Evde tekim bir anda girmiş içeri zzzzzzzt zztttt sesler duydum ödüm patladı bir döndüm uçuyo yıllardır atmadığım bir çığlık attım ne bu arkasında iğnesi var gibi elim kadar var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sana zarar vermez. Eline bir terlik alıp öldürebilir ya da onu elinle yakalayıp özgürlüğüne kavuşması için dışarı salabilirsin
Bence ikinci seçeneği yapmalısın, sevimli bir hayvandır. Terlikle linç edilmesini istemem :/
Bende hayvan severim ama konu böcek olunca acıyasıö gelmiyor öldürene kadar ne işi var evimde ya 😞 Heryerim kaşınmaya başladı
Ayrıca dokunabilsem zaten atıcam dışarı öldürmek bende istemem ama neyle tutarsam tutiyim kötü oluyorum
Süpürgeyi sağ, küreği sol eline al. Böceğin altına küreği yaklaştır, süpürgeyi ise böceğin üzerine getir. Sağ eline kuvvet uygulayıp süpürgeyi küreğe doğru indir; sol elinle ise karşı basınç için yukarı kaldır. Böylelikle böcek, kürek ve süpürge arasında sıkışıp kalacaktır. Hemen koştura koştura pencere, balkon gibi bir yere süzülüp böceği özgürlüğüne kavuşturabilirsin kardeşim
Yusufçuk
Tamamen zararsızdır, korkacak bir şey yok. :)
Bu mu zararsız?
İğnesi var ama :(
Tamam ama kaderi ölüm yapıcak bir şey yok çıkması için elimden geleni yaptım benim gibi böcek fobisi olan insanın evine girmicekti 😒😞
Kaç oradan.😱
Böcek ilacı sıktım ölmesini bekliyorum 😞😞
Cevap
37Cevap
Helikopter böceği korkma kardeşim. Al bir bez ya da havlu tüm gücünle yapıştır yere düşer düşmez sık deodarantı. Mission completed.
Böcek ilacı daha mantıklı sanki
Vallahi ben ortaokuldayken salonda uyuyordum. Bir ara sırtımı kaşıyayım dedim birşey hissettim. çekirgeymiş saatte 180 km hızla banyoya koştum. Elime aldığım ilk işle ona vurdum ama ölmedi. Sonra pişman oldum. Oda canlı diye bezle sarıp dışarı attım. Yaşamına devam ediyordu D
helıkopter bocegı sakın oldurme kendı bıraz dolastıktan sonra gıder kıyma ona elını kana bulama vıcdan azabını gozonune getır
Örüm böcek son derece tehlikeli ve zehirlidirler avına sinsice yaklaşır sokarlar kan emici iğrenç yaratıklar arasında sınıflandırılmaktadır
helikopter böceği lan bu. lisede yakalayıp arkasına ip bağlayıp gezdirirdik ahahah
Ulan iğnesi var bunun kocaman
tam iğnesinin sokum yerinden bağlıyorduk ey gidi be :D
Ağlicam 😞
peygamber böceği deriz buna sulak bölgede yaşar zararsızdır
Yusufçuk, zararsız bir böcek,, ışığa gelir.. pencere açık ve ışık yanıyorsa girmiştir
Yusufçuk diğer adıyla helikopter böcüğü 😂 Bilimsel adı aklıma gelmedi zararsızdır korkma 😆
ahhahah kanka buna alikopter derler :D zararsız bu al eline :D arkadaki iğnesi dehgil erkeklik organı d.
dev bir erkek sivri sinek ısırmaz korkma dişileri ısırırmış
Helikopter böceği diyoruz ama sanıyorum ki adı yusufçuk :D
Helikopter böceği ya da Yusufçuka benziyor
İkiside aynı böcek.
@AtknisBack 😄 bilmiyorum
helikopter derler.
zararsızdır
helikopter böceğine benzio
Yusufçuğa benziyor gibi sanki? Bilemedim o. o
Teyyare buuu eheheuhehe
Libelle o.. NL cede oyle
Helikopter bocegi degil mi
Yusufçuk... zararsızdır.
Helikopter böceği herhalde :D
Yusufçuk uğurdur öldürmeyin
Yusufcuk felanmi bende bilmiyorumm :D
Helikopter bocegi zarasiz
O ne değişik bir şey oyle ya
zararsız o ya al terlik yapıştır
Olumcul sokarsa olirsun dikkat et
helikopter böcüü derdik ama bilemedim :/
bu afrikanın en meşhur böceği çok tehlikeli
Yusufçuk gibi.
Helikopter sivir sinegi😅😅😅😅
ejderiya
Yusufcuk bu 😊
Yusufçuk
Seni yer o😂
Teyyare
Gergedan böcüğü
Yusufcuğa benziyor.
peygamber devesi :D
Sivrulvahşet 😂
😒😒
Yusufçuk olabilir mi
Helikopter böceği 😊
Yusufçuğa benziyor
Helikopter herhalde
Yusufçuk mu nedir
Yusufçukmuş
Böcek değil o bufalo
Bencede
Helikopter bocegi
Yusuf yusuf.😂🔪
Helikopter bocegi
Yastkla falan vur
Kanadını kopar onun
O kadar vicdansız değilim onun yerine öldürürüm daha iyi
Ay cok korkunc
Öldür gitsin
ben yerim onu
fare
Bir şey olmaz korkma
Yusufçuk herhalde.
yusufçuk
Sarı ömer
Yusufcuk 😊😌
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar