2.Yıl Mezuna Kalmak ve Psikolojim

Arkadaşlar merhaba...

Bir sorum olacak sizlere gerçekten yardıma ihtiyacım var.Şuanda 12.Sınıf öğrencisiyim ve malum YGS ye girdik ancak ben dershaneye gitmeme rağmen barajı aşamadım.Meslek lisesinde okuyorum Çocuk gelişimi staj dı okuldu vs. derken çok iyi hazırlanamadım.Dershaneyede tam olarak gidemedim staj yüzünden izin alamadığım için,birde özel hayatımda ki sorunlar üzerine binince...Neyse sonuç olarak bu yıl barajı geçemedim.Doğal olarakda mezuna kaldım.Ama öyle kötü bir psikoloji içerisindeyim ki anlatamam sizlere herkes sınavına hazırlanıyor benim gireceğim bir sınav yok. :( Ayrıca önümüzde ki yıl ailem tekrar dershaneye gönderir mi beni onu da bilmiyorum maddi durumda bir sorun yok ama işte,annem göndeririz gidersin diyor ama babama henüz konusunu bile açamadım...

Birde diyorlar ki mezuna kalınca sadece +20 puan arttırırsın daha fazlası olmaz bu doğru mu?Çünkü eğer önümüzdekii yıl hazırlanıcaksam gerçekten iyi bir yeri kazanmam lazım ama işte korkuyorum... :( ODTÜ olsun istiyorum aslında ama işte ne bileyim..Bir yandan da diyorum ki staj yok okul yok oh rahat rahat çalışırsın ama :(
2.Yıl Mezuna Kalmak ve Psikolojim