Guzleligi kafaya takarim ben yani biz kizim sonucta cogu kiz takar.
Nasil anlicam yaaa? guzelmiyim cirkin miyim?
güzellik görecelidir. yaştan dolayı buna takman normal, 25i geçince umursamazsın eğer aklını kullanabilen biri isen. ayrıca kendi fotoğrafını paylaş paylaşacaksan. sağdan soldan bulduğun fotoğrafları değil.
Neden 25 . oyasi gecenler nasil oluyo ki
olgunlaşıyor mu diyeyim tam bilemedim kelimeyi. bana da hep derlerdi, nolacak ha 20 ya 25 derdim. 25te değişmeye başladı fikirlerim. bakış açım.
Nasil degisti mesela ornek verirmisin
elbette. sevdim, aşık oldum dediğim kişiler oldu elbet ergenlikte veya 25e kadar. her biri güya vazgeçilmeyecek kadar değerliydi. zira onlara güzel görünmek güzel görünmeye çalışmak da bir çabaydı benim için. ancak noldu nasıl oldu bilmiyorum. ünv. deydim 25imdeyken. hayal edemeyeceğim kadar yakışıklı, çekici biri ile karşılaştım. ve hiç özenmemiş halimi görerek sürekli beni görmek istedi. ondan sonra farkettim ki, dış görünüş için özenmek hiç de önemli değil. boş yere kasmışım kendimi onca yıl. makyajsız, sıradan salaş kıyafetlerle beğenildim. demek ki önemli olan görüntü değil, kişilik. ondan beridir de böyle yaşıyorum :)
Vaybe unide yasadigin sey hayalimin bir parcasi😉😆
Bunu anlamanın tek bir yolu.
(Aşağı bakma)
Güzelliğine 10 üzerinden kaç verirdin? Sorusunu cevapla
Eğer tuttuğun sayı tekse muhtemelen güzelsindir
Hahaja dedini yaptim asagi bakamdim. hemen galerime girip fotilarima baktim 8 falan dedim somra en kotu 7 dedim. noluyo sumdi
Psikolajik olarak insan kendi kararini dogrudan veriyomus
Peki bu dediin yontem ne kadar dogtu ki😊
Adralina lima kedine 10 veriyodur kesin oda mi cirkin simi
Belki de 9 veriyodur 😏
Dunya capinda herkes sana guzel dicek guzelilligin dunyada zencisininden beyazina herkesin agzinda olucak sen kendine 10 uzerinden 9 mu vericeksin😂😉😉
Adriana nın da kusurları vardır elbet
Sana yürümek için zemin hazırlamış onlar bir hesap daha aç bu sefer kendi fotonu koy bir kaç kişiye sor ve bu sefer öteki kişiyi sor güzel mi diye o zamanda seni beğenirler 😉😈
Kiz ama
Kim kız ama 😦
? Sordium kisilerden biri kiz
Mesela bir unlu koydum ya cogu kisi cirkindedi iste sonra ben misim gibi baska bir kizin fotosunu attim o unlu olan kizmi mi ben mi diye sen dedi. gercek beni baska bir kiz gibi attim. bu kiz mi ben mi dedim. sen dediler unlu kiz mi bu kiz mi dedim unlu kiz daha iyi dedi biri Ama o kizlari ankete koydum yuzdeleri benden asagda cikti. cogunluk begenmedi. ama ben kendimi attigimda cok az kisi cirkin dedi.
Unlu kisiyle kiyaslamamin nedeni o kizin dizideki partnerini cok begendim taktim iyle kafaya merak ettim bende okizin yeride olabilirmiyim diye
Hmm ne takıntılıymışsın sende 😮☺
Kardeşim çoğunluk güzel dediyse niye moralini bozuyon o zaman
Anket yapiyorum kendimi kiyaslicam kisiyle benim yuzdem ondan cok daha iyi cikiyo. bazi unlulerden bile daha iyi ama ozelden bir kac kisiye sorunca o mu ben mi diye o diyo
Herkes seni beğencek diye bişey yokki kardeşim çoğunluk senibeğeiyosa güzelsindir. he çok güzel olsan bile bazı insanların tipi olmazsan o ayrı
Cevap
26Cevap
Güzellik görecelidir. Insanları cok takma. Hele burdakileri hiç takma. Victoria Secret modellerine bile çirkin diyenleri görüyoruz.
Bu yazdiklarin iyi geldi 😆
Kendine biraz güven emin ol daha iyi olacak her şey
Onu nasil yapicam ki
Nasıl mı yapacaksın geç aynanın karşısına olumsuz gördüğün seylerine bak ne bileyim misal burnunu mu sevmiyorsun mutlu ol kendinle barış evet burnum cirkin ama ben bununla memnunum de. Allah aşkına ne kadar kötü durumda olanlar var haline şükret kendini sev. O zman duruşun da degisecektir. Eksiklerini de artılarını da sev kimseyi de takma guzel de deseler cirkin de deseler sen sev kendini barış kendinle. Milletin yorumundan sanane. Herşey kendini sevmekle başlar. Umarim anlatabilmisimdir.
Ise yaradi biraz sagol
Guzellik durumun karisik ((; bence gecmise sunger cek
Naail sil yani neyi siliyim
Cevap ver lutfen
Durumu biraz karisik anlatmissin ona mahsuben dedim (:
Valla görmedim bişey diyemem çoğunluk iyi dediyse iyisindir takma😄
Mesela bir unlu koydum ya cogu kisi cirkindedi iste sonra ben misim gibi baska bir kizin fotosunu attim o unlu olan kizmi mi ben mi diye sen dedi. gercek beni baska bir kiz gibi attim. bu kiz mi ben mi dedim. sen dediler unlu kiz mi bu kiz mi dedim unlu kiz daha iyi dedi biri Ama o kizlari ankete koydum yuzdeleri benden asagda cikti. cogunluk begenmedi. ama ben kendimi attigimda cok az kisi cirkin dedi.
Unlu kisiyle kiyaslamamin nedeni o kizin dizideki partnerini cok begendim taktim iyle kafaya merak ettim bende okizin yeride olabilirmiyim diye
Soruyu okurken beynim yandı.
Gizliception. :D
Güzelsindir diye düşünüyorum, kendine takıntı yapma.
guzellik goreceli bir kavram. adriana limayi bile beğenmeyenler var tum dunyanin seni guzel bulmasini bekleyemezsin
Başkaları için neyse ne sen kendini beğendikten sonra gerisi boş.
😂 hazır ayağına gelmişin kaçma diye öyle demiş işte
Erkek degil kiz
Samimi şekilde genel olarak söyleyebilirim tipinin güzelliğini
Güncellemeye ekle geldn fotoğrafçı oldugumdan alışıgım zaten seçmeye
Hiçbir şey anlamadım ama kafaya takma güzellik göreceli
Takma kafana. Senin düşündüğün kadarına bakmıyor kimse.
Ben bakiyorum
Niye rekabete girdin ki
en doğruyu ben söylerim yalakalığı sevmem bana at fotonu
Sadece takıntı yapiyosun bence
Evet nasil kurtulabilirim?
Bodrum masalini izledin mi
Tv ilgilenmem sadece zamn kaybi bence ama sunuda biliyorum ne kadar makyajsizda dursalar muhakkak var kizlar güzellige önem verir ama herkesin kendi güzelliği vardir biri seni sen olduğun için begenmiyorsa zaten begenmesin sen oylesin çünkü düşündüğüme göre çirkin biri degilsin ve bence bunlarlada ilgilenme birak insanlar seni sen oldugun icin sevsin yoksa diger türlü mutlu olamazsin düşünsene birinin yaninda süs köpeği gbi gezen biri ve karsidaki adamda onu öyle oldugu icin seviyor cok yanlis ama bakimsizliktan. Bahsetmiyorum bir kadın herzamn bakimli olmali ama olmadığı gbi görünmemeli
Yazdiginn icin cok sagol iyo geldi😊
ne anlatıyon la ben mi o mu şizofren ettin bizi
Haha😂😂😂
Yüzüne karşı o daha güzel demekten çekinirler
bir bitmediniz be. Geliyor tokat !
Görmedim seni kardeş görsem notunu verirdim.
Seni biraz saf gordum...
Hm zevkler tartışılmaz
moraline sicaaam wjjsjd
Sacma seyler yapma genele bak
Güzel kız var mı ki?
Ne saçma işlerle uğraşıyosun ya.
Gönder fotonu yorumlayalım
Allah için bu nedir ya
Guzellik ve çirkinlik göreceli dir
Ne diyon ya
Issiz misin nesin ya
İdare eder herhalde
Nasil idare eder
Eh işte
Verme
Merak ettim yahu
Hay tipini.
Ne taktin be
sen problemlisin ha
Çirkinsin.
yhu koy bir foto
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?