bilmiyorum ama ne olursa olsun her şeyi kendine yakıştırıyor çok güzel kadın
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen cakma kizillar cirkin orjinalleri iyi diyolar ama beyaz tenli kadinlara guzel ise cok yakisiyo ve dalgali saclara orjinallerdede var guzel ama cilli oluyolar
Kizil sac etkisi beyaz tenlilere cok yakisiyor bence ve dalggali saca. Cakma kizillarin hepsi cirkin falan. diye konusuyolar ama tam tersi bembeyaz teni varsa birde yuz guzelse orjinallerden. bile daha iyi oluyo kate gibii
Sarışın olmak çok sıradanlaşmadı mı sence? Bence kızıl saç bir kadının sahip olabileceği en güzel şey. Bembeyaz bir tenin ve dalgalı saçların da varsa, tanrıça oluyorsun
Otle. Benim sacim. perma tarzi dalgali. normalde sarimsi findik kabugibkendi saclarim. Bu kadin gibi boyattim bir ara cidden kendimi cok daha guzel. hissetmistim cakma kizil falan diyolar ama hani. beyaz tenli olunca sirtmiyi birde dipleri falanda. belli opmuyo sari kadar ben simdi kendi. halime cevirdim sonra tekrar kizil yapacagim. Ama esmer bugday bayanlara yakistirmiyorum bu tonlari.
Ya bencede herkese yakismiyor ama dalgali ve beyaz tene guzel bencede. Bende tam tersi erkekler sevmez mi diyorum 😂😂 avrupada kivircik dalgali sac kizil sac seviyorlar fransiz arkadasim. bayilirdi kizil halimede bizim. ulkede anca konusuyolar. Sarisin orjinal degilse oldukca klasik
En İyi Cevaplar