Bu adamın foolish pride (1988) diye şarkısı var. bu şarkıda siyah ve esmer kadınları beğenmediğini ama beyaz kadınların çok s. ksi olduğunu anlatıyo ırkçı. Bide 2002 yılında ağzından yanlışlıkla dr. dre ye nigga kelimesini kaçırıyo. Benim gibi bir çok zenci sevmiyo sevmiyoruz kendisini. Rap i zenciler buldu bu rap yapıyo. Gitsin metallica rock falan takılsın tipide tam uyuyo zaten.
Bende sevmiyorum hatta nefret ediyorum. Çok antipatik. Hep sarışın kadınlarla sevgili oluyor, birçok klibinde de esmer kadınları aşağılar cinste davranıyor. Irkçı olduğunu kliplerinden anlayabilirsiniz aslında ve bu soruyu araştırıp görünce daha da nefretim arttı. Sarışın renkli gözlü erkeklerin büyük çoğunluğu böyle aslında kibirli ve ırkçılar. İnsan doğmadan önce kaşının gözünün saçının rengini boyunun uzunluğunu fiziki yapısını cilt yapısını seçemiyor. Böyle insanları olabildiğince dışlayıp, ezip yalnız bırakalım ki kendi dünyalarında yaşasınlar.
Ayrıca Mariah Carey'e düşmanlık besleyip sürekli aşağılayıp mal mal warning diye şarkı yazıp adam olmadığını bir kez daha gösterdiği içinde sevmiyorum.
ingilizcen varsa foolish pride şarkısında , siyah ve esmer kadınları sevmediğini ama beyaz kadınların süper olduğunu anlatıyo pis ırkçı. sevmemek için en büyük neden.
@Kensai ama foolish pride şarkısında siyah kadınlara aptal demesi, beyaz kadınların daha üstün olduğunu söylemesi falan ırkçı olduğunu göstermiyo mu?, git şarkısna bak eminemin ilk şarkısı. ilk şarkısı ırkçılıklarla dolu. 1988 yılında yapılmış. ayrıuca dr. dre ye nigga diyo bazen.
@Kensai noldu kensai korktun demi haklıyım işte. cevap veremezsin. ırkçılar kol geziyo abde de beyaz ırkım diye geziyolar. beyaz ırkınız batsın pis almanlar.
bir sakin olun. şarkılarında Eminem annesine de sövüyor. karısına da.. bu onun şarkı sözlerini hayatının bir parçası olarak yaşadığını göstermez :) Siz biraz büyüyün öyle konuşalım ;)
En İyi Cevaplar