1 su bardağı süt
yarım çay kaşığı toz tarçın
Yatmadan 3 saat önce ve ikindi vakti içmek daha faydalıymış bilginize. Daha önceden deneyenler yorumlarını alabilir miyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Süt protein zaten tok tutar , tarcinda faydali bağışıklık hizlandirir falan filan.. tek başına kilo verdirmez ama sağlıklı beslenmenin içinde tavsiye edilir.. spor da takviye olmalı yoksa saglikli kilo verilmez
Yanlis anlamis olmayasin, birisi kafaf BULMUS; bence hergün iki bardak bunu nicersin kesin ayda 4 kilo alirsin..
2 su bardagi (400ml) süt yaklaşık 240 kaloridir, hicbir insanin günlük ihtiyaci bu kadar az degil. Protein içerikli besinlerin tok tutma özelliği vardir, tarcin kan sekerini dengeler. Süt+tarcin karisimi cogunlukla diyet yapan ama cok sık tatlı krizi yasayan bireylere ara öğün olarak önerilebilir
Özellikle şeker hastalarına tavsiye ediyorlar çünkü tarçın şekeri dengeliyomus yani sürekli benim gibi tatlı çikolata vb. krizine girenlere az da olsa faydası olmuştu
Sevmem ,,, ama tut pekmezi oluyor ya onu sute katip içerim,,,, çok dadli olur
Cevap
26Cevap
sut sevmem ama tarcını cok severım sadece tarcın yesem olurmu aaaaeee
kan şekerini düzenleyip açlığı bastırır böylece gece bir şeyler yeme alışkanlığınız ortadan kalkarak kilo vermeye başlarsınız direk olarak zayıflatıcı etkisi yoktur
bunu değil de ; yatmadan yarım saat evvel yarım kase yoğurda nane ya da maydanoz doğruyor içine pul biber ekleyip yiyorum , faydasını gördüm.. bunu deniyorum uyguluyorum
Ablacım yağ yakmak sorun değil önemli olan deriyi toplamak o hağı spor yapmadan yakar isen şişmiş balonu fısaltırsınya aynı öyle olursun spor yaparak eritin lütfen yani
tarcınlı yogurt vermişti diyetisyen banada yatmadan önceki ögünde
Tarçın doğal yağ yakıcılardandır. Faydası olur bana oldu. Ama süt yağsız olmalı
bende iciyorum ara sira soguk sütle tarcin. ama sirf lezzetli oldugu icin😍
Kilo vermek istiyorsan yemekle degil spor yaparak saglarsin bunu.
tarçınlı çay içerim ama yatmadan önce tavsiye etmem dehşet bir hiperaktif oluorsun
Oturduğunu yersen hiç kalkmayın sunu yersem/icersem zayıflarmıyım, he zayıflarsınız
Gece uyumadan önce içilen tarçınlı zencefilli süt gece boyunca metabolizma nizi çalıştırıp yağ yapmanızı sağlıyor.2 gündür içiyorum.1. Sabah -800 gr,2. sabah -500 gr ile uyandım mucize gibi kesinlikle deneyin.
Yağ yakmanizi yazacaktım
Tarçın yağ yakar ama ayda 4 kg imkansız.
Allah allah :D doktor kilo almak icin yazmisti ama
tarifini vermesen bunu mangalda yapardım 😂😂😂😂
Yatmadan önce süt içmek kilo aldırır bir kere.
Ay pardon dikkat etmemişim
Evet tek faydası güzel tat vermesi 😂
Bilmiyorum ama kesin harika bir tad olur
@thebestee ''tad'' daha güzel bence :)
Faydalı evet ben iciyordum... öksürük kesiyor
kilo vermek istiyorsan su çok tüket
Adete yakin icme keser.
Kışın gribe iyi gelir bence. ç
Görmedım ama met ediyorlar.
ayagini yerden keser icme fazla
Boğazı yumuşatıyor 😆
Faydası az
Faydası yok
Hiç denemedim
Denemedım kanks
Salep gibi görünüyor
Tarcinmi iyk.
Cok faydalı :)
hiç içmedim
yalan ya
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar