Zenginler genelde iPhone mi Kullanır Android mi?
iPhone.
Android.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bie gece klubüne gidip masaya iphone koysan kız senle konuşmaya gelir. Samsung koysan rüyanda görürsün kızı.. İphonu ne kdr sevmesemde tüm dünya onun en iyi tel markası oldugunu bilir. Zenginliin göstergelerinden biridir iphone , mercedes-bmw anahtarı , takım elbise bunlar varsa tavlanmayacak kız yok bu ülkede ;)
soru biraz değil bayağı mantıksız. para göstergesi diyorsan iphone pahalı samsung s7 edge ondan da pahalı. bir gösterge değil yani.
Ona bakarsan samsungların değeri çabuk düşüyor :ADS:
Samsung fanbOy
Yahu telefon ne zamandan beri zenginlik göstergesi olmus😅
Sence fakir bir insan iphone 6s alabilir mi 4 milyara? taksit hariç.
Cevap
16Cevap
zenginler nokia 3310 kullanır. mesela Ali ağaoğlu bir arabasını satsa 3 tane villa alırsın ama cebindeki tlf dandirik bişey... sen baba parası yiyen zenginleri soruyorsun sanırım.
Ali Ağaoğlu nun sitelerinden birinde oturuyordum adam battı Ağaoğlu çöp
Neden bunu sorma isteğin varki 'EGOİSTLER' DEMELİYDİN BENDE S7 EDGE VAR BİDE KILIF TAKTIM BİRAZ KALIN KİMSE NE OLDUĞUNU bilmiyor napıcan böyle işeri ayol
Apple dış görünüs olarak havalıdır doğru ama içi boştur. Telefondan anlamıyorsan sadece hava atmak istiyorsan evet Apple
Eğer telefon ile hava yapacaksam tag heuer kullanırdım Android
Bole aptal soru görmedim normalde asla kimse karşı yargim olmaz zenginler kendisine özel model tel kullaniyolar iphone ya da başka markalar zengin özelliği taşımaz asla unutma
Bilmem zengin değilim hiç zengin arkadaşımda olmadı fakiriz biz Samsung s6 kullanıyoruz fakir teli ☹
Neye göre zengin kime göre zengin.. İphone adlı saçmalığa 3000 4000 lira veren maldır
Apple şirketi sizin gibi mallar sayesinde yaşıyo mk halbuki android daha işlevsel m k
Zevk meselesi ikiside dünyaca ünlü marka ama cogunluk zamsung
iphone kullananı da var android kullananı da var
Türkiye de fakirler iphone kullanır ;)
Zenginlerin ortanca eşi vardır iphone'si yoktur.
Parası olan iPhone kullanır 🙄
:D dolu param var s7 edge aldım hatta batman versiyonu çıkmış 4000 tl onu almayı düşünüyorum S7 EDGE <3
İyi git al dona dona kulanırsın artık :)
Yahu gerçek ya da değil iPhone iPhone diye tutturmuşlar android de olsa int giriyor mu evet en azından işine yarıyor mu evet akıllı mı akıllı daha ne 4000 nedir ya bir mağaza dolusu ayakkabı ve üst baş alırım kendime, gerçi durumu iyi parası olana 5000 de verse koymaz küçük rakam görür ya neyse 😀
:D Görüş sahibi nolacak la kız arkadaşım olsada alsam diyorum şöyle note 7 falan ciddiyim ama yok lan yok :D
@TekBaşınaBirBaşına hadi be ordan aşağıda kurtarmıyor note 7 alırım diyor 😂 birazdan taliplerin çoğalır 😄
4000 normal bi telefon içinde iPhone son model kullanıcısı olarak söylüyorum
Ne işle uğraştığına bağlıdır
zengin olsam da android kullanırım
zenginlikle bunun ne fark olduğunu anlamadım
Boşver sen ne yapacaksın
bu yoruma acık bır soru ama genel olarak iphone.
İphone
@_Elysion_ tabi 😝
@_Elysion_ of zengin koca bulmuşum desene 😂
@_Elysion_ diyene bak 😏
@_Elysion_ ❤️❤️
Apple bir devdir
zevke gore degisir
Ayfon kanka
afyon o afyon ayfon olsa duramazsın
Uff snne be. s
:D hahaha napacan iphone yi yav al s7 edge keyfine bakk
Alakasız