acaba yorumumu o kişimi silmiş? çünkü onun bildirimlerine baktım. öyle bir bildirimde yok. Çünkü bir yorumu ya da fotoğrafı silince onun bildirimide otomarik olarak kalkıyor bu bendede olmuştu. ama paylaşılamadı yazdı. acaba yorumummu paylaşılamamış yoksa omu silmiş? Allah rızası için biliyosanız yardım edin benim için çok önemli.
Güncellemeler
+1 yıl
ha bide biri senin yorumunu sen yazdığın gibi silerse paylaşılamadı yazıp ünlemmi çıkıyor?
ÇOK ÖNEMLİ ! Facebookta Kırmızı daire içinde ünlem işareti çıkıp yorumunun hemen yanında paylaşılamdı yazması ne demek?