Dünya kadınlarının orijinal güzelliklerini ve görünüşlerini araştıran "Les Origines de la Beaute" sitesi Türk milletlerine ait kadınların nasıl göründüğünü paylaştı sizin favoriniz hangisi :)
Aşağıdaki fotoğrafta Türk milletine ait kadınlardan hangisi/hangileri favoriniz?
Günlerdir, aylardır ve hatta yıllardır rus kızları diyen sevgili ks. erkekleri beni dehşete düşürdü. Türk değilim. Estetik duygum bana Baskurtlar kadini diyor. Kirin Tatari burnu beğenmedim. Tatarda burnu üstü çok geniş. Diğerlerine hiç bakmadım. Bizzat gördüğüm mogolostanlilarda çok güzel olduğu söylenemez.
Kavimcilik yapmıyorum hepsi güzel insanlar anadolu türklerine yakın olan özbeklerdir tarihte ne kadar geriye giderseniz gidin bu günden o gine hep göreceğiniz kadim bir millet olan türkleri görürsünüz 1000 sene geri gittiğinizde rusları görebiliyormusunuz veya ingilizleri?
Etrafımda bir sürü kazak ve tatr var hiçbiri böyle görünmüyor. Kazanlar burada beyaz ama çevremdeki kazaklar hep esmer. Tatarlarında hiç gözü yok ama burada kocaman gözü var. Enteresan.
Yalnız ciddi bir kısmı bizim milletin kendilerine türk demesinden rahatsız. Biz aynı kökten gelen farklı milletleriz diyeni hiç de az değil onu söyleyeyim.
@hoşafınferyadı Asimilasyonla alakası yok, bizim insanımız millet kelimesinin anlamını bilmediğinden ve sürekli şovenizm peşinde koştuğundan bu anlayışı idrak edemiyor.
Adam özbek, kendine özbek diyor, kendine göre tarihi, kültürü şusu busu var, sonra bilmem kaç bin kilometre batıdan bir toplum ortak kökleri bahane gösterip 'Siz bizimle aynı millettensiniz' diyerekten kendi toplumunun yancısı, arka bahçesi falan tribiyle yaklaşıyor.
Tam da bu yüzden bizim insanımız 'Ukraynalılar ne mk? Rus işte' diyor ve ukraynalı-rus ayrımını yapamıyor.
Son satır yapılırken kaliteli malzeme kullanılmış. d
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Siz onlara Türk diyorsunuz bir de kendilerine sorun bakalım biz türkuz mu diyecekler? onlara sorduğunuzda türküz demiyorlsr. Biz kazak'iz , buz Kırgız 'iz... vs diyorlar. . Bırakın şu zihniyeti..
senin de açıkladığın gibi türkün türkten başka dostu yok . azeriler de biz azeriyiz derler sözün açıkcası türkiyede yaşıyan bizlerin dünyada türkten başka dosu yok türkiye de yaşayan kısaca ( ermeni. rumu arabı kürdü ) bunların ortak noktamız türkiye türküm demek için türk soyundan gelmek değil. ulu önder ne demiş ne mutlu türk olanı değilde ne mutlu türküm diyene türk denince avrupa nın gözünde osmanlı geliyor
3. sınıf milliyetçilerin tek derdi moğolistanda çadır kurup moğol kızla oynaşmak kadın mı satıyorsun ulan seç beğen al der gibi bir de şu kızların yorumlarına bak neredeyse hepsi Türk erkeğini aşağılar ama kızları sorunca hepsi güzel der
Hepsi çok güzel. Gerçek tatarlar öyle miymiş şaşırdım 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yok ya hiçbiri de güzel değil zaten tüklerin yarısı da çekik gözlü gerçekten türkler mi bunlar emin değilim doğrusu en güzeli de yabancı kadınlar türkler çirkin
@_Makarna_saçlı_kız bilemiyorum ama bana çirkin geldi bence kıbrıslılar türkler daha güzel ha bide azeriler var ama o kadar da değil en güzeli kıbrıslıllar ve türkler
canım asıl türk bu resimde gördüklerin. gözü çekik olmayanın soyu karışık. senin dedelerinin gavurla evlenip böyle olmadıgı ne malum. sen türk bile degilsin ...
@KoZaNoGLu06 sen kendini türk olarak sanıyorsun okey. bir NEBZE türklügün vardır , ama şunu bilmelisin asıl türk ortaasyadadır. hee çinli muhabbetine hiç gelmicek böyle geçmişini bilmeyen bir avelle daha ne diyebilirimki. kendinden utanmalısın...
Arkadaş, Uygurlarla Başkurtları tam ters göstermişsin :)) Başkurtlar diye gösterdiğin resimdeki Uygur kızı, Uygurlar diye gösterdiğin Başkurt kızı :D belli ki oradaki Türkleri pek de bilmiyormuşsun.
En İyi Cevaplar