Babamla nasil arami duzeltebilirim?

Ben babami cok seven biriyim hemde fazlasiyla. Küçükken babam bana hep ilgi gösterdi. Döverdi ama yine de severdi beni. Ama büyüdükçe ben hatalar yaptıkça babam benden ilgisini cekti uzaklaştı. Ortaokulda dövdü lisede artik dayaklar yerini hakarete birakti. Hiçbir zaman babamin gözüne giremedim. Gun geçtikçe gozunden düştüm. Benimde hatalarim vardi evet. Ama cocuktum daha babam bunu görmüyordu sanki 30 yaşında bir insanmişim gibi davraniyordu. Babam bana böyle davrandıkça ben daha çok hata yaptim o da benden daha çok uzaklaştı. Istedigi hicbiseyi yapmadim. Onun istedigi gibi biri olamadim. Universiteyi kazandim ama onun istedigu bir yer değildi. Daha dogrusu o benden iyi bişeyler bekliyordu ama ben her defasinda onun umudunu kirdim. Hep bana karsi soguk oldu mesafe koydu aramizda. Ben babamla hiç bir derdimi konuşamadim bu zamana kadar bana sormadi da bir derdin mi var diye. Hep anlatmak. istiyorum çünkü içimde soylemek istedigim çok sey var ama bu yaşadiklarim yüzünden hiç bisey anlatamiyorum babama. Yeniden sinava hazirlanip iyi bir yere kazanmak istiyorum. Ama en son bana artik benim senin icin yapabileceğim bisey yok hayatina bak senin şansin bitti dedi. Evde kendimi sığinti gibi hissediyorum. Gidecek yerim de yok. Ne yapacam ben nasıl babamla aramdaki bu sorunu kaldiracam? Lütfen yardim edin.
Babamla nasil arami duzeltebilirim?