Erkekler gece 3 de arkadaslariyla konusur mu? Ya da kesin bir kizla mi konusuyordur?
Eski sevgili falan degil bu arada, bana piyangodan platonik çıktı.
Eski sevgili falan degil bu arada, bana piyangodan platonik çıktı.
Sizin gibi psikopat ruhlu kızlar yüzünden bu erkeklerin ömrü çürüyor. Wp ta açıksa illa kızla konuşacak diye bişey mi var? Erkek wp grubunda sabaha kadar geyik muhabbeti yapılıyor olabilir mesela. Onuda geçtim sana platonikse niye başka kızla konuşsun. Başkasıyla konuşacak olsa sana niye platonik olsun. Kafanızın içindekini biraz kullansanız kafın-erkek ilişkileri gözle görülür şekilde düzelecek ama hiç umut yok..
Nerenle okudun soruyu. Bana platonik değil ben onu platonik seviyorum. Haliyle merak ediyorum ne yapabilirim. Ne bileyim erkekler sabaha kadar konuşuyor mu napıyor. Psikopat ruhlu deme beni tanımadan.1 dk geç yazdı diye kuduran kızlardan değilim ben, gayet anlayışlıyım. Senin sevdiğin biri 3-4 e kadar açık olsa sen merak etmez misin sanki.
Benim sevdiğim biri ben açık değilken 3-4 e kadar açık olmuyor. Bu yüzden seviyorum zaten onu. Neyse konumuz bu değil. Sana gelecek olursak belliki güvenmiyorsun ona. Güvenmediğin biriyle olma. Seviyor olmanın önemi yok. Sende güvensizlik hissi uyandırıyorsa siz daha binanın temelini atamamışsınız demektir. Git açık açık konuş kıakanıyorum ve merak ediyorum güvensizlik olsun iatemiyorum aramızda bana kimlerle konultuğunu aöyler misin de. E o da öküz değilse söyleyecektir. Söylemezsede bas tekmeyi. Sen bu hayata onun için gelmedin. Hayatını yaşa..
Erkeğin bütün çevresi saat 3 de ne kadar cevap verebilir?
Çok samimi bir erkek arkadaşı bile bir süre sonra susar. Çok uzun bir konuşma olmaz erkekler arasında.
Naptın? - İyi bilader. Sen Ne Yaptın? - Napalım aynı yahu. vs vs :D
Ama sen yine de günahını alma
Belki de toplu bir grup açıp kaynatıyorlardır :D
Sonuç olarak kızla yani. Grupta da uzun konusacaklarini sanmiyorum. Neyse yapacak birsey yok. Bana da uyumak düştü artık napalım 😅
Sonuç olarak kızla yani mi çıktı bu sözlerden :D
Aldatıyorsa yakalarsın günah alma şimdiden :D
Yok sevgilim değil
Evet mesala ben ve arkadaşlarım (2kız) her Cumartesi konuşuyoruz ve bir erkek kankalarınıda arıyorlar 4saat her hafta konuşuyoruz (erkek benim platoniğim) ve eskiden bena hep kızdırırdı ama şimdi benim arkadaşlarıma diyorkı (kız aslında çok tatlı bir sadece şaka amaçlı gıcıklık yapıyorum) dedi dün telefonda (ha bu arada kapalı bir kızım ve gayet eğlenceli oluyor)
Yok canım ne kızı erkek arkadaşlarıyla gunun maçlarını yorumluyorlardir
Dalga geçmeyin ama
Soramam gecenin bir vakti kimle konusuyorsun diye mesaj atamam ki. Sevgilim degil birseyim degil. Karsiliksiz benimkisi.
Cevap
12Cevap
Arkadaşlarıyla elbette ki konuşabilir. İlla ki bir kız olması gerekmiyor ki. Erkek veya kız arkadaşları olabilir. İşten, okuldan falan. Normal muhabbet dönüyordur. Gece gece iyi gider sohbet.
Bazı müstehcen içerikli web sitelerde fink atıyordur. Veya birilerine uyudun mu diyordur.
seni kontrol ediyorsur mesela şu an sebepsizce WhatsAppa girebilirim
sanal seks yaptığımla
Emin misin konuştuğuna kız harici zor
Başka bir kizla konuşuyordur
kızla büyük ihtimalle
her şey olabilir
Kızla
bilmem kimle buluşr.
Kardeşiyle
kızlarla konuşur.
Kızdır o kız.
Kesin sevişiyor