"Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz." /Hz. Osman/ sözü size neler düşündürüyor?
Hayalini ettiğiniz şeyler gerçekleşti mi?
Hayalini ettiğiniz şeyler gerçekleşti mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir çoğu gerçekleşti bir şey var yıllardır istediğim tam olur gibi oluyo bir türlü nasip olmadı bu söz aklıma geliyo bazen sonra yalvarıyorum allahım nasip etmiyceksen çıkar aklımdan diye olması imkansız gibi görünüyo ama bugüne kadar çok mucize yaşattı bana belki bir mucize daha yaşatır onu bana nasip eder tek duam bu
Hersey düsünmekle baslar.. evt hayal ettigim cogu seyin arkasindan kostugum zaman, gercek oldu :)) tabi burda olasiligi yüksek seylerden bahsedersek. Her hayalin gercek olma ihtimali vardir sonucta, yoksa bir hayal olmazlardi..
Doğrudur aslında dua manasını da taşır bu. nasip etmiyeceği şeyin duasını kabul buyurmaz gibi. temelde dualar kabul olduğu için bu söz doğrudur. Fakat dua istediğimiz gibi gelmeyebilirde. Ya kötüdür nasip olmaz ya daha iyisini verir bize farklı olarak ya da diğer dünyada edilen dualar sevap olarak bize geri döner.
saçma :D osman halife eleştirilerin odagında birisi emevi ailesine kamu malını talan ettirdiği icin ebubekirin oğlu tarafından öldürüldüğü rivayet ediliyor ayrıca ali ve peygamberimizin torunlarını katleden muaviyeyide desteklediği bilinir leşinin çölde 3 gün kaldıgı sonra alinin acıdıgı icin gömdürdüğü bilinir..
Cevap
12Cevap
Hz. Ali şöyle dua ederdi: Allah'ım Gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hayırlı değilse Hakkımda hayırlı olanları gönlüme razı eyle...
gerçekleşmedi de bu söz gerçek olsaydı hepinizi ben yönetiyor olurdum dünyayı falan evde değil şu an olabilecek en pahalı UÇAN ARABAMLA üstünüzde gezerdim.
Eğer peşinden gittiğin bir işle ilgili kurdugun hayallerin en hayırlısını Allah'ın sana bahşedeceğini
Gerçekleşmedi, belki daha zamani gelmemiştir diye avutuyorum kendimi
Bilmem? benim yaşımdaki biri için bile karar vermek için henüz erken..
pek ınanmıyorum bu söze , kurduk ve ızledık !!!
(isyan içermez)
Hayal dünyasının sınırsızlığı ve sonsuz istekler bu lafı boşa çıkarmıştır.
Hamd olsun inançlıyım. Ama o kadar hayal kurduk birlikte, bebek beşiğine kaç çocuk olacağına kadar ama nasip olmadı. Haşa ama bu söz bilemedim...
Teker teker gerçekleşiyor inşallah devam eder 😌
hiçde inanmadıgım bir laf
Gerçekleşmemesi gereken şeyleri hayal ediyorum
Hz Alinin sözü değil mi bu ya hu
ben de pek işe yaramadı
hayal ettiklerimin hiç biri olmadı
bu yalan.
Yok öyle bişey.
Kandırık bunlar
Hayır gerçekleşmedi
Yoo.
Hayır
Keşke öyle olsa 😄
Olmadı
Katılmıyorum
İnşallah
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar