Çocuğumdan nefret ediyorum ne yapabilirim?

Bize hiç çekmemiş hergün eve kavga olarak geliyor. Mesele yok durduk yere kavga çıkarıyor daha ufak. Bugune kadar el kaldırmadım sadeec ağlamaktan başka hiçbirşey elimden gelmiyor. Eşimde keza öyle. Mutlu bir çiftiz lakin çok ama çok bizi sinir ediyor

Misal sabah okula gönderiyorum. Akşam ögretmeni ile geliyor. Ne oldu diyorum kızların eteğini açmış diyor

Kızın sırasına işemiş ne bileyim eteklerini kaldırmış. Bakkaldaki esnafın önüne torpil bırakmış. Artık çok gıcık aldım. Her doktora götürdük. Eşim doktor ama hiçbir çözüm yok çok haraketli. Her gece yatağında ağlıyor durduk yere yıldızları seyrediyor. Bazen çantasında sigara ile görüyorum. Hiçbir zaman yüzüme bakmıyor. Ben hiçbişey yapmadığım halde. Hep iyi davranmaya çalışıyorum Pek para vermiyorum sadece günde 1 TL yemekleri felan herşey okulda var para ile büyümesin telefon felan almıyoruz çücük diye. daha 10 yaşında. Pc pek bakmayız Tv de bakmayız. Genelde sohbet ederek anlaşmak istiyoruz

Diger kişilerden farklı olsun diyerek gerçekten de farklı oluyor ama bizim söylediğimiz gibi değil. Korkum şu ki ilerde olurda karşı cinse karşı bişey hissedip hata yapmasından korkuyorum. Demekki iyi anne olamamışım diyorum. Eşimle kavga etmeye başladık sen yaptın felan demeye başladı. Bu gidişle boşanma aşamasına kadar geçebiliriz.

Durumumuz Allah verdiği gibi sıradan. s Acaba özel bakıcı tutsak faydası olur mu?

Çoğu kimsede olmayan. Kendi odası. Piyanosu gitarı ne derseniz var ama çok şımarık ananesi çok pofpofluyo hep ananesine gitmek istiyor acaba gecici olarak yutta mi versem
Çocuğumdan nefret ediyorum ne yapabilirim?