Cirkin biriyim, degersiz miyim?

Dis gorunus acisindan cok sanssiz biriyim ben, kimse benimle konusmak istemiyor herkes benden kaciyor surekli gormezden geliniyorum. Uc yildan beri tanis oldugum iki yakin arkadasim haricinde kimseler dogru duzgun tanimaz beni. Her seyin dis gorunusten ibaret olduguna artik inanir hale geldim ben. Guzel bir kiyafet giysem bu cirkinlik boyle bir seyi haketmiyor diye vicdan azabi duyuyorum. Dis gorunusu nispeten iyi olan kisilere karsi konusmalarimi kisa kesiyorum cunku benim gibi cirkin biriyle konusmak istemediklerini biliyorum. Yine dis gorunusu nispeten iyi olan kisilerin yuzune bakmiyorum cunku kendime hak gormuyorum. Kimsenin dis gorunusunde degilim sadece zeki, beni guldurebilecek ve sadik birini hayatimda isterdim ama hic olmadi. Hep iyi biri olmaya calistim ama insanlar benden hep kacti, ne iyilige ne de guzellige sempatim kaldi. Dis gorunusu iyi olanlardan nefret eder hale geldim artik, nefret, tahammulsuzluk, her turlu kotu duygum hat safhada. Sadece beni sevebilecek birini isterdim ben, sevip sayacak ve sadik kalacak birini isterdim. Sadece icimi dokmek istedim, lutfen bir seyler yazarak cevaplamaya calisin, pek sık mesaj alan biri degilim

Cirkin biriyim, degersiz miyim?