Facebookta Kırmızı daire içinde ünlem işareti çıkıp paylaşılamadı demesi silindiği anlamınamı geliyor?

Arkadaşlar ben Sevdiğim erkeğin bir paylaşımına bir yorum yaptım. Yorumun kenarında Kırmızı daire içinde ünlem işareti çıktı. Ve paylaşılamadı yazdı. Ve ben bir şekilde bu sevdiğim erkeğin facebookuna girdim. Şifreyi biliyordum biryerlerden gizlice öğrendim. neyse işte onun facesinden yorum yaptığım gönderiye baktım. Yorum yerini açınca Hiç yorum görünüyor. ama fotoğrafının hemen altında benim adım ve yaptığım yorum görünmüyor. yani onun hesabında benim yorumum gönderinin altında görünüyor. ama yorum sayfasını açınca görünmüyor.
ayrıca benim hesabımdan ve başkasının hesabından gotoğrafın altında bile benim yorumum görünmüyor ha bide ona bildirimde gelmemiş benim yorum yaptığıma dair. Yani o silmiş olabilirmi benim yorumumu? çünkü bir tek onun hesabından yorumum görünüyor. başka kimsede görünmüyor. bide yorum sayfasındayken ondada görünmüyor. fotorğafın altında görünüyor ama yorumlar yerini açınca ondada görünmüyor. bide o benim yorumumu silince onda olan bildirimimde siliniyormu? beyninizi yaktım ama sırf bunu öğrendiğimde bile ondan nefret ettim resmen. Yani yorumumu silen omu yoksa paylaşılmamışmı?
Facebookta Kırmızı daire içinde ünlem işareti çıkıp paylaşılamadı demesi silindiği anlamınamı geliyor?